Jaký film vás v poslední době zaujal ? (nemusi být nový)

Vše, co se netýká hudebního šílenství, MIDI a audia
Odpovědět
EXCOM

Příspěvek od EXCOM »

kexik : najlepsi film o vietname je RAMBO 2 :lol:

Jindy2

Příspěvek od Jindy2 »

kexik: jj, na 99% je Ceta Platoon...

rambo no...ja mam nejradsi jednicku...a co se tyce brutality, tak ctyrku, protoze je to strasne brutalni a zabavne...teda ale az od druhe poloviny...
jedinej Rambo 1 je podle Morellova romanu a jako jedinej film z tehle serie ma nejaky hlubsi podtext (to, co muze cekat navratilce z vietnamu a casto cekalo - hlavne nevdek, zadna ucta)...krome toho mel Rambo 1 koncit smrti Ramba, podle originalniho scenare....jenze jak to tak chodi, Hollywood chtel prachy a tak to protahli tak, ze Rambo je nesmrtelnej...puvodne se mel Rambo slozit na konci filmu psychicky v te budove kde byl zabarikadovany a odbouchnout se, nebo tak nejak, bylo to i natocene dokonce, ale nepublikovali to...Sly by mel snad jeste natocit Rambo 5, ale nevim, prej tam chce dat min akce a vic psychologie, coz je to hlavni, co se mu ve ctyrce nepovedlo - kecaci sceny a jestli jich chce jeste vic, vykope si hrob...

EXCOM

Příspěvek od EXCOM »

Jindy2 : budme radi ze John v jednotke prezil :)
ta scena ako umre bola aj natocena, ale zmenili to.. ta scena sa inak objavila v Rambo 4 ked sa mu snivalo a pri prebudeni sna si pritiahol zbran col.Trautmana k hrudi a vystreli sam z jeho zbrane... aspon to vyzuili vo fajn nocnu moru a sny ktore predpokladam ma kazdy veteran vojny..
John Rambo( Rambo 4 ) bol moc fajn.. vo vojne by sa moc kecat ani nemalo, tam sa ma bojovat... kecaju politici 8)

kexik

Příspěvek od kexik »

excom: rambo je bordel... aj vsetko co ten steroidny trtko natocil
ja neberiem, ze komercna sracka moze o 25 rokov skultovatiet, lebo je to retro...

EXCOM

Příspěvek od EXCOM »

kexik : kult to bol uz vtedy, lebo bojoval proti cervenym :)

Jindy2

Příspěvek od Jindy2 »

excom: wow, tak te sceny jsem si ve ctyrce nevsimnul, musim to dat znovu...prave, ze by se tam kecat nemelo, ale prvni pulka ctyrky je vseobecne ukecana, je tam jen par akcnich zaberu, to mi na ni vadi, jinak je to skvelej film, Sly se vytahnul, on je to opravdu chytrej clovek...

kexik: pozri Rambo 1 - First Blood, to je jediny film, ktery nenatocil Stallone podle svyho scenare, ale podle knihy Davida Morella, ma to hluboky psychologicky podtext, opravdu...nekdo to ale zjisti az po cetbe knihy (ja ji tady mam) ve ktere je toho klasicky vic, nez ve filmu, film musel byt hodne akcni, aby uspel...a krome toho, ta atmosfera toho mista kde to tocili, je uzasna...to se mi na tom libi, ne ty akcni sceny, ma to proste co nabidnout ve vsech smerech...v novych dilech uz zustaly jen ty akcni sceny bohuzel...ve ctyrce se snazi Sly filozofovat, ale proste Sly neni David Morell a podle me mu to moc nejde, ackoliv spatny neni, tak to neni spisovatel...dvojka a trojka ramba je na tom podobne...

EXCOM

Příspěvek od EXCOM »

Jindy2 : myslim ze Sly vie presne co robi.. napisal si Rocky sagu, z reziroval, zahral a dostal Oscara.. prve dve casti su skvel, zo zivota.. ja si naopak myslim ze pisanie mu celkom ide...

Jindy2

Příspěvek od Jindy2 »

EXCOM: tjn, ale stejně si nemyslím, že kvalitativně má na Morella (ten se tím živí celý život)...ale jde mu to, někde jsem četl, že má nejvyšší IQ v Hollywoodu (potom ale nechápu, proč do sebe v 60ti cpe anabolika a steroidy, prostě mu to asi příjde pohodlnější, než zamakat ve fitku)...Rocky 1 napsal hodně slušně, u těch dalších už moc nevím, poslední Rocky byl pro mě zajímavý hlavně tím, že tam prohrál, což jsem tedy nečekal ;)

LUPO

Příspěvek od LUPO »

U me dobry

abuse

Příspěvek od abuse »

na ct bezi alebo bezal serial Black Books, velmi zabavne

TAP

Příspěvek od TAP »

Kuličky. Špatná režie, ale přesto krásný film.

EXCOM

Příspěvek od EXCOM »

Jindy2 : kto v tej dobe necpal do seba sracky? :) treba sa na to pozerat aj takto... aj ked teda neviem, on to priznal ze to bral?

Jindy2

Příspěvek od Jindy2 »

EXCOM: ehm, já nemluvil o "tej dobe"...on se propagací těch látek netají...když dotočil nového Rockyho, tak jel někam do té Barmy točit nového Ramba...na letišti v Austrálii ho zadrželi a našli u něj tašku plnou zakázaných anabolik a steroidů ;) a dostal pokutu...

no mě to je ale docela jedno, ať si do sebe cpe co chce, u mě je to jeden z posledních opravdových akčních hrdinů (navíc nemá v hlavě vygumováno), ne jak nějaké ty dnešní srágorky typu Ben Affleck a podobní, to jsou slečinky...takže ať si do sebe cpal nebo cpe co chce, u mě tím nijak neklesá, je mi to jedno...
novodobí akční hrdinové jsou tak maximálně The Rock a Vin Diesel...

Jindy2

Příspěvek od Jindy2 »

když už tu abuse začal se seriály, tak můžu doporučit všechny série Futuramy, to je fakt sranda a prostředí se mi líbí víc než Simpsonovi (stejní tvůrci jako Futurama), protože je sci-fi a tam se dá vymyslet mnohem víc dějových zápletek...kdo neviděl Kifa a Jeffa Brenigana v akci, o hodně přišel :) a Bender, robot co hulí, chlastá a krade, to je panečku vzor pro děti :)

abuse

Příspěvek od abuse »

pozor, ben affleck natocil ako rezisersky debut viac dobry ako zly film gone baby gone, a ako herec nie je tiez zly, napr. v dogme bol dost fajn

Odpovědět