Iveta Bartošová - Když ticho zpívá
- SoundsFine
Re: Iveta Bartošová - Když ticho zpívá
Bulvár by měl být ze zákona zakázán.
To co se píše o Bartošové v bulváru je lež.
Škoda, že se nedá těm sviním ubránit.
To co se píše o Bartošové v bulváru je lež.
Škoda, že se nedá těm sviním ubránit.
Naposledy upravil(a) SoundsFine dne 05 kvě 2011 01:44, celkem upraveno 2 x.
No ne, ona fakt ale uměla zpívat... Dá se nad tím jen kroutit hlavou, tos napsal přesně :]SoundsFine píše:je skoro neuvěřitelné, že z "bohyně" viz klip se za pár roků stane něco, nad čím se dá jen kroutit hlavou... asi to není nic těžkého klesnout na dno. snadný a rychlý proces, je mi jí docela líto
ja neviem, mam z tohto threadu cim dalej tym viac zmiesane pocity... pride mi to ako kopanie do niekoho kto uz lezi na zemi alebo vysmievanie sa mrzakovi... nechcete to tu zavriet alebo rovno cele vymazat ? imho tento thread je to najspodnejsie dno zo vsetkych threadov celej ezone, pride mi to ako humus nehodny ani sekcie smetiste...
len moj nazor...
len moj nazor...
taky mi přijde... i když je otázka, jestli je to kopání, nebo kroucení hlavou (v některých případech)
ja myslim, ze kdyz se nekdo cpe na verejnost a kor tim nejhloupejsim a nejvlezlejsim zpusobem - pres bulvar - zaslouzi si pravdu zplnych plic.. druha vec je, jestli nam vubec lidi podobneho razeni stoji za pozornost
Pockej, vysmivani se mrzakovi? Ale postizeni vetsinou za svuj stav nemuzou, ne?dendy píše:ja neviem, mam z tohto threadu cim dalej tym viac zmiesane pocity... pride mi to ako kopanie do niekoho kto uz lezi na zemi alebo vysmievanie sa mrzakovi...
David Antoš
http://www.sitola.cz/~antos
http://www.sitola.cz/~antos
At uz muzou nebo nemuzou - aspon to vetsinou nestavi na odiv a nenechavaji si za to platit.
I Iveta Bartošová někdy zpívá zadarmo... http://ocko.stream.cz/specialy/522060-i ... o-a-nahlasWohma píše:At uz muzou nebo nemuzou - aspon to vetsinou nestavi na odiv a nenechavaji si za to platit.
audio::video::postprodukce
Studio ATLAS
Studio ATLAS
Ufff Co na tohle říct ... Mám pocit že už to není ani trošinku veselé ... Díval jsem se na pulku a úplně mi z toho bylo blbě ...
Řekl bych, že se paní Ivetě při tom vystoupení taky neudělalo nejlépe.
Studio ATLAS
Studio ATLAS
Spolubydla na ty Ocko akci byl.. ja to vynechal, pac jsem se lehce nemocnej setril na vikend.. no a co rici.. to co vidime na videu je pry jen lehka upoutavka onoho pekla, ktere nastalo.. moderatori cely vecer upozornovali na obrovske pulnocni prekvapeni.. az to pry bylo otravne.. no a ejhle.. prekvapeni opravdu prislo.. sal, kroutici hlavami, na nichz se leskly nechapave obliceje pry tenhle prvni song jeste prezil.. druhy se odehraval v sede na kline onoho tanecnika.. treti tak nejak ve stylu "pojd sem, budu te uz radeji podpirat"..
Nechutne vysoke podpatky si preci na chlastacku rozumny clovek nevezme..
No ne.. vazneji.. reci o cpani se do medii za kazdou cenu.. to je mylna interpretace.. Ivetka ma velmi schopneho managera, ktery ji hold dostane uplne vsude.. jeho vinou neni, ze se rozhodla pro comeback.. bohuzel jeji vinou ano, protoze pobyt v lecebne jeste neznamena, ze je clovek vylecen.. Ivetka proste dal vesele chlasta, a pravdepodobne ne jen to.. to, ze ztratila soudnost, je hold uz potom jen nasledkem.. opuchla hlava taky..
Jinymi slovy.. nedivte se, ze jsou toho vsude plny media, kdyz bylo jedinou produkci vecera trapne krepceni, pripadne oldschool pokusy nejakych tatiku.. proste Ocko se nejak moc neblejsklo.. Ivetka prisla jako poradna zaplata ne zrovna akcniho vecirku.. silne pochybuju, ze kdokoli, kdo tam byl mluvil o necem jinem.. ostatne ze si neco jineho i zapamatoval.. teda takto soudim z reakci spolubydliciho..
Nechutne vysoke podpatky si preci na chlastacku rozumny clovek nevezme..
No ne.. vazneji.. reci o cpani se do medii za kazdou cenu.. to je mylna interpretace.. Ivetka ma velmi schopneho managera, ktery ji hold dostane uplne vsude.. jeho vinou neni, ze se rozhodla pro comeback.. bohuzel jeji vinou ano, protoze pobyt v lecebne jeste neznamena, ze je clovek vylecen.. Ivetka proste dal vesele chlasta, a pravdepodobne ne jen to.. to, ze ztratila soudnost, je hold uz potom jen nasledkem.. opuchla hlava taky..
Jinymi slovy.. nedivte se, ze jsou toho vsude plny media, kdyz bylo jedinou produkci vecera trapne krepceni, pripadne oldschool pokusy nejakych tatiku.. proste Ocko se nejak moc neblejsklo.. Ivetka prisla jako poradna zaplata ne zrovna akcniho vecirku.. silne pochybuju, ze kdokoli, kdo tam byl mluvil o necem jinem.. ostatne ze si neco jineho i zapamatoval.. teda takto soudim z reakci spolubydliciho..
Proc se tomuhle rika zpev? Me teda dost irituje divat se na libi, jak otviraji pusu na mikrofon a vsechno jede z playbacku.
Skoda ze tohle neni rozsirenejsi, mohli bychom v sobotu na koncerte publiku taky rict "zahrajeme pro vas, nic od toho necekame, uplne ZADARMO!"
Skoda ze tohle neni rozsirenejsi, mohli bychom v sobotu na koncerte publiku taky rict "zahrajeme pro vas, nic od toho necekame, uplne ZADARMO!"
další kousek z aktuálního počinu
Studio ATLAS
Studio ATLAS
Nemáte někdo acapellu k Heja heja? Já jsem zkoušel DIY pomocí otočené fáze a instrumentálky, ale je to shit, je tam slyšet Šimek a bicí a nedaří se mi to odfiltrovat (zk*rví se pak i vokál).
"Ve STUDIO SONG nahrál a zaranžoval Jarek Šimek (www.studiosong.cz)."
Pokud nejste dokonalý zpěvák či hudebník, nevadí, umíme vyladit Váš hlas či nástroj i manuálně což se dělá jen velmi vzácně. Většinou se používá jen klasický automatický dolaďovač.