Haluzoidné videá a obrázky, ale cibuľu doma nemá v byte
Re: Haluzoidné videá a obrázky, ale cibuľu doma nemá v byte
To je to samé jako když se v půlce bazénu může chcát a ve druhé ne 

Temna stranka mojeho ja hovori uplne to iste....biscuit píše:a uz vubec ne chranit pitomce, pred jejich vlastni blbosti. to mi prijde dost protievolucni reseni

Naco semafory a milion zabradli v meste. Naco reflexne prvky. Naco zakaz predaja cigariet a alkoholu do 18 rokov. Naco prebujnely socialny system, naco povinne zdravotne a socialne poistenie. Naco prilba na motorke/bicykli, naco zachranne pasy, naco ... ... .... ....
Ved je to evolucii iba na pritaz...

K chodcům - mě v Praze a vůbec v česku štve, že chodci nemají zdravé sebevědomí. Když mám, přednost, tak jdu a nečekám až mě někdo pustí a neblokuju dopravu. Z toho vznikají nejhorší situace. Nejblbější je, když někdo na poslední chvíli vleze do vozovky, pak si opožděně uvědomí, že asi neudělal nejlíp a zastaví se uprostřed cesty. Místo aby přidal nebo se vrátil. Tipuju, že je to chlastem. Většina zpomalených reakcí je chlastem.
To je na dlhu diskusiu. Ked stojis pri ceste a automobil vidis iba priamo zpredu, tak sa niekedy tazko odhaduje rychlost. Nesofer to ma bez skusenosti este tazsie...
Mna viacej rozculuju taki ti "slepi hrdobci" - valcikovym tempom cez prechod a tvari sa, ze nic a nikoho nevidi. Existuje iba on a prechod ... a hmla....
Mna viacej rozculuju taki ti "slepi hrdobci" - valcikovym tempom cez prechod a tvari sa, ze nic a nikoho nevidi. Existuje iba on a prechod ... a hmla....
toto sa tu uz nepreberalo 100x ? fajciari vs. nefajciari ? dokonca na to bol myslim samostatny thread, ke jde poctivo odhadanych X stranok 

Ivo píše:To je to samé jako když se v půlce bazénu může chcát a ve druhé ne

prechody:
zase je to o blbosti. kdyz jsem ridic, vyklanim se, jestli tam nekdo nestoji a davam proste velkej pozor. kdyz vidim chodce, dopredu mu signalizuju, ze zpomaluju, a ze muze jit... kdyz jsem chodec koukam se na ridice a mavam, cimz zaroven dekuju a jdu, kdyz vidim, ze na me reaguje. je to stejne jednoduche, jako si dojit na zachod, utrit se a splachnout po sobe... prave proto mam strach, ze polovina populace ma hnedej pruh na spodnim pradle, nebo jsou jeji toalety nesplachnute...
zase je to o blbosti. kdyz jsem ridic, vyklanim se, jestli tam nekdo nestoji a davam proste velkej pozor. kdyz vidim chodce, dopredu mu signalizuju, ze zpomaluju, a ze muze jit... kdyz jsem chodec koukam se na ridice a mavam, cimz zaroven dekuju a jdu, kdyz vidim, ze na me reaguje. je to stejne jednoduche, jako si dojit na zachod, utrit se a splachnout po sobe... prave proto mam strach, ze polovina populace ma hnedej pruh na spodnim pradle, nebo jsou jeji toalety nesplachnute...

tak o toto strach mat nemusis, pretoze je to tak !!!!!!!!!!!!!!!
No ja to delam podobne, tak jak je to bezne v UK. Uz z dalky zpomaluju a blikam, cimz predpokladam, ze ten chodec ma mezitim obrovsky prostor prejit, aniz bych musel moc brzdit a zase se treba na jednicku rozjiszdet. Jenze hodne chodcu to bud nechape, nepo jednoduse neveri, protoze uz jsou pouceni vetsinovou ridicskou populaci, ktera jim klidne prejede nohu popripade hlavu.
....kdyz k takovemu chodci prijedu bliz a naznacim mu prednost tak, aby to pochopil i houpaci kun, popripade dam usmev...tak se nekteri jeste blbe zasklebi......konec civilizace se asi uz fat blizi
....nebo je jenom zase cas na chvilku vypadnout nekam do Izraele nebo nekam proste 
....kdyz k takovemu chodci prijedu bliz a naznacim mu prednost tak, aby to pochopil i houpaci kun, popripade dam usmev...tak se nekteri jeste blbe zasklebi......konec civilizace se asi uz fat blizi

Je to velky clovek, ten Zeman. Sebavedomia a odvahy ma za troch!
A aj nazory meni kazdy tyzden, tak ako sa to na velkeho politika patri.
Velky clovek. Ten to, podla mna, raz dotiahne az na prezidenta.
A aj nazory meni kazdy tyzden, tak ako sa to na velkeho politika patri.
Velky clovek. Ten to, podla mna, raz dotiahne az na prezidenta.
Kokot je, ale v tomhle ma pravdu (v ukazce sily NATO, jak rekl, ne v uderu, jak si vymyslel nejakej pisalek z Novy). To, ze si Rusaci bezstarostne posilaj strategicky bombardery do vzdusnyho prostoru Holandska nebo UK se fakt tolerovat neda a nesmi.