Jaký film vás v poslední době zaujal ? (nemusi být nový)

Vše, co se netýká hudebního šílenství, MIDI a audia
Odpovědět
abuse

Příspěvek od abuse »

este k full metal jacket - ministry vysamplovali odtial zopar dialogov...este kym boli kapelou co za nieco stala

LUPO

Příspěvek od LUPO »

vcera novej Indiana Jones masakr jako prase.

Ivo
Moderátor

Příspěvek od Ivo »

LUPO píše:vcera novej Indiana Jones masakr jako prase.
To už je v kinech ? Nebo to byla domácí projekce ? Na tenhle film se moc těším

LUPO

Příspěvek od LUPO »

to byla VIP projekce. v kinech je to odedneska. kdo vyrustal v 80.letech bude velmi potesen doufam. Odkazy na predchozi dily sou tam neustale. Navic udelal Spielberg pekne vypocitanej emotivni naznak mozneho pokracovani :)

lep

Příspěvek od lep »

no ja jsem zase tak uplne odvazana z Indiany nebyla... jakoze super zpracovani, slusny vtipy, fajn obsazeni... ale ti mimozemstani... hmmmm, no nevim... trochu pritazeny za vlasy... :(

a nedavno jsem chytila v telce Monster (Zrudu) a to bylo fakt husty... uf

Kermitak
Moderátor

Příspěvek od Kermitak »

lep: a bozsky sily v prvnim a tretim dile ti pritazeny za vlasy neprisly? ;) (archa, gral, nesmrtelny rytir...)
Prave jsem se z Indyho vratil a musim rict, ze to tam proste furt je, ma to spad, je to zabavny a vtipny, je tam spousta narazek na predchozi dily... proste doporucuju vsema deseti.

Pytkin
Moderátor

Příspěvek od Pytkin »

Kurva .. neprezradzajte to do predu ! ja sa na to hrozne tesim .. Ale nemam na to s kym ist .. zena nemusi tieto veci .. Tak musim pockat na DVD ..

KAYKO

Příspěvek od KAYKO »

Pytkin, ja sa hlasim, moja caja tiez robila brrr.

lep

Příspěvek od lep »

a ja jsem nerekla, ze to bylo hrozny... tak se hnedka zase tak necertete... akorat mi ti mimozemstani prisli proste moc moderni na Indianu... porad jsem cekala, kdy tam zpoza kere vyskoci agent Mulder... :)

rastis

Příspěvek od rastis »

lep píše:...
a nedavno jsem chytila v telce Monster (Zrudu) a to bylo fakt husty... uf
hej

fova

Příspěvek od fova »

lep píše:a ja jsem nerekla, ze to bylo hrozny... tak se hnedka zase tak necertete... akorat mi ti mimozemstani prisli proste moc moderni na Indianu... porad jsem cekala, kdy tam zpoza kere vyskoci agent Mulder... :)
Zrovna jsme se na to chystali jit se zenou a kamarad, pro ktereho je Indy kultovni zalezitost a shledl ten novy film, mi to rozmlouval, at na to nechodime.
A presne ze stejneho duvodu jako pises ty.
V predchozich filmech bylo jakesi tajemno, ale nikdy nebylo presne receno, co to vlastne je. Kdezto tady jsou to ufouni na plnou hubu. On Spielberg obecne hodne tlaci ufouny ve svych filmech. Prijde mi to jako jeho osobni poselstvi svetu :-)

No asi pujdeme radsi na koncert kamaradovy skupiny.

Shodan

Příspěvek od Shodan »

To je ale chyba. Ten film je totiž skvělej.
-= As we grow as unique persons, we learn to respect the uniqueness of others. =-

abuse

Příspěvek od abuse »

vcera som bol v kine na indyho, podla mna super, bolo to dost svieze, vtipne a samozrejme skvele natocene. ale zaver aj mne prisiel trosku mimo. moj oblubeny moment je scena na cintorine s fukackou :) a junior vyzeral jak dave gahan zamlada

abuse

Příspěvek od abuse »

este ma zaujal Life Aquatic with Steve Zissou. Dost divny film akoby parodia Cousteauovskych filmov. Jeden z clenov posadky stale hra na gitaru a spieva Bowieho piesne v portugalcine. hraju Bill Murray, Cate Blanchet... este som videl ale iba prvu polovicu :)

Pytkin
Moderátor

Příspěvek od Pytkin »

abuse : wow .. to si musim pozicat .. Billa Murraya mozem ..

Odpovědět