Haluzoidné videá a obrázky, ale cibuľu doma nemá v byte
Re: Haluzoidné videá a obrázky, ale cibuľu doma nemá v byte
Chuck je fakt třída.........včera jsem se dozvěděl, že postavil svůj rodný dům.
no to je teda poriadne trapne ... smutne ked chce niekto zaujat tym ze predvadza par nekordinovanych pohybov holy na podiu .. zabava na urovni Babovresky a Kamenak
)))

Což jsou tyto pořady obecně ... (s těmi neuvěřitelně trapnými "cool" výrazy "porotců", výkřiky z publika atd.). Když to někde náhodou zahlédnu, zvedá se mi žaludek ..
tak tak.. ale aspon obcas sa tam objavia ludia ktori naozaj maju nejaky talent, su v niecom dobri.. takym to pomoze.. ale hentaki zufalci.. to je uz len smutne ...
ja to tak necejtim. hlavne severani jsou vic bezprostredni v tehle vecech a jde ciste o srandu. a berou to tam vsichni jinak nez u nas. mne se to libilo
v dalsim kole uz to bude o nicem, ale postup bych jim dal taky, za nahej zadek pred narodem si to zaslouzej.
dendy: kolik do tehle soutezi prijde lidi, kteri maj talent? jde o zabavu prece, ne o start kariery... kdo si tohle mysli je naivni. ja na tv nekoukam, ale kdyby ty porady mely porad alespon takovouhle uroven (u nas), tak se treba i obcas kouknu. taky si myslim, ze holkam se to libit muselo a koukaj na to taky trochu jinak...

dendy: kolik do tehle soutezi prijde lidi, kteri maj talent? jde o zabavu prece, ne o start kariery... kdo si tohle mysli je naivni. ja na tv nekoukam, ale kdyby ty porady mely porad alespon takovouhle uroven (u nas), tak se treba i obcas kouknu. taky si myslim, ze holkam se to libit muselo a koukaj na to taky trochu jinak...
ja sledujem tieto sutaze u nas pravidelne a prichadza tam velmi vela talentovanych ludi ..
ja na to casto nekoukam, takze to nemohu objektivne posoudit, ale mam uplne opacny pocity 

neviem ako teraz uz som dlho nic take nepozeral... ale tak 2 roky dozadu co som pozeral toto tak tam bolo fakt celkom dost ozaj sikovnych talentovanych ludi...
jo, tenhle styl znam. muj dobrej kamarad, fakt celkem fajn, chytrej a sikovnej kluk, si kdysi udelal ze stranek, ktery jsem mu myslim docela vkusne a stridme stvoril, neco podobnyho. priority pro nej byly: aby se to hejbalo, bylo to barevny, ruzny fonty... no proste vsechno co odporuje zasadam vkusnyho webu dokupy + amaterska editace html, pricemz se samozrejme do kodu dostavalo mnozstvi chyb a hnoje. puvodni struktura webu se casem uplne rozsypala a bylo to jedno velky webovy zuzu 

trochu pisku z plaze...

my recent channel https://www.youtube.com/playlist?list=P ... Hn7Qs-kECD