Mrchožrouti versus pažitkáři VERSUS SLEPIČÁRNA

Vše, co se netýká hudebního šílenství, MIDI a audia
Odpovědět
Oxyygen
Profesionál

Re: Mrchožrouti versus pažitkáři VERSUS SLEPIČÁRNA

Příspěvek od Oxyygen »

skoda, ze nacitujes celej prispevek.:)
Hele neber to nejak osobne. Ja ti rekl muj pocit, ty mi ho muzes vyvracet, nemusis. Pro me si typ cloveka, se kterym se blbe diskutuje, protoze fungujes jako propaganda, vytrhavas z kontextu, mas neustale potrebu si honit ego a mit posledni slovo. Ale ja s tebou nesouperim ani nemam potrebu te dostat na "spravnou viru". Jasne to samy muzes rict o me a je to uplne jedno. Tahle diskuse ale neni mezi nami dvema (to uz bych davno vzdal.:), ale ucastni se jich vic. A me zajimaj i nazory ostatnich.

PS: Nemam Iva za zaporaka.:)
Naposledy upravil(a) Oxyygen dne 22 zář 2011 14:17, celkem upraveno 1 x.
Výroba reklam, jingles a prom pro síť rádií Media Club.
http://www.semamastering.cz | http://www.kiss.cz | http://www.bandzone.cz/mellowpower

biscuit

Příspěvek od biscuit »

jinak kdyby nekoho zajimalo...
http://festivalgastronomico.cz/
listky ale bohuzel pro vas nemam :-D (ani pro sebe zatim)
http://www.alakarte.cz/gastronomico
http://www.ticketstream.cz/pls/czech/dl ... language=2

Ivo
Moderátor

Příspěvek od Ivo »

A minulý víkend zase byly "Veganské hody" v Bratislavě :)

http://www.tvnm.sk/vysielanie/2011-09-20

Jen mě trochu převapil ten doprovodný hudební program - samý hardcore, punk, hiphop :) (nebyl jsem tam, jen jsem četl program :)

komasix

Příspěvek od komasix »

diskuse je to v pravdě zvláštní. Je to ten typ, kdy se vlastně všichni shodnou ale chytaj se na píčovinách a za slova. Iva rád čtu a zajímá mne to, ale musim říct, že chápu, že jeho způsob komunikace může někoho provokovat.

jackies

Příspěvek od jackies »

Tak já bych měl návrh pro IVA, ať je to trochu konkrétnější, zajímavější a veselejší :wink:
Třeba sestavit jídelníček na 1 měsíc pro horníka nebo člověka z hutního průmyslu
( prostě celodenní jídelníček na měsíc pro velmi těžce fyzicky pracující lidi ).

Je to blbost a legrace. Nic nesestavuj. Mám ty lidi raději živé :wink:
Nic není černobílé.

koma6 : jsem rád že chutnalo, je to ale už docela starý a profláklý recept

Ivo
Moderátor

Příspěvek od Ivo »

Mysíš že horníci makají více než třeba tihle ?

http://www.extreme-adventure-sports.com/raw-food.html

případně
Naposledy upravil(a) Ivo dne 22 zář 2011 14:30, celkem upraveno 1 x.

komasix

Příspěvek od komasix »

to já mam vegetariánství a veganství naprosto těsně spjatý s hardcorem a punkem. Už sem o tom tady psal, že když pořádáme koncerty tak se pro kapely automaticky dělá vegetarian a řeší se případně vegan. Je to naprostá samozřejmost. Stejně i když jedem někam hrát (i když čtvrtina kapely maso jí) automatický se počítá s tím, že bude vegetariánský jídlo.

Ivo
Moderátor

Příspěvek od Ivo »

Zajímavé ... no ale akohol, cíga, případně daší stimulanty asi i tak na těch akcích tečou plným proudem ?

dendy

Příspěvek od dendy »

Ivo píše:Vsadil bych Vertigo kompresor, že autor tohoto článku sám hladovku víc jak 4 hodiny v životě nezkoušel :) Vzhledem k tomu že je to zároven autor komerčních stránek o chudnutí - v jednom má pravdu: dát si hladovku se záměrem zchudnout je velmi nedobrá myšlenka ... To ostatní co píše, jsou podle mých bohatých zkušeností na tomto poli, zkušeností spousty jiných, které znám, tunám literatury na toto téma, které jsem přečetl i tisíciletých zkušeností lidstva na tomto poli v různých kulturách - totální bláboly (něco jak šíření poplašné zprávy), necht Miro odpustí ...
no vidis a mne zase ten clanok na zaklade mojich vedomosti a skusenosti pride omnoho relevantnejsi a doveryhodnejsi nez blaboly o 40 dnovych hladovkach a podobne... sam na sebe viem ze hladovanie cloveku neprospieva... tvoja skusenost je ina... okay... kto rozsekne kto z nas dvoch ma pravdu ??

btw to ako su hladovky zdraviu prospesne je fakt vidiet hlavne na roznych modelkach anorektickach... fakt ze tie vyzeraju mrte zdavo :))))

jackies

Příspěvek od jackies »

koma6 píše:to já mam vegetariánství a veganství naprosto těsně spjatý s hardcorem a punkem. Už sem o tom tady psal, že když pořádáme koncerty tak se pro kapely automaticky dělá vegetarian a řeší se případně vegan. Je to naprostá samozřejmost. Stejně i když jedem někam hrát (i když čtvrtina kapely maso jí) automatický se počítá s tím, že bude vegetariánský jídlo.
Kam to všechno spěje bože ! :) :roll:
Teď už je to jasný, proč ta muzika tak upadá :)

komasix

Příspěvek od komasix »

řekl bych že čim je to víc vyhraněný (ve smyslu hard core) tak tim se pije a kouří míň. Jezdim na FluffFest do rokycan což je jeden z největších evropskejch HC festů a tam si přijdu jako největší rebel. Fajgl by sem na zem nehodil (open air) potom mam ještě pár tejdnů problém s tim že si automaticky strkam nedopalky do kapes))) Taky je uplně normální že i když se hraje jenom ve stanu, tak kapela řekne nehulte tady, tak si prostě nikdo nezapálí během koncertu a je to samozřejmí.... moc se omlouvám za OT.
P.S.: Jackies: Když já se s masem teprv učim ))

komasix

Příspěvek od komasix »

jackies píše:Kam to všechno spěje bože ! :) :roll:
Teď už je to jasný, proč ta muzika tak upadá :)
...neboj já o to víc piju !

Ivo
Moderátor

Příspěvek od Ivo »

Dendy: nevím jak dlouho jsi držel půst, jaký druh, za jakých okolností s jakou přípravou, postupem , metodikou atd. (docela by mě to zajímalo). Ono zase to není jen o tom přestat jíst a za chvíli se tím začít trápit a být nervozní ... to je pak nucená násilná hladovka a ne blahodárný půst ... Je taky jasné že půst má i očistný účinek. Když čistíš dům nebo pokoj (který se léta neuklízel), tak nejdřív taky vymeteš spoustu prachu a špíny ... Podobně i u půstu (zejména u lidí, kteří jsou hodně zanešeni konveční stravou) může první fáze být lehce očistná (s některými typickými symptomy). Neinformovaný člověk může začít panikařit ... Ale to je obsáhlé téma ...

Jinak - nedat našemu vlastnímu trpělivému, těžce zkoušenému stroji sem tam aspon chvíli servisní pauzu a pořád ho bez přestání zahlcovat - to si snad ani nezaslouží ...

V každém případě jsou tisíce a tisíce lidí, kterým půst pomohl i v těch nejtěžších problémech. A pokud je neměli, tak je skvěle revitalizoval, osvěžil a omladil (a nejen po tělesné stránce). To myslím samo o sobě dokládá mnohé ...
Naposledy upravil(a) Ivo dne 22 zář 2011 14:51, celkem upraveno 1 x.

hombrefeo

Příspěvek od hombrefeo »

dendy píše:btw to ako su hladovky zdraviu prospesne je fakt vidiet hlavne na roznych modelkach anorektickach... fakt ze tie vyzeraju mrte zdavo :))))

ale hladovku (rikejme radeji pust) muzes drzet z nekolika duvodu. treba na protest, nebo z duvodu hubnuti a v neposledni rade kvuli procisteni organismu a take motivacnimu soku treba. jiste se najde vice duvodu proc to delat a kazdy pust bude mit jiny prubeh a hlavne jine dusledky!

Ivo
Moderátor

Příspěvek od Ivo »

Přesně tak: pan Miro také mimo jiné míchá pojmy hladovka a půst. Záleží opravdu hodně moc na přístupu: pokud se do toho pustíš s nadšením (případně okolní podporou) a věříš tomu že ti to pomůže, tak to bude mít tento výsledek. Pokud hladuješ nedobrovolně, s obavami a bojíš se že ti to ublíží, pak to asi tak bude ...

Odpovědět