Jaký film vás v poslední době zaujal ? (nemusi být nový)
Cyril.. hm.. starucky Labyrinth s Bowiem
alebo starucky Suboj Titanov
... potom neviem ci Reign of Fire sa da ratat za fantasy - tak ale su tam draci no tak asi hej
... z TV filmov napr. Willow (taka mierne nudna vec ale da sa no, na nedelnu poobednu siestu) .. dalej ma napada kultova seria Evil Dead (aj ked prve dva diely su skorej horor zato treti Army of Darkness je zase ovela viac fantasy)
..ooh a samozrejme Neverending Story 1
) (tie ostatne stali za hovno)

..ooh a samozrejme Neverending Story 1

dogvile som este nevidel.. ale proste zatial vsetky filmy kde som ju videl mi uplne alebo aspon ciastocne sprotivila...PiKey píše:Ale Dendy no taaak, Nicole nevie hrat?
Uprimne poviem, ze tento typ zien mi nie je symaticky, ale hrat skutocne vie, pozri si DOGVILLE a padnes na rit.
Otazka, pozerate filmy s titulkami ci dabingom?
filmy sa snazim pozerat (ked sa da) zasadne v originale s titulkami ... aj ked pravda na starom prtavom TV to nebolo bohvieco, clovek musel zvacsovat velkost fontu tak ze boli cez pol filmu aby boli citatelne

Naposledy upravil(a) dendy dne 23 kvě 2007 11:37, celkem upraveno 1 x.
dendy: dik, Labyrinth byl dobrej
Souboj Titanu je uz moc starickej, s neverending story souhlas, ty dalsi dily nic moc teda. Ale to neni ten druh fantasy, co mam na mysli. Mozna jsou nejaky C-ckovy nebo i D-ckovy filmy? Ale zase kde to sehnat... si nekdy rikam, ze natocim vlastni verzi Zaklinace, bez efektu, syrove, s durazem na dialogy a atmosferu... 

dendy: k tvojí otázce, co dělá Shyamalan - http://www.moviezone.cz/news/shyamalan-je-nezmar
Vesnice je nádhera. Zavádějící je jen když to někdo bere a označuje jako "horor", to je pak asi zklamaný. Je to spíše velká vizuální, hudební i slovní poéma. Každý záběr, střih i dialog naprosto mistrovské. O nějakou "pointu" tam ani moc nejde ...dendy píše:
este ma napadla, ked uz prisiel na pretras Shyamalan, jeho skvela VILLAGE (niekym zatracovana - mne sa ale velmi pacila aj ked som hrdo celkom presne prekukol zaverecnu pointu po prvych 10 minutach filmu a to som ziadny trailer dopredu nevidel ani nic necital)
a niekto tu spominal Lady in the Water - velmi pekny film... proste Shyamalana fakt ze MOZEM a dost, neviete ci netoci nieco nove ??
Ovšem Ženu ve vodě jsem nepřekousl ...
hm skoda ze mu ti zmrdi odmietli ten povodny scenar znelo to dost zaujimavo. a hlavne originalne...nathanael píše:dendy: k tvojí otázce, co dělá Shyamalan - http://www.moviezone.cz/news/shyamalan-je-nezmar
Dabing je to nejstrašnější co se (jakémukoliv) filmu může přihodit. Hrůza ... Moderní český dabing (ala Nova) je hrůza desetinásobná ...dendy píše: filmy sa snazim pozerat (ked sa da) zasadne v originale s titulkami ...
Onehdá jsem byl v nějakém hotelu a na recepci měli puštěnou televizi kde běžel Amadeus s českým dabingem

Mimochodem, tenhle film bych též zařadil do mých absolutních "nej" ...
90% koukám s titulky. Česky si dávám jen Hollywoodský oddeschovky (komedie) a blockbustery (Harry Potter atd...). Pána Prstenů třeba jedině origoš...PiKey píše:Otazka, pozerate filmy s titulkami ci dabingom?
No, a jelikož hodně sleduju světovou produkci
-korea
-španělsko
-rusko
-japonkso
atd...
tak tyhle filmy vlastně ani dabing nemaj, takže ty titulky. Teď si zrovna kuchtím titulky k jednomu asijskýmu filmu - naštěstí jen překlad ze Slovenčtiny

jeej ze -čtiny .. to sa mi paci, ovela viac ako obvykle "Slovenštiny" kedze -štiny mi pripomina šťanky == chcankydelay píše: na%u161t%u11bstí jen p%u159eklad ze Sloven%u10dtiny

ivo: no existuje este horsia forma dabingu a to je dabing slovensky

btw. ked uz sa bavime o LOTR tak chudak JRR sa musi v hrobe obracat nad slovenskym prekladom (knihy/dabing), to je fakt DES, navjacsia prasarna v historii... glum prelozeny ako "gloch", "bilbo bublik" a podobne excesy.. ten slovensky prekladatel je fakt uplny dement, totalne to sprasil tym prekladom...
Naposledy upravil(a) dendy dne 23 kvě 2007 12:06, celkem upraveno 4 x.