Jaké repro 5.1 ?

Vše, co se netýká hudebního šílenství, MIDI a audia
Odpovědět
Lukmignon
Příspěvky: 57
Registrován: 03 čer 2008 12:18

Re: Jaké repro 5.1 ?

Příspěvek od Lukmignon »

dík, možná vyzkouším..ale jak říkám, v pc mám muziku která se líbí mně a rádio nepotřebuju.
škoda že jsem vybral model, kterej zatím v ČR není skladem, snad dorazí co nejdřív, nemůžu se dočkat výsledků...

Lukmignon
Příspěvky: 57
Registrován: 03 čer 2008 12:18

Re: Jaké repro 5.1 ?

Příspěvek od Lukmignon »

to čekání mi nedá a mám ještě pár dotazů.

pitkyně prosím tě.. tam teda píšou, že dvoupásmový jsou přední a center...proč u toho jednoho není ten výškovej vidět?
a jak funguje ten mikrofon? je to jednoduchý nastavit?
a když pak dám třeba kino jinam/jinak tak to jde zase přenastavit?

díky

Uživatelský avatar
komasix
Příspěvky: 1075
Registrován: 25 říj 2007 22:52

Re: Jaké repro 5.1 ?

Příspěvek od komasix »

u tý starý verze stačilo rozmístit - přečíst si návod - přes menu se doklikat na to měření (návod) - vypadnout z místnosti aby si nerušil měření (uklidit i krabice, taková kartonová bedna před subem udělá svý a vůbec nechat místnost v takovym stavu v kterym to ideálně budeš poslouchat) - nechat to dohvízdat a je to. Po přemístění klidně opakovat...

...jo a samozřejmě musím před tim zapojit ten mikrofon do jediný dírky kam pasuje zezadu )

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 22163
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Re: Jaké repro 5.1 ?

Příspěvek od Pytkin »

u toho co neni vydiet , tak to je ten zadny , ktory je len jednopasmovy ..
mikrofon funguje uplne jednoducho .. strcis ho tam .. samo sa ti zapne nastavovanie .. das ho do jednej polohy (je dobre si dakde pozicat stativ na fotak , alebo mikrofon, ale da sa to aj polozit na stolicku ) .. a cakas .. on si to napiska .. sam ta vyzve aby si to dal do dalsej polohy .. opat to iste .. dalsia poloha .. to iste .. ulozi .. a mas to .. potom si to mozes este doladit ..
ked das kino do inej miestnosti , tak opat napiskas ..

Lukmignon
Příspěvky: 57
Registrován: 03 čer 2008 12:18

Re: Jaké repro 5.1 ?

Příspěvek od Lukmignon »

dobrá, to snad zvládnu. ale co se týče těch beden, tak jsou tam dvě zadní, uplně černý.
a pak centrál a jedna přední má ten kulatej střed a nahoře na výšky repro a ten jeden má jen ten kulatej střed :-)

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 22163
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Re: Jaké repro 5.1 ?

Příspěvek od Pytkin »

nie .. dve na lavo .. to su tie iste , co su v pravo .. teda predna a zadna .. akurat je na nich nasadena sietka ..

vsimni si v pravo na reprakoch .. v rohoch su take dierky .. na ne sa nasadrzuje sietka .. aj ten center to ma .. vlavo vidis repraky .. tam je sietka na nich .. na nej je dole logo ONKYO ..

Obrázek

pekne to trebars vidis aj na tomto obrazku tych , co mam ja doma ..

Obrázek

Lukmignon
Příspěvky: 57
Registrován: 03 čer 2008 12:18

Re: Jaké repro 5.1 ?

Příspěvek od Lukmignon »

aháááá... a ty síťky se ze všech normálně sundavaj nebo si je tam nechal?

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 22163
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Re: Jaké repro 5.1 ?

Příspěvek od Pytkin »

normalne si ich tam mozes nechat .. ale je to na tebe .. ja ich tam mam :)

Uživatelský avatar
kexik
Příspěvky: 12152
Registrován: 08 bře 2004 13:43

Re: Jaké repro 5.1 ?

Příspěvek od kexik »

bez sietok to vzdy hra lepsie... ale hentie plastove vyskace aj tak ziadne poriadne vysky neprodukuju ;)

Lukmignon
Příspěvky: 57
Registrován: 03 čer 2008 12:18

Re: Jaké repro 5.1 ?

Příspěvek od Lukmignon »

tak pytkin říkal, že dvoupásmový jsou vždycky lepší... tak snad to nebylo zbytečný připlácet a čekat na 6405, možná by 5405 stačily... :roll:

Lukmignon
Příspěvky: 57
Registrován: 03 čer 2008 12:18

Re: Jaké repro 5.1 ?

Příspěvek od Lukmignon »

tak to mám konečně doma.
ale z toho nastavování už jsem fakt jelen. :-(

mám do toho zapojený ps3 a pc před hdmi a pořád mi to tam píše zvuk jen pcm :-(
jediný, kdy mi to napíše i např. dts-hd je když dám do ps3 bluray disk. ale když tam dám hru, která má zvuk v dolby digital tak to stejně píše jen pcm, to samý u pc ikdyž přehrávám v softwaru, který podporuje hd audio.

prosím poradte co dělám špatně. bez hd audia tak drahá sestava nemá smysl

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 22163
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Re: Jaké repro 5.1 ?

Příspěvek od Pytkin »

V ps3 si musis nejak nastavit, ze mas vonku audio s dekoderom... Ocakaval by som to v nejakom default nastaveni ps3.. Pripadne konkretne v tej hre co ma mat DD zvuk..
Co sa tyka pc , tam to ma kazdy soft inak.. Ale proste treba nastavit, pass thru .. Aby software posielal zvuk von ako je.. Resp. Vypnut downmix...

Lukmignon
Příspěvky: 57
Registrován: 03 čer 2008 12:18

Re: Jaké repro 5.1 ?

Příspěvek od Lukmignon »

v ps3 už je to ok, ale to pass thru nebo vypnout downmix právě vůbec nevím kde.
nikde to v nastavení u zvuku z grafický karty nevidím :-(

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 22163
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Re: Jaké repro 5.1 ?

Příspěvek od Pytkin »

Tam je to skorej pri konkretnych softwaroch...

Lukmignon
Příspěvky: 57
Registrován: 03 čer 2008 12:18

Re: Jaké repro 5.1 ?

Příspěvek od Lukmignon »

mám kartu ATI Radeon HD 4870 a žádnej software k tomu není.
akorát to nainstaluje ovladač a catalysty. cat. jsou jen na nastavení obraz a zvuk jde nastavit jen ve zvukových zařízeních. tam ale nic takovýho, aby to posílala HD audio není

Odpovědět