Haluzoidné videá a obrázky, ale cibuľu doma nemá v byte
Re: Haluzoidné videá a obrázky, ale cibuľu doma nemá
jj, tohle mě už včera donutilo koupit mobilní klimošku do bytu.......a můžu se pochlubit pěkným bargain úlovkem za 3200 v Baumaxu. Zatím funguje.
No tam šlo hlavně o to srovnání odborných "předpovědí". Jinak léto pro mě začíná být nejhnusnějším ročním obdobím ...
som zistil zaujimavu vec - celu noc vetram... rano tak oklo 9-10 pozatvaram vsetky okna, necham zatiahnute vsetky zaluzie... dneska bolo vonku 35.5 - a v dome sa teplota vysplhala az podvecer na 27.5 a teraz uz to zas klesa - uz vetram, jak zajde slnko zachvilu sa da zase robit prievan a z vonka ejde teply feen ale celkom dychatelny vzduch... fakt netreba vetrat cez den a mat dobre zaluzie - potom sa da exiatovat aj bez klimy... ja blbec som vzdy vetral cely den a v dome potom 30-31pete ness píše:jj, tohle mě už včera donutilo koupit mobilní klimošku do bytu.......a můžu se pochlubit pěkným bargain úlovkem za 3200 v Baumaxu. Zatím funguje.

samozrejme klima je bonus

ty ko*ote

teplo je fajn lidi

Naposledy upravil(a) jazzym dne 28 črc 2013 08:04, celkem upraveno 1 x.
Dendy: problem je ze pres noc topi rozpalena betonova deska, ani otevreny okna pres noc to moc nezachrani. Ja tu klimu nechtel, je to dalsi kram, ktery za tyden bude na nic (pokud se trefili v Meteosatu), ale to horko je nesnesitelne.
dendy : vidim ze mleko dovezly 

ja vlastne byvam v dome, mne je niekedy aj zima 

hehehe... njn... byvam v dome len 3 roky tak na niektore veci prichadzam postupne... v panelaku to bolo jak hovori peteness, tam ten beton cez den nakumúoval a vnoci salal takze to bolo fuk... dobre zaizolovany dom je zazrakPytkin píše:dendy : vidim ze mleko dovezly

ja mam taký starsi barak po dedovi
nepečie mi najsilnejšie slnko do izieb ale na chodbu , a ked mi kape z vodovodu a nekosím trávu tak je fajn vlhky vzduch jak na dovolenke 

Naposledy upravil(a) jazzym dne 29 črc 2013 12:26, celkem upraveno 1 x.
Video Katapultu z roku 1978. Sranda, jak tam parnim valcem prejizdeji cedulky s napisama H. Vondrackova, K. Gott atd...
Na čínském koupališti

peteness: mna hlavne zaujali ti "urputne" sa baviaci v prvej rade
!!
hlavne ten v strede vyzera ze ho tam niekto posadil pod hrozbou smrti ... a ten po jeho pravici ma tiez taky pohlad ze "wtf, co je to za blaznov"
)

hlavne ten v strede vyzera ze ho tam niekto posadil pod hrozbou smrti ... a ten po jeho pravici ma tiez taky pohlad ze "wtf, co je to za blaznov"