Kdo umí spolehlivě naprogramovat jednoduchý web ?
Kdo umí spolehlivě naprogramovat jednoduchý web ?
Potřeboval bych naprogramovat jednoduchý web (texty, fotky, galerie) - již kompletně rozstříháno do html. Kolega, co mi to slíbil se pořád k tomu nemá. Včetně jednoduchého online admina (možnost editovat všechny texty a měnit a přidávat fotky). Žádný shop nebo jiné složitosti. Zabývá se tím někdo tady profesionálně, nebo znáte někoho spolehlivého ? Případný barter možný (mastering, koupě techniky za speciální ceny apod.). Nebo cash .. Spěchá 

Re: Kdo umí spolehlivě naprogramovat jednoduchý web ?
ja sa tym zabyvam profesionalne ale uz niekolko rokov sa toho snazim zbavit, lebo ma to uz hrozne nebavi .. robim to uz strasne dlho .. takze ti ani moje sluzby nejdem ponukat ..
ivo : ked uz to mas v html .. preco si to nenechas tak ? a texty si budes editovat v editore ... potrebujes tam caste zmeny ?
No hele já tomu moc nerozumím ... mám rozstříhané psd na html ... ale to asi nestačí ? Ještě mi střihač nabízí zasazení do wordpressu ...
no ved ked ti to da wordpressu , tak uz je to hotove ne ?
ak to nepotrebujes casto menit , ja by som to nechal v html .. texty editoval v editore a pridaval fotky ..
jake velke to je ? posli mi to pripadne .. pozriem sa na to ..
ak to nepotrebujes casto menit , ja by som to nechal v html .. texty editoval v editore a pridaval fotky ..
jake velke to je ? posli mi to pripadne .. pozriem sa na to ..
Já bych rád měl plný editační systém ... jaký máš mail ?
mail mam pod fotkou 

-
- Profesionál
to prave wordpress je.Ivo píše:Já bych rád měl plný editační systém ... jaký máš mail ?
Pytkin píše:ja sa tym zabyvam profesionalne ale uz niekolko rokov sa toho snazim zbavit, lebo ma to uz hrozne nebavi .. robim to uz strasne dlho .. takze ti ani moje sluzby nejdem ponukat ..

kermitak : comu sa smejes
robil si daco uz 17 rokov a strasne ta to nebavilo ? furt riesit dake picoviny , preco IE nezobrazuje daco spravne .. strasne otravna praca ..

udel web developera, zacni pouzivat jquery a mas po starostiachPytkin píše:kermitak : comu sa smejesrobil si daco uz 17 rokov a strasne ta to nebavilo ? furt riesit dake picoviny , preco IE nezobrazuje daco spravne .. strasne otravna praca ..
excom : ako tomu pomaha jquery ?
ze riesi tie problemy o ktorych pises
jquery je super ale vseliek na problemy to nieje
a uz vobec nie na problemy s CSS kde najma drbnute IEcko ma implementaciu CSS2/3 zalostnu... a aj pri JS je to niekedy des, minule som riesil 3 hodiny preco jeden skrip fici vsade len nie IE8 ale ani tam nevyhodi ziadny error len proste neznehne... vysledok bol ze IE8 nepodporuje Array.indexOf()... ale ne ze by ten dement aspon nejaku chybovu hlasku hodil, ani v error konzole (F12) to neeee ved naco
n
IEcko je bozi trest pre web developerov....
pytkina chapem:-) moje jedine stastie je ze hlavna cast mojej prace je hard kodenie php, dazabazy a potom specificke veci vJs - vizual,css, html uspesne prehadzujem na "podriadenych"
)
ivo: ten Wordpress je prave to co chces
to je cmsko kdesi budes moct cez admin menit obsah ... takze ak ti to tam chce nahodit - mas vyhrane 

IEcko je bozi trest pre web developerov....
pytkina chapem:-) moje jedine stastie je ze hlavna cast mojej prace je hard kodenie php, dazabazy a potom specificke veci vJs - vizual,css, html uspesne prehadzujem na "podriadenych"

ivo: ten Wordpress je prave to co chces