Haluzoidné videá a obrázky, ale cibuľu doma nemá v byte

Vše, co se netýká hudebního šílenství, MIDI a audia
Odpovědět
Fillippos

Re: Haluzoidné videá a obrázky, ale cibuľu doma nemá

Příspěvek od Fillippos »

Presne ako prise dendy .. od STRIZLIVEHO POHLADU je to na mile daleko ..
Clapi, nesmíte to brát tak vážně.. :) :)

Kermitak
Moderátor

Příspěvek od Kermitak »

Filiposs: to video je velmi vystizny, skvely :)

Pytkin
Moderátor

Příspěvek od Pytkin »

Fillippos píše:
Presne ako prise dendy .. od STRIZLIVEHO POHLADU je to na mile daleko ..
Clapi, nesmíte to brát tak vážně.. :) :)
Tvoje prispevky sa vazne brat nedaju.. To uz som si vsimol..

Fillippos

Příspěvek od Fillippos »

Jak kdy, souhlasím s Tebou. :)

ReaktoplazmAR

Příspěvek od ReaktoplazmAR »

ja som si už davnejšie začal všímat že ludia čo majú telefon iný ako apple mu hovoria mobil alebo telefon a ludia čo majú telefon od apple mu hovoria iphone..
ked má niekto napr. lg optimus tak mu nehovorí optimus ale mobil, ked si kúpi iphone tak mu nehovorí mobil ale iphone a platí to aj spatne, napr. nepovie "požičaj mi galaxy lebo iphone som nechal doma" ale povie "požičaj mi telefon lebo ipnone som nechal doma".. to isté platí pre ipad a tablet alebo notebook a macbook.. nechcem paušalizovat ale v drvivej vačšine je to tak (aspon v mojom okolí)..

Ivo
Moderátor

Příspěvek od Ivo »

Fillippos píše:Střízlivý pohled na Apple, PC a Linux. Možná to tu už někde je, tak to gdyžtak adminové smažte :wink: - http://www.videacesky.cz/ostatni-zabavn ... i-na-applu :lol: .
To je super video :) (a myslím že vůbec není přehnané :)

Co to čteš ? Životopis ředitele Carrefouru. Vynalezl skvělé regály na sýry :mrgreen: :mrgreen: (jsem spadl smíchy pod postel málem)

peteness

Příspěvek od peteness »

:mrgreen: jo, to jsou dobre frky. Nebo: ".....když píšeš mail z nějakého křápu v zatuchlé počítačové místnosti, většinou to moc neupřesňuješ. ODESLÁNO Z HNUSNÉ PLEČKY V ZATUCHLÉM KUMBÁLU NA POČÍTAČE NA HOVNO. TAK ZATÍM, DOUFÁM ŽE SE SPOLU VYSPÍME.." :mrgreen:

dendy

Příspěvek od dendy »

Ivo píše:
Co to čteš ? Životopis ředitele Carrefouru. Vynalezl skvělé regály na sýry :mrgreen: :mrgreen: (jsem spadl smíchy pod postel málem)
vec (ne)vkusu a nazoru... podla mojho toto specialne bolo primitivne a plytke... je uplne bezne ze o osobnostiach ktore z nuly vybudovali obrovsku firmu a hlavne viedli na sefa zakladatela takej firmy velmi nestandardny pestry a extravagantny zivot pisat zivotopisy - ludi to bavi citat... je kopa zivotopisov o znamych ludoch len hops, zivotopis jobsa je zrazu problem a dovod naposmesky...

Na jednej strane je pravda ze niektori ludia to prehanaju - zazil som cloveka co si kupoval ipad (stal v obchode predomnou) lebo je to IN a ani nevedel poriadne aky model chce - to je trapne... stat hodiny v rade na novy model - to uz hranici s magorizmom, s tym suhlasim (ovsem nedeje sa to zdaleka len pri apple produktoch - len pri apple sa o tom poseleo dnes je IN nadavat na apple a ich uzivatelov)...

Osobne mi ale pride ze tzv. "apple haterstvo" je take iste nabozenstvo a posadnutost ako opacny extrem "apple posadutost".,. hold dneska su ludia extremisti, bud je do alebo druhe, nedokazu si rozumne vybrat strednu cestu a brat veci s tym "triezvym pohladom" ktory tu spominal filippos ...

mimochodom ja osobne uvazujem o dalsom telefone ze to de galaxy s4 mini - dost sa mi paci, pride mi to zaujimavejsi telefon nez iphone .. to len na okraj lebo je mi jasne ze miestni antiapple fanatici ma hned oznacia za apple ovcu...

Ivo
Moderátor

Příspěvek od Ivo »

To že to někdo bere a analyzuje tak vážně (viz i výše), jen dokresluje že borec se ve svém srandovním videu docela trefil :)

dendy

Příspěvek od dendy »

tak pri tomto som zase ja skoro padol pod stol :-)) to je tak pravdive :-))

Kermitak
Moderátor

Příspěvek od Kermitak »

Ivo píše:To že to někdo bere a analyzuje tak vážně (viz i výše), jen dokresluje že borec se ve svém srandovním videu docela trefil :)
To chce nadhled Dendy, keep cool ;)

Jinak kdyz uz jsi to nakousl, existujou i apple haters (i kdyz tady na ezone jsem je nezaznamenal btw), ale moc jsem nepochopil, z jakehu duvodu je vytahujes. Prijde Ti, ze to video je produkt Apple hatera? Ten kluk Apple pouziva, afaik :) A hlavne vetsinu toho, co v tom videu popisuje, jsem v nejaky forme u Apple fans opravdu videl, PROTO je to vtipny ;)

Jinak win glass taky vtipny (i kdyz pod stul jsem z toho nespad, na to je to moc "simple" :]

dendy

Příspěvek od dendy »

Kermitak píše: To chce nadhled Dendy, keep cool ;)
prepac ale mna uz unavuje jak urcity typ ludi ma neustale potrebu inych zosmiesnovat len preto ze maju radi urcitu znacku, utcity imidz, hudobny zaner, znacku oblecenia, auta, cokolvek... pokial niekto paroduje nejaky produkt, hudobny zaner, skupinu, cokolvek - je to v poriadku, ma na to pravo ... ak si niekto utahuje s nejakeho produktu s ktorym ja mam dobre skusenosti - ok, pousmejem sa, pomyslim si svoje, ale berem to s nadhladom - ja nadavam napriklad na microsoft - to je naprosto ok, kazdy mame ine skusenosti - na vtipoch na adresu apple sa viem zasmiat...

objektivna kvalita/nekvalita je velmi relativny pojem.. ja mam naprikld rad BMW (mimochodom co sa tyka BMW tam som vela radikalnejsi fanda nez co sa tyka apple - na apple ma pomerne dost veci serie, ale nic nieje dokonale... no skoro nic - BMW je :-))))

ale co uz fakt nezvladam je primitivne a plytke radobyvtipky na adresu ludi len preto ze maju urcity vyhraneny postoj / nazor.. to mi pride trapne, primitivne, plytke - opakujem zdaleka nie len koli apple... v poslednej dobe to vykryvam cim dalej tym horsie.. je to moje pravo - vyjdril som svoj nazor, tento typ humoru proste nemam rad, samozrejme reakcia toho typu ludi bola standardna - vid ivo..

Odpovědět