Haluzoidné videá a obrázky, ale cibuľu doma nemá v byte
Re: Haluzoidné videá a obrázky, ale cibuľu doma nemá
Jak trefně komentuje Petr Wajsar na FB: "DDD tak todle je ovšem výborný. Odpočiňte si chvíli od Obamů, hudby, duchovna a konspirační teorií, sou na světě důležitější věci! DDD" 
S takymito problemami by som sa chcel denne borit.
Nepatri toto ale skor do SLEPICARNA ?
Nepatri toto ale skor do SLEPICARNA ?
Normalni holka, kterou bavi kosmetika, no a? My jsme stejne posahany co se gearu tyce, neni v tom rozdil 
- Jirka Štolfa
Neni a krásně to právě nastavuje zrcadlo. 
no boha uprimne lutujem chlapa co ma hento doma... katastrofa... ja by som nezniesol mat taku klasicku husicku, asi by som sa chodil kazdy vecer nadrbavat do krcmy aby som to vydrzal
))
-
jackies
Kdyby uměla zpívat (třeba jo) tak tam slyším takový chrapláček do bigbítu 
mocinky ji to slusi, je uzasna. co myslite?
Ty vole to je zumpa tady...
jedni chodia chlastat ... a druhi ostavaju v robote budovat karieru. vies kolko uspesnych managerov ma toto doma ?dendy píše:no boha uprimne lutujem chlapa co ma hento doma... katastrofa... ja by som nezniesol mat taku klasicku husicku, asi by som sa chodil kazdy vecer nadrbavat do krcmy aby som to vydrzal))
preco ? schvalne som to video pustil mojej zene a bola zhrozenaKermitak píše:Ty vole to je zumpa tady...
To mas fuk. Jen jste se pekne projevili.
jasne
tak prevazne uz jsme starsi, netolerantni strejdove a dela nam radost se pozastavovat nad necim takovym... pokud jde o me, zkratka jsem si nemohl pomoct. chytra a krasna holka, jen trochu zblaznena do liceni. a tak me zajimalo, jestli vas taky tak bere, nebo jestli jsem uz precejen starej a netolerantni...
ja sa skorej pozastavujem nad tym ze sa vobec moze najst niekto kto sa nad jej prejavom nepozastavuje
inak na druhej strane treba uznat ze videa kde nehovori, kde ma len hudobny podmaz - tie su v poriadku.. takze - asi by len nemala hovorit, potom ta inteligencia presakuje .. mala by tocit len tie tutorialy ako sa malovat a tak - bez hovoreneho slova, tie su v poriadku ..
inak na druhej strane treba uznat ze videa kde nehovori, kde ma len hudobny podmaz - tie su v poriadku.. takze - asi by len nemala hovorit, potom ta inteligencia presakuje .. mala by tocit len tie tutorialy ako sa malovat a tak - bez hovoreneho slova, tie su v poriadku ..
Malovanie ksichtu má historiu daleko dlhšiu ako elektronická hudba , šak všetky tie gejše sa to museli nejako naučiť ... mna celkom zabavila ..vydrzal som to pozerat cele dokonca