Jaký film vás v poslední době zaujal ? (nemusi být nový)
BTW, při natáčení filmu Vrána byl zabit Brandon Lee, syn Bruce Lee. Byla to prý nešťastná náhoda - když na něj měl při jednom záběru někdo vystřelit ze zbraně, kde měly být slepé náboje, byly tam ostré a tak ho zastřelili. Zbytek filmu dotočili s jiným hercem, co měl nějak digitálně namontovanou hlavu Brandona, nebo byl tak nalíčený, už nevím. Ale škoda ho, i jeho otce.
-
jo, fontana je skvela, je to vizualne nadherne spravene... a ma to zaroven aj myslienku, a to sa dnes zas tak casto nevidi.
inak mozem tiez odporucit film Veda o snivani od Michela Gondryho (Vecny svit neposkvrnenej mysle) - uzasne sa tam prelina sen a realita, clovek casto vobec nevie co je realne a co nie... parada:)
inak mozem tiez odporucit film Veda o snivani od Michela Gondryho (Vecny svit neposkvrnenej mysle) - uzasne sa tam prelina sen a realita, clovek casto vobec nevie co je realne a co nie... parada:)
- Pierre niko
Tuhle informaci mas odkud ? (o tom prvnim dilu druhe serie). Channel 4 mlci a me zdroje take :) V televizi uz to vysilali, tak ted nevim, jestli tim "venku" myslis ze to bylo odvysilano, nebo ze je to nekde k dispozici ;)rastis píše:Britsky serial The It Crowd je slusna sleha. Zatial je vonku bohuzial iba prva sesn a prvy diel z druhej (ten som nevidel este)
Jinak ano, IT crowd se mi taky libi, oddechovka, ale IMHO black books jsou o tridu az dve vyse ;)
vonku som myslel "odvysielanu". osobne si radsej pockam na ucelenu celu seriu v "normalnej" kvalite, nepotrebujem to vidiet za kazdu cenu hnedKermitak píše:Tuhle informaci mas odkud ? (o tom prvnim dilu druhe serie). Channel 4 mlci a me zdroje takerastis píše:Britsky serial The It Crowd je slusna sleha. Zatial je vonku bohuzial iba prva sesn a prvy diel z druhej (ten som nevidel este)V televizi uz to vysilali, tak ted nevim, jestli tim "venku" myslis ze to bylo odvysilano, nebo ze je to nekde k dispozici
Jinak ano, IT crowd se mi taky libi, oddechovka, ale IMHO black books jsou o tridu az dve vyse

black books este nemam dopozerane, nazory na csfd sa zhoduju na kolisavej kvalite, tak uvidime...
Viděli jste film Donnie Darko ? Já jsem ho viděl dnes večer a po skončení jsme tak deset minut jen nehybně a hynotizovaně seděli neschopni slova ... to byla síla ...
Naposledy upravil(a) Ivo dne 17 črc 2007 00:13, celkem upraveno 1 x.