Jinak já též vycházím (v rámci momentální přímé bohaté zkušenosti) z běžných jídelníčků školních a školkových kuchyní ... A tam je to přesně tak jak popisuju ... a každý den ...
jasna vec .. ja si to posypam grankom .. zrovna v sobotu sme to obedovali .. milujem to ... ked som bol maly , tak mi to mamicka robila velmi casto .. je fakt ze aj makove rezance som jedaval casto .. mama mi hovorila , ze som bol schopny ich jest na ranajky na obed aj na veceru .. dokonca ze raz som jedol na ranajky makove rezance s chlebomIvo píše:A třeba na ovocných knedlících (= uvařená bílá mouka s ovocem) navíc smíchané s bílým cukrem (uff), polité máslem atd (= "klasika") - to ti asi přijde "normální" že ?Pytkin píše:ovocie s makom ? pride mi to trochu divna kombinacia ..
ja sa nebavim o tom, ci je nieco zdrave a vyzivne .. ale o tom , ci mi to bude chutit , alebo nie .. ovocie s makom .. neviem .. neskusal som .. ale pripada mi to divne .. Musim povedat za seba , ze jem len to co mi chuti .. a mam u prdele , ci je to zdrave, alebo ne ..Ivo píše:Cerstvé ovoce (případně zkombinované se sušeným) s oříšky, semínky nebo mákem je nejen uplně v pohodě, ale navíc je to moc dobré a výživné jídlo
To první je z raw food restaurace Bemba v BratislavěPytkin píše:BS : tie jedla vyzeraju super ..
covece tak to mas nejakou disfunkci estetickyho vnimani ne?Ivo píše:BS: až ted koukám že ten druhý obrázek není z té raw restaurace - přišlo mi to úplně stejnéNa pohled v tom nevidím žádný rozdíl, je to uplně stejný styl