fuha to je na mna az moc abstraktne, vobec som nepochopil v poslednom case sa mi to pri shootym inak stava ze nechytim pointu kde su tie casy kde bolo vsetko jasne, cerveno-kravatove
Videl jsem animovanej film Fantastic Mr. Fox (http://www.csfd.cz/film/233867-fantasticky-pan-lisak/). Fakt strasne prijemnej film s nadhernou animaci, je to neco uplne jinyho nez ty obvykly Disney/Pixar veci. Fakt vrele doporucuju KAZDYMU, i "alternativnimu" a dospelemu divakovi
Cyril píše:Videl jsem animovanej film Fantastic Mr. Fox (http://www.csfd.cz/film/233867-fantasticky-pan-lisak/). Fakt strasne prijemnej film s nadhernou animaci, je to neco uplne jinyho nez ty obvykly Disney/Pixar veci. Fakt vrele doporucuju KAZDYMU, i "alternativnimu" a dospelemu divakovi
jojo, mam rad vsechno od wese andersona. tohle je jeho prvni nehranej film, a presto atmosferou uplne stejnej jako vsechno ostatni. kazdymu ale jeho filmy nesednou, vetsinou ho lidi milujou, anebo nesnasi...
Brooklyn: no ja od nej nic neznam, ale tohle bylo hodne zajimavy a prijemny. Snad jen bych si umel predstavit s tak peknym "svetem", atmosferou a vsim o trosicku zajimavejsi pribeh a dialogy, ale i tak je to bomba...
vcera vecer na dvojce Filmový klub - Emir Kusturica, Závěť, Promise Me This
Srbsko-francouzský film (2007). Hrají: U. Milovanovič, M. Peronijevič, A. Berček, M.
Živojin (Aleksandar Berček) žije spolu se svým vnukem Tsanem (Uros Milovanovič) v odlehlé srbské vesničce. Než odejde ze světa, byl by rád, kdyby Tsane naplnil jeho závěť. Dá mu tři úkoly: prodat krávu a za utržené peníze koupit ikonu svatého Nikolaje, sehnat si něco pro sebe na památku a přivést si ženu. Na první pohled snadné úkoly budou pro prostého sedláka z vesnice o něco obtížnější. Svůj příběh Kusturica vypráví svým osvědčeným způsobem, jako balkánskou feérii plnou zhmotnělých představ, imaginace a ztřeštěných nápadů a situací. Ke spolupráci si na tomto filmu si Kusturica opět přizval své oblíbené herce.
Čirou náhodou jsem to včera taky viděl a i když to bylo místama docela zábavný, neskutečně mě v tom s*ala ta balkánská muzika, která hrála snad celou dobu co trval film a ještě k tomu dost nahlas do dialogů... vydržel jsem do konce jen kvůli tý krásný mladý holce, co si pro ni šel Tsane do města.