Kinect Sensor nebo Playstation Move ?

Vše, co se netýká hudebního šílenství, MIDI a audia
Ivo
Moderátor

Re: Kinect Sensor nebo Playstation Move ?

Příspěvek od Ivo »

Kermitak píše:No... dneska jsem to zkusil, docela to funguje,
Jo ? :) no to je super :) a zkoušel jsi i ty sportovní srandičky ? Myslíš že by to mohla být dobrá zábava pro sedmiletého kluka ? :wink: Je asi zřejmé že těch her bude rapidně přibývat ...

Kermitak
Moderátor

Příspěvek od Kermitak »

Zkousel jsem nejakej automobilovej simulator, kde jsi delal, ze "jako" mas volant a pak nejaky jednoduchy hry, kde se ti treba ukazovaly lidsky siluety a ty jsi je mel napodobit. Pro sedmilety dite asi ok. Pokud bys mel cestu do Prahy, tak v Alze to maji v predvadecce.

BTW jsem zjistil, ze si to jeden znamej koupil, pribastlil k pccku a uz na to patla nejaky "uzitecnejsi" aplikace :)

boolocks

Příspěvek od boolocks »

neřešil bych to, pro co jsou a nejsou lepší hry - strategie výrobců her je taková, aby to bylo kompatibilní se všema konzolema...dělaji vždycky několik verzí.....defakto každej titul od velký firmy vyjde pro každou konzoli...pokud to teda neni vyloženě výrobek tý daný firmy (jako třeba gears of war, která je vyloženě pro xbox, protože je od mrkvosoftu)

Kermitak
Moderátor

Příspěvek od Kermitak »

Neni pravda, v podstate vsechny hry, co me bavej na ps na xbox neexistujou. Stejne tak je i par veci na xbox, co neexistujou na ps. Plati to hlavne u tech nejprovarenejsich titulu, ze existujou na obe platformy, ale i tam to neni pravidlo (napriklad Illusion nemel daleko k tomu se vybodnout na Mafii 2 pro ps3).

mONOGRAm

Příspěvek od mONOGRAm »

Kermitak: ??? takze spat k branzi - bolo by to mozne pouzit ako ovladac MIDI trebars? a ak, akym sposobom /DIY soft??/

biscuit

Příspěvek od biscuit »

ivo: mam xbox, ale s kinectem cekam minimalne do pristiho roku, nema cenu to uspechat.. zatim si to nekde zkuste s malym

Ivo
Moderátor

Příspěvek od Ivo »

biscuit píše:ivo: mam xbox, ale s kinectem cekam minimalne do pristiho roku, nema cenu to uspechat.. zatim si to nekde zkuste s malym
Myslíš že budou nové verze ? Možná budou i firmware upgrady ... Ono zase za ty 3k to zase není tak dramatická investice aby se to nedalo i vyhodit časem :)

biscuit

Příspěvek od biscuit »

ivo: to snad ani ne.. ale spis mi jde o nejaky overeny reakce a taky bude casem vic her... a obecne nemam rad takovy ty momenty, kdy se neco objevi po dlouhym ohlasovani na pultech a vsichni to kupujou jak silenci ;) navic ted ani neni na hrani moc casu a planuju i novou velkou tv.. takze takovej mismas duvodu

BS

Příspěvek od BS »

tak jsem to vcera testnul v electroworldu a na hre Kinect Adventrues, coz je ta pribalena zadarmo, je tam patrnej lehkej lag. Jako i pres ten lag to je vcelku zabavny. Hral jsem neco na stylu hry Arakanoid, mickem jsem srazel jakysi dlazdice na zdi, a ikdyz vcelku infantilni, tak to bylo docela zabavny.

Ohledne toho lagu, dle oficialni vyjadreni MS je to problem developeru her, nikoliv chyby HW, coz nevim protoze jiny hry nez to kinect adventures jsem nemel moznost zkusit. Ale obecne musim rict, ze se mne to libi. Na rok 2011 se chystaji vcelku dobry hry, vc. StarWars...

Kermitak
Moderátor

Příspěvek od Kermitak »

mONOGRAm píše:Kermitak: ??? takze spat k branzi - bolo by to mozne pouzit ako ovladac MIDI trebars? a ak, akym sposobom /DIY soft??/
Ano slo, ano diy (ale predpokladam, ze brzo nekdo neco takovyho napise).

Ivo
Moderátor

Příspěvek od Ivo »

Takže ježíšek donesl kinect a k tomu hromádku her a myslím že je to moc fajn a splnilo to očekávání. Malý je z toho nadšený a poskakuje, naklání se, bojuje a tak - a proti mačkání knoflíků je to uplně jiná dimenze, pěkně ho to vyčerpá, je udýchaný a svěží, což je super. Vzhledemk tomu že asi brzy přijde spousta nových a ještě lepších her pro kinect, je to myslím fajn. Nad jedinou věcí zatím přemýšlím, po každé hře to ukáže pár fotek hráče v zajímavých pozicích a nevím jak by se ty fotky daly z toho xboxu dostat do počítače nebo na disk

Pytkin
Moderátor

Příspěvek od Pytkin »

Ivo ; bezi to s XBOXom ?

Ivo
Moderátor

Příspěvek od Ivo »

No jasně, to je součást xboxu ... Bud se přidá ke stávajícímu nebo se koupí jako xbox+ kinect bundle (náš případ)

Pytkin
Moderátor

Příspěvek od Pytkin »

ivo : jo jasne .. uz som to pozeral v sklade .. maju tam bud 4G alebo 250G .. ma ten disk aj iny zmysel ako na filmy ?

Kermitak
Moderátor

Příspěvek od Kermitak »

Na pozice, afaik se tam daji tahat dema a nejsem si jisty, jestli rovnou ne cele hry z nejakeho jejich shopu (Ivo?).

Odpovědět