Oxyygen píše:nevim jak ty, ale ja patrim k homo sapiens. Takze je mi uplne jedno cim se zivili jiny druhy homoidu (kteri vyhynuli a evolucne jako druh neobstali). Tvoje urputnost v presvedcovani "na tvoji viru" uz zacina bejt strasne nudna a myslim ze timhle pristupem potencialni zajemce o "alternativni stravu" akorat odradis. Proste smir se s tim, ze jist zeleninu ovoce neni jedina cesta, respektuj to a obohacuj stejne jako ja treba v tematu "Jak na soucasnou hudbu": nikomu nic necpu, pouze davam bez emocniho zabarveni co me zaujalo a je na kazdym co si z toho odnese. Pozitvni energie zase jen vraci pozitivni energii.
Oxygen, relaxuj trochu, chlape ... Nevím proč vždycky musíš vběhnout s tak silně negativním impulsem - bez příčiny ... ani proč pořád projektuješ nějaké negativní podtexty u jiných, které tam vůbec nejsou ... Ani nevím co je "emočně zabarveného" na prostém odkazu na článek ze včerejška, který jsem náhodou kdesi zahlédl a který se shodou okolností týká toho o čem jsme mluvili (a dávám ho sem proto že mě zaujal a je na každém co si z toho odnese

. A už úplně srandovně vyznívá tvoje ohrazení že "nemáš nic společného s předchůdci člověka", když jsi ještě před chvílí urputně argumentoval šimpanzem jako vzorem stravy pro člověka
Reaguješ stále podrážděně na impulsy které jsou čistě neutrální a pohodové (byť můžeš mít na věci jiný náhled a názor) -a ještě z toho, co sám děláš obvinuješ jiné

zamysli se nad tím ..
Kexík a yarda: je to klasicky o koze a o voze ... Já jsem mluvil o známém faktu popisujícím co se děje s enzymy při určitých teplotách a vy přicházíte s teoretickými popisy struktury enzymů ... BTW - kdyby to bylu kexiku tak jak tvrdíš, tak by přece nemohly žádná zvířata existovat (včetně lidoopů), když je všechno nestravitelné a nevstřebatelné

A navzdory tvým číslům a rovnicím existují už pěkných pár milionů let ... Jinak zkuste pohledat na googlu o procesech a reakcích enzymů při teplotách vyšších než 42 C, případně 108 F ... Samozřejmě je možné že všichni ostatní na světě jsou obětí omylu ... pak tedy nezbývá než je poučit ... Do té doby ale věřím spíše jim než vám