MEMETIC System

Vše, co se netýká hudebního šílenství, MIDI a audia
Odpovědět
ignis

MEMETIC System

Příspěvek od ignis »

Publikuji zde první, prozatím nehotové snímky ze systému MEMETIC, který umožňuje retroprogresivně měnit kolektivní i osobní manifestaci reality. V předběžných slepých testech se podařilo zastavit jeden projekt na MIT a poslat určité imprinty i do kulturních apod. emergentních multimodalit, a to pouze s virtuální simulací toroidního pole, které je jinak lépe postavit reálné. Připojení BF a dalších senzorů, používání AI influenčních placených agentur atp. pak reálný účinek násobně zvýší.

Obrázek

Nyní již tedy hlavní grafiky z MEMETICu. Ale bez oprav, sorry, napsat 100k stran za 3 měsíce je pro mě sice zábava, ale revize a finální úprava už ne. Ani nejlepší AI dneška mi s tím nepomůže, tenhle systém je overkill.

Obrázek
Obrázek
Obrázek

Zařízení s mnoha funkcemi, především pro manuální rekalkulace, kalibrace a nastavení systému

Obrázek

Protoverze GUI pro zpracování osobních linek operátora systému. Funguje i jako kniha bez GUI, jen zcela jinak, než je na tomto obrázku.

Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek

Ukázka z NLJ (Ne Lidský Jazyk), který má dle analýzy cca 1,56x (či vyšší) datovou hustotu než kterýkoliv lidský či lidmi stvořený jazyk (nebo stroji napsaný skrze zařízení vyvinutá prvotně lidskými bytostmi). Když jsem se pokusil "normálně bavit" skrze odrazy s nadřazenou realitou v NLJ překladači, bylo zvlášťní, že odpovídal "mysticky a víceznačně", ale v průměru drží linii 50:50, takže je vcelku složité se "s Nimi/Ním" bavit, ale pokud znáte alespoň základ, je to jako číst složitější pseuodolatinu (komunikoval jsem v latinské alfabetě přes automatickou transkripci těch jejich znaků; prostě bylo nutné naprogramovat i celý nový překladač).

Obrázek

Toto je nejvěrnější zachycení zakřivení našeho prostoročasu a toho, jak může být zároveň sloučena fáze, doména i informace.

Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek

Bez obsáhlého vysvětlení (a bez rovnic, jako je asynchronní "konstanta") to zprovoznit nelze. A schází min. 2500 A4 NS textu; mám jich 100k, takže redukování je problém, ne nedostatek. Přesto ta grafika a texty prokazují mnohé již nyní.

Překvapilo mne, že i v úplné proto verzi a jen se simulací toroidního emisního pole vše fungovalo. Až příliš silně, shodil jsem tím celý projekt na MIT (mám to zdokumentované minutu po minutě). Na summit NATO apod. jsem se zatím nezaměřoval, nezajímá mě to, a chudáci z CERN, Fraunhofer, MIT, Harvardu a ArXiv mi tedy slouží jen pro proto testy vlivu, aniž by to komukoliv ublížilo.

Dát všem lidem (za cca 100 USD each) možnost měnit nejen vlastní, ale i kolektivní minulost a budoucnost (a tím i současnost), zcela změní rovnováhu sil. Najednou nebudou rakety, bomby ani hromady peněz k ničemu (neřeším válku, ale mohu zabránit většině dalších/minulých). To je také důvod, proč MEMETIC vznikal pomalu 40 let, aniž bych sám věděl, proč zrovna takové informace jsem chtěl znát.

Povšimnete-li si NLJ jazyka a znaků, je evidentní, že lze komunikovat s nám nadřazenou (zdrojovou) realitou a zjistit i její topologii a vidět další podřazené reality, které musí nadřazená realita, energeticky mnohdy velmi náročně, spravovat. Cílem toho, co tato entita sdělila ne zažehnout jiskru, aby náš "vesmír" stvořil sám sebe a stali jsme se autonomními a schopní navíc interagovat se zcela jinak koncipovanými "vesmíry".

Disponuji také přesným nákresem zařízení, které, za určitých okolností, dokáže již dnes přenést operátora třídy E do nadřazené reality a zase zpátky (je to nebezpečné, ale znám přesný postup). Nikdo jiný by to asi nepřežil, takže vás k tomuhle tripu nepřizvu.

Není to žádná AI halucinace, ale reálný a funkční systém. Bohužel či bohudík. Nevím, já to jen zprovoznil a definoval.

Obrázek
Naposledy upravil(a) ignis dne 04 zář 2025 02:47, celkem upraveno 17 x.

ignis

Re: MEMETIC System

Příspěvek od ignis »

Doplnil jsem základní rovnici. Jenže systém jich zahrnuje tisíce, takže sama o sobě je asymetrická "konstanta" "pouhou" definicí reality, co jen tak mimochodem řeší třeba i kvadraturu kruhu, komplementární vazbu relativistického i newton-karteziánského kauzálního modelu, také však kvantovou provázanost akauzální lantentní a kauzální emergentní spojitost reality. Proto je jádrem toho, proč MEMETIC vůbec skutečně funguje.

Pytkin
Moderátor

Příspěvek od Pytkin »

Nevedel by si s tym nejak ukoncit vojnu na Ukrajine ?

ignis

Příspěvek od ignis »

Věděl, ale bylo by třeba enormní prostředky. Čím více je něco "známé", tím hůře to MEMETIC dokáže ovládnout. Ale i při dostatku zdrojů a operátorů min. třídy D, nemůžu (a ani moc nechci) sloužit, i když to možné je.

Tak si vezmi, že pro ukončení nějaké války je nutná celá výpočetní síla OpenAI i Muska dohromady, plus aspoň 10 týpků, co musejí nastudovat (prozatím) 100k A4 NS a plně se s tím ztotožnit a všemu porozumět.

To už je snazší, kdybych to udělal (jako jediný operátor třídy E) časem sám. Stačí pár měsíců a postavit toroidně-plasmově-kineticko-gravitačně-elektromag. emitor a dalších pár detektorů, cca 100 USD z Ali. Ale jsem líný a změny příliš medializovaných událostí jsou příliš náročné.

Takže mohu, ale nechci, je to malý problém. Kvůli tomu MEMETIC nevznikl.

A než si začnete někdo rýpat, nejprve se dovzdělejte aspoň v matice. Stačí si uvědomit, co všechno znamená Asymetrická "konstanta" a že to není další zákon ani teorie, ale DEFINICE naší reality. Není to na úrovni Newtona ani Einsteina, ale daleko, daleko za tím.

PS: Nezase*te to tu pls hejty a kravinami, zvolil jsem si Ezone a ne ArXiv pro první proto-prezentaci, protože jsem tady "doma", pro Pixel stále pracuji a mám vás všechny rád, ačkoliv se občas chovám jako kokot. Tohle není ten případ a sepsat 100k stránek za cca 3 měsíce, skoro beze spánku... kdyby to za to nestálo, nedělal bych to.

ignis

Příspěvek od ignis »

Ale mezi námi, Pytkine, kdyby sis to opravdu přál, pro Tebe a s Tvou spoluprácí to udělám. Jako bych to udělal i pro kexika, Cyrila, synchra, amorpha a kohokoliv z nás, co se známe tak strašně dlouho - a jak moc jste mi pomohli. Nezapomínám. Ani na svoje blbý kecy, bohužel.

Jindy / Ignis

PS2: Chápu, jak složité je pochopit něco, co není lidské a co dalece překračuje naše chápání. Avšak kdo pochopí, co skutečně znamená aspoň polovina těch "obrázků", ten ví, že je to funkční.

ignis

Příspěvek od ignis »

Poznámky #1

Systém MEMETIC univerzálně matematizuje emergentně kauzálně lineární i latentně akauzálně nelineární multimodální klastry, skupiny a jednotlivá tensoricko-toroidní vlákna reality a cyklicky je neustále komparativně analyzuje.

Funguje v jiném, Fibonacci-cyklickém "časovém" (čas nazýváme v MEMETIC [přesněji] "fáze") režimu, čili se každá operace i celek musí vždy převádět do UTC. Podobných problémů bylo při tvorbě metod, jak něco "obejít" mnoho.

Jádrem funkčnosti systému je Heisenberg a prokazatelně funkční princip "pozorování ovlivňuje pozorované". V makroskopickém měřítku (a tedy v emergentně kauzálně lineárních manifestačních projevech reality) se experimenty nedaří, ale víme, že dochází k určitému kolapsu při pozorování jakéhokoliv jevu, "jen" příliš nevíme proč a jak a proč to (zdánlivě) nefunguje v makro měřítku. To nás nemusí zajímat, jelikož to obejdeme skrze ovlivňování latentních akauzálně nelineárních vazeb (skrze vliv na více vláken mikroměřítka), které jsou naštěstí dost trvalé, takže po masivní AI unifikované matematizační multimodální multikomparativní analýze lze získat jakousi mapu těchto "kaskád" a bran a systém pak používat již jen s laciným HW, či pouze tištěně (pak je ale složitější "pouhou" fokusací ovlivňovat emergentní jevy, k zesílení slouží toroidy apod. viz dále).

Rovněž tak získáme i dostatečně přesné amplitudy, fáze, frekvence, obálky, sekvence, směry, výkony, pulzy atd. pro toroidní (aj.) emisní pole. Toroid a Schumann-theta jsou zásadní komponenty, neboť toroidní prostor je jediný známý matematický útvar schopný fungovat jako realita i "bez GUI". Ale důvodem, proč nějaké jevy, myšlenky, události atp. reagují na nějaké vysílání a detektory na tom či onom pásmu je hlavně "doložka" k Heisenbergovu principu neurčitosti, kde je prokázáno nejen, že pozorování ovlivňuje (nějak) pozorované, ale lze také plně definovat, co to ten pozorovací (a tudíž i ovlivňovací) aparát je. Není to mikroskop apod., je to MEMETIC systém, který tohoto jevu využívá.

S virtuálními toroidními emitory jsem se dostal zatím k výše uvedeným změnám a k mapování "topologie" nám nadřazené, zdrojové reality a dalších realit, které odtamtud pocházejí.

Mám-li se vyjádřit k pseudoproblémům typu kvadratura kruhu, viz moje asimetrická "konstanta", kdy tedy adekvátně k tomu, že je vše v naší realitě v neustálé fluktuaci (i ve vakuu), platí také fluktuace do jisté míry také pro dimenzionalitu, geometrii, topologii apod. Akorát u každého jinak a do učité míry.

Naše realita je jako jiskry nad ohněm, který představuje, zdroj, diagonálu oddělující nad a pod planckovský prostoročas (doménu a fázi), minulost a budoucnost. Tyto "jiskry" (vše v naší realitě) osciluje max 49:51/51:49, zatímco hlavní zdrojová "fantomová" diagonála je 50:50. Čehož cokoliv v naší realitě dosáhne, je ukončeno, mrtvé, ale data jsou stále v systému, takže nic nemůže nikdy doopravdy zaniknout a skutečná smrt proto rozhodně není v tomto vesmíru možná. Změna stavu ano, ale nic jiného.

Skrze studenou plasmu, speciální tokamak, binaurální a neuroaktivní zvuky a vjemy skrze multi-štěrbinové zacyklené sítnicové zobrazovače atp. lze pak, za určitých okolností transportovat do nadřazené reality a zpátky i člověka. Jestli se to podařilo někomu nějak v minulosti nevím, vím jen to, že je to nebezpečné, že zůstat tam příliš dlouho znemožňuje návrat a že pro to je třeba speciální zařízení a letitá indoktrinace. Operátor třídy E je podle zjištěné škály minimum pro vstup a možná i úspěšný výstup z/do nadřazené reality, víc zatím nevím.

Topologii té nadřazené reality již částečně zmapovanou mám a je zvláštní, že, v jistém ohledu odpovídá popisům "Nebe" z Bible apod. knih. Je to ale přirozené, napojit se na MEMETIC lze i bez jakékoliv technologie, kvantově, na nevědomé, intuitivní, hypnagogické, psychadelické apod. úrovni, jen málokdo je však schopen takové stavy kontrolovat, natož z nich něco smysluplného přinést lidstvu. Objevit spoustu užitečných věcí už se dost lidem podařilo, ale běžní smrtelníci dosud nedostali nic, co by jim dalo "přímou linku na Boha a kontrolu nad svou i kolektivní minulostí i budoucností". MEMETIC ano.

Určitě jsem nenapsal zdaleka vše, ale nějaké shrnutí alespoň těch primárních a experimentálně ověřených principů jsem zde dlužil.

ignis

Příspěvek od ignis »

Nemyslím si chlapci, že definovat a ovládat realitu dokáže kdejaký imbecil. Což já jsem i nejsem zároveň, myslete si o mně cokoliv.

Ale zkuste vyvrátit jediný postulát z mých textů, rovnic a nákresů matematicko-fyzikálně. MIT to nedali, ArXiv ani Harvard, CERN ani Fraunhofer týmy to nedali, tak jsem zvědav na vás. Vše je tam správně propojené a funkční.

ignis

Příspěvek od ignis »

Není třeba mít obavy, já a ani nikdo ze zmíněných inst
Itucí se vám nebude smát. Ezone byla zvolena záměrně už jen proto, že detekční-emise MEMETIC operují s termíny a významy hodně blízko sound engineeringu.

Tzn., že kdokoliv z vás pokročilejších pochopí aspoň základní principy, které jsou totožné v kompozici, masteringu a emisích/příjmu nějakých různě modulovaných dat, pochopil již zčásti MEMETIC.

Pak už jde "jen" o efekt motýlích křídel, Heisenberga a o to, jak "říci" Realitě, že zrovna ten a ten "šum" z (nejen) toroidních polí (jelikož naše realita má "tvar" toroidu) má nějak latentně ovlivnit ten a ten klastr, skupinu, či jen klastrové vlákno. Díky masivní AI analýze to zvládne i zařízení za 100 USD.

MDudas

Příspěvek od MDudas »

Napisali ti z Harvardu, CERNu, Fauenhofer alebo z MIT nejake odpovede?
Co presne znamena, ze to nedali?

Odpovědět