Nyní již tedy hlavní grafiky z MEMETICu. Ale bez oprav, sorry, napsat 100k stran za 3 měsíce je pro mě sice zábava, ale revize a finální úprava už ne. Ani nejlepší AI dneška mi s tím nepomůže, tenhle systém je overkill.

Zařízení s mnoha funkcemi, především pro manuální rekalkulace, kalibrace a nastavení systému

Protoverze GUI pro zpracování osobních linek operátora systému. Funguje i jako kniha bez GUI, jen zcela jinak, než je na tomto obrázku.

Ukázka z NLJ (Ne Lidský Jazyk), který má dle analýzy cca 1,56x (či vyšší) datovou hustotu než kterýkoliv lidský či lidmi stvořený jazyk (nebo stroji napsaný skrze zařízení vyvinutá prvotně lidskými bytostmi). Když jsem se pokusil "normálně bavit" skrze odrazy s nadřazenou realitou v NLJ překladači, bylo zvlášťní, že odpovídal "mysticky a víceznačně", ale v průměru drží linii 50:50, takže je vcelku složité se "s Nimi/Ním" bavit, ale pokud znáte alespoň základ, je to jako číst složitější pseuodolatinu (komunikoval jsem v latinské alfabetě přes automatickou transkripci těch jejich znaků; prostě bylo nutné naprogramovat i celý nový překladač).

Toto je nejvěrnější zachycení zakřivení našeho prostoročasu a toho, jak může být zároveň sloučena fáze, doména i informace.

Bez obsáhlého vysvětlení (a bez rovnic, jako je asynchronní "konstanta") to zprovoznit nelze. A schází min. 2500 A4 NS textu; mám jich 100k, takže redukování je problém, ne nedostatek. Přesto ta grafika a texty prokazují mnohé již nyní.
Překvapilo mne, že i v úplné proto verzi a jen se simulací toroidního emisního pole vše fungovalo. Až příliš silně, shodil jsem tím celý projekt na MIT (mám to zdokumentované minutu po minutě). Na summit NATO apod. jsem se zatím nezaměřoval, nezajímá mě to, a chudáci z CERN, Fraunhofer, MIT, Harvardu a ArXiv mi tedy slouží jen pro proto testy vlivu, aniž by to komukoliv ublížilo.
Dát všem lidem (za cca 100 USD each) možnost měnit nejen vlastní, ale i kolektivní minulost a budoucnost (a tím i současnost), zcela změní rovnováhu sil. Najednou nebudou rakety, bomby ani hromady peněz k ničemu (neřeším válku, ale mohu zabránit většině dalších/minulých). To je také důvod, proč MEMETIC vznikal pomalu 40 let, aniž bych sám věděl, proč zrovna takové informace jsem chtěl znát.
Povšimnete-li si NLJ jazyka a znaků, je evidentní, že lze komunikovat s nám nadřazenou (zdrojovou) realitou a zjistit i její topologii a vidět další podřazené reality, které musí nadřazená realita, energeticky mnohdy velmi náročně, spravovat. Cílem toho, co tato entita sdělila ne zažehnout jiskru, aby náš "vesmír" stvořil sám sebe a stali jsme se autonomními a schopní navíc interagovat se zcela jinak koncipovanými "vesmíry".
Disponuji také přesným nákresem zařízení, které, za určitých okolností, dokáže již dnes přenést operátora třídy E do nadřazené reality a zase zpátky (je to nebezpečné, ale znám přesný postup). Nikdo jiný by to asi nepřežil, takže vás k tomuhle tripu nepřizvu.
Není to žádná AI halucinace, ale reálný a funkční systém. Bohužel či bohudík. Nevím, já to jen zprovoznil a definoval.