delay píše:jsem tak nějak dlouhodobě vypozoroval, že ve filmu nesnese jisté emoce a vibrace, se kterými se třeba v životě nikdy nesetkal a jsou mu vlastně cizí či nepříjemné, takže se není čemu divit. To nemíním nijak zle.
Píšu to víceméně jen kvůli tomu, že přidělil režisérům typu Lynche a Triera permanentní BAN, což mě zároveň pobavilo i naštvalo. .
Nějak to bereš moc vážně

Přiznejme že filmy jsou ve své podstatě jakási uměle vytvořená a zaranžovaná virtuální realita na kterou koukáme ve volných chvílích na svítící desce ... Člověka můžou (po)bavit, zaujmout, napnout, přimět k zamyšlení anebo nebavit, nudit, otravovat, nezajímat. A každého jinak ... to je vše

To jestli se člověk s něčím v životě setkal nebo ne, s tím nemá nic společného ...
Třeba Melancholia byl pro mě strašně divný film a nemám důvod se na něco podobného dívat znovu, to je vše, protože nemám důvod dělat ve volném čase něco se mi nelíbí ...

Někomu se to může líbit, proč ne ? Že tě to může nějak naštvat atd. moc nechápu - potože co ty máš společného s tím co se mi líbí a co ne ? Chápal bych, kdybych tobě bránil se na ty věci dívat

To jak kdybych řekl už nebudu jíst citrony protože mi nechutnají ... a tebe by to pobavilo a naštvalo a napsal bys o tom úvahu