Haluzoidné videá a obrázky, ale cibuľu doma nemá v byte
Re: Haluzoidné videá a obrázky, ale cibuľu doma nemá v byte
Ona je samozřejmě oprávněná otázka do jaké míry je to autentické a do jaké míry domluvené a hrané (pro laciný efekt)
ja jeste k tem amikum.. ja myslim, ze tady nemame o moc min pitomcu procentualne... je to vsude stejny, u nich se k tomu akorat pricita ta jejich svetovost a freecoolinstvi 

myslis ? ja neviem.. moja zena bola v usa 3x (zakazdym cca 4 mesiace a bola v intenzivnom kontakte s 'domacimi') - a tvrdi ze jednoznacne to tak nieje, amici su v niektorych veciach naozaj v priemere hodne moc 'inde' nez my (v tom nie moc lichotivom zmysle slova) ... v podsate to dava zmysel - ked si pozret ten intenzivny stupnujuci sa vyplach mozgu v mainstreamovych mediach, a teraz si zober ze u nas je to takto len poslednych par rokov - v USA takto frcia uz dlhe desiatky rokov - ono sa to niekde musi prejavit ..biscuit píše:ja jeste k tem amikum.. ja myslim, ze tady nemame o moc min pitomcu procentualne... je to vsude stejny
No, nevím, Dendydendy píše:? hovoris ze ludia kupuju macbooky, imacy, iphony a ipady lebo su tupci s nizkym iq ?? alebo to kupuju len preto ze chcu byt in ?

Vybral jsem si dovolenou, abych tu mohl být – a až si jako první koupím nový model, získá to všechno smysl," dodal.

ivo prosimta .. akoze par tisic (alebo desatisic) magorov (ked to zoberem celosvetovo) to je akoze argument ze miliony (desiatky milionov, stovky milionov) spokojnych apple zakaznikov po svete su magori tiez ?? myslis to vazne ?? fakt ma uz tento hlupy nazor unavuje .. mimochodom tusim pred casom niekde boli fotky ako ludia stali rovnake rady na samsung galaxy 4 .. tazkze .. proste blaznov co chcu mat nejaky vyrobok ako prvy najdes.. ronako ako medzi vyse miliardou moslimov najdes par desiatok tisic teroristov - znamena to ze vyse miliarda ludi na svete su terororis ? nie neznamena ..
U nas sme taketo stanovacky mali uz v roku 1975 (pracky, televizory, Tuzex....). Do USA to prichadza az teraz. Aspon v niecom sme popredu... 

Dendy: Mrkni na název threadu
Beru to jako srandu ...

no to si prave u teba nikdy nie som isty co beres ako srandu a co vazneIvo píše:Dendy: Mrkni na název threaduBeru to jako srandu ...

samozrejme bez pochyby hentaki blazni co !tyzden! stanuju pred zaciatkom predaja to su pacienti prvej triedy .. to uz ani neni sranda .. pred takym by som sa hadam aj bal povedat daku kritiku na novy iphone ze sa na mna vrhne s nozom

Dendy: .. vrhol by sa na teba s Iphonom, na ktorom by mal noz spusteny ako aplikaciu 

Interesting - Disney has developed a device to transmit sound through the human body via touch.
http://www.disneyresearch.com/project/ishin-den-shin/
http://www.disneyresearch.com/project/ishin-den-shin/