Mrchožrouti versus pažitkáři VERSUS SLEPIČÁRNA

Vše, co se netýká hudebního šílenství, MIDI a audia
Odpovědět
dendy

Re: Mrchožrouti versus pažitkáři VERSUS SLEPIČÁRNA

Příspěvek od dendy »

ta fotka gillian co sem dal ivo je ukazkou BRUTALNEHO retusu, uz za hranicou toho co je bezne, staci si pozriet tento google search a porovnat si viac obazkov aby clovek vedel ako aktualne vyzera ta pani v reale
http://www.google.sk/search?q=gillian+m ... 8QO2te2ECg

na rozdiel od nigelly, kde netvrdim ze nieje na vela fotkach aj retus ale v globale objektivne treba uznat ze proste vyzera VYRAZNE zachovalejsie ...
http://www.google.sk/search?q=nigella+l ... 24&bih=672

najma ked podla ivovych stravovacich teorii by uz mala byt pomaly mrtva :-)))

proste ide o to ze ked ma clovekmgeneticke predpoklady na tomze proces starnutia u neho bezi pomalsie, tak pokial nezere upny junk food tak jednlo na jeho zdavotny stav nema prakticky ziadny vplyv - ked telu dodava vyrovnane mnozstvo zivin a latok ktore potrebuje je fuk ci to ma z masa alebo travy...

a ked niekto nema dane od prirody "pomalsie starnutie" tak si moze vyplachovat anal aj 10x denne a jest len surovu zeleninu a v 50tke bude aj tak proste vyzerat na 50 (a viac)

Ivo
Moderátor

Příspěvek od Ivo »

Však jasně dendy, vždyt to celé bereme jako srandu ne ? :) Mně jsou jinak obě multimediální dámy dost vzdálené (když to řeknu zdvořile :)

A tady pár slov od někoho, kdo určitě nemůže být označen jako "chatrný, slabý vegan :wink:
(tenhle přístup je mi asi ze všech nejbližší ... žádný extrém občas bláznivých a sektářských raw foodistů, pohoda, rozumný pohled a hlavně - výsledky :wink: )

dendy

Příspěvek od dendy »

Ivo píše:Však jasně dendy, vždyt to celé bereme jako srandu ne ? :)
ale ved hej ...

inak ja sa zase zdaleka nestaviam k "zdravej" vyzive tak ako niektori tu :-) musim povedat ze posledne 3 mesiace som napriklad uplne prestal jest mliecne vyrobky (okrem sporadicky maleho mnozstva syru) a vyrazne menej solim (skoro vobec) a skoro uplne som vypustil sladke ... fakt je ze necitim nejake zazracne zlepsenie celkoveho zdravotneho stavu (aj predtym som sa proste citil dobre, enegie dostatok, ziadne zasadne problemy)... ale s tym obmedzeni soli som zistil ze som viacmzacal vnimat chute v jedle, akoby sa mi zcitliveli chutove bunky - takze to co zene pride "bez soli bez chuti" pre mna je super mnam :-) a tie sladkosti zase bez ziadnych dalsich naviac sportovych aktivit som schudol (v podstate cisto z brucha) cca 5 kG... zaujimave je ze teraz po cca 3 mesiacoch uz na sladke (specialne na rozne cokolady a keksy) uz ani vobec nemam chut... ani ked mi to zena strci pod nos tak mi to nevonia...

ale vseliaki ti fanatici az sektari co toaz hystericky vnucuju vsetkym mi pridu smiesny... myslim si ze ziadny extrem nieje dobry, ono ked clovek vyslovene nazadrbe organizmus kopou soli, cukru a mliecnych produktov - tak takto nezaneseny organizmus si sam vypyta to co potrebuje a nechutou sa postavi k tomu co mu skodi..

Ivo
Moderátor

Příspěvek od Ivo »

Já jsem taky trochu alergický na fanatické "sekty", největší a nejslavnější z nich je asi tahle: http://www.30bananasaday.com/ :wink:

S tím že občasná periodická očista na nějaké striktní cílené dietě (např. čerstvé štávy apod.) je více než blahodárná ...

Ivo
Moderátor

Příspěvek od Ivo »

Tak tohle je tedy lahůdková dieta ... UFFF :shock:

Údajně vyléčila pána z rakoviny ...

dendy

Příspěvek od dendy »

:shock: :shock: :shock: tak to je vazne peklo... ale ten chlap zase potvrdzuje to co hovorim - ked clovek presvedci mysel dostatocne hlboko, tak moze pit trebars kyselinu sirovu a bude sa po nej citit fajn ... preto niekto moze zrat slaninu a chlastat a dozije sa 95 rokov a potom zomrie na to ze ho zrazi auto :-))) proste zijeme v matrixe.. hmotny svet je len iluzia.. je treba si sakra davat bacha ake myslienky nechame uhniezdit v hlave pretoze tato simulacia fici na principe WYTIWYG... "what you think is what you get"

prave som sa rozhodol ze sa idem naucit prechadzat cez stenu :-)))) nepride mi to o nic menej mozne nez to ze niekto zere zhnite maso v rozklade a prezije to :-)

Ivo
Moderátor

Příspěvek od Ivo »

Upřímně řečeno, raději bych v poklidu nechal recyklovat tělo než dal do huby něco takového :wink: :oops: (i kdyby mě to mělo "zachránit")

Pytkin
Moderátor

Příspěvek od Pytkin »

tam je logo SCI-FI .. to neni daky joke ?

peteness

Příspěvek od peteness »

To jo. Staci presvedcit mysl dostatecne hluboko a vsechno ovladat silou vule. Hodne takovych lidi skoncilo na neurologii a psychiatrii. Znal jsem jednu lecitelku, co se primo na tyhle lidi specializovala. Staci si trochu natrenovat koncentraci a silou vule dokazou vsechno. Hodne takovych proroku dopadlo spatne, kdyz predtim jeste stihli pohnojit zivot dalsim lidem.
Ten chlap je dalsi dukaz, co vsechno lidi dokazou vymyslet za hovadiny, jenom aby upoutali pozornost a vytahli z lidi prachy.

Btw na nakupy je teba chodit s lupou. Treba pohankovy chleba v Kauflandu = 3 druhy mouky, plno zlepsovacu chuti, zlepsovacu konzistence, barviva, zkratka same Ecka = dekuji nechci.

5 kilo, to je asi hlavne diky tem sladkostem, Dendy :) Na sobe mam vyzkouseno, ze lip se hubne bez sportovani. Kdyz sportujes, mas zrychleny metabolismus. Musis dostatecne jist, jinak si muzes poskodit zdravi, ale zase musis davat bacha at nejis moc. A to je hodne tezke imho
Tedlka uz zase chodim do fitka, protoze mi to chybelo, ale spis kardio zona a delsi pauzy. V takovem dnu jim i pred spanim.

dendy

Příspěvek od dendy »

jo mne je to jasne ze to je koli tym sladkostiam... ja viem ze sladkosti su svisnsto ale proste nemohol som si pomoct, furt som daco vyzieral.. na posedenie som bol schopny dat polku pixle salka, niekedy aj tristvrtku...

hrozne zaujimave je ze ma ro teraz uz vobec nelaka, ba az naopak..l asi na tom vakt niecombude ze tieto veci su normalna navykova sracka a ked tomclovek prekona a telo si odvykne uz to viac nechce..

k tej mysli - ja by som to vazne nepodcenoval... ako jasne existuju blazni a sektari... to je kapitola sama o sebe.. ale inak .. zober si ze clovek je len stavom mysli si sposobit chorobu... alebo sa z nej vyliecit... preukazatelne exiatuju ludia ktori dokazu veci co su uplne v rozpore s fyzikalnym popisom materialneho sveta... a su tu a veselo porusuju zakony sucasnej fyziky :-)

navyse ten popis pokryva len 4% sveta - furt je tu 73% energie o ktorej podstate netusime nic a dalsich 33% hmoty o ktorej tiez netusime nic len vieme ze tu je a ze nijak neinteraguje s tou nasou ... takze ... hovno vieme o tom aka je podstata myslienky a kde su jej hranice toho akym sposobom je schopna ovplyvnit tie nase 4% hmoty ktoru vieme popisat... momentalne si veda mysli ze myslienka su len elektobiochemicke procesy v mozgovej kore - ale co ak to je len jej dosledok, nie pricina ?

este nedavno si ludia mysleli ze blesk je prejavom bozej moci... ;-)

peteness

Příspěvek od peteness »

Dendy, chapu tvoje myslenkove pochody. Samozrejme plati, ze myslenky pritahuji ciny. Cim vetsi silu myslenka ma a cim vetsi vule je do ni vlozena, tim je sance vetsi. To jeste neznamena, ze vysledkem je nejaka univerzalni pravda.
Priklad: Ja si vezmu do hlavy, ze ty jsi nejhorsi vyvrhel spolecnosti a v zajmu lidstva bude nejlepsi, kdyz zemres. Na zaklade nejakych informaci si proste vezmu do hlavy, ze bys mel zemrit a budu skalopevne verit, ze jsi ztelesnene zlo. Budu se denne 4 hodiny soustredovat na tvoji fotku s utkvelou myslenkou na tvou smrt. Pak je mozne, ze se tahle silna myslenka spoji nekde s nejakyma silama o kterych exaktni veda zatim nic nevi a tyhle sily ti zkomplikuji zivot. Kazdopadne tyhle sily budou narazet na tvuj odpor. Nicmene rekneme, ze za nejakych nevysvetlitelnych okolnosti predcasne zemres. Myslenka se zhmotnila. K cemu to ale bylo dobre? Co se tim dokazalo a za jakou cenu?

Btw z jineho uhlu pohledu clovek a vsechny jeho slozky maji svoje hranice i kdyz ma clovek tendenci na zaklade drobnych uspechu vytvaret teorie o neohranicene sile a prekracovani vsech limitu. Je to jenom tendence mozku uvazovat linearne, podporena zivotni silou. To ze takhle uvazujeme je chemie tela, ktera je naprogramovana tak, aby cloveka nutila prekracovat limity (coz ma svuj vyznam) a on pak ziskava falesny dojem, ze je vsemocny.

Ivo
Moderátor

Příspěvek od Ivo »

http://www.dailymail.co.uk/news/article ... uelty.html

Obrázek

Myslím že v tomto případě by si leckdo s chutí smlsnul :)

Pytkin
Moderátor

Příspěvek od Pytkin »

nieco aktualne ..
Přílohy
betlehem pre masozravcov.jpg

biscuit

Příspěvek od biscuit »

tohle nema uz s masem moc spolecneho ale..

Ivo
Moderátor

Příspěvek od Ivo »

Betlém z rozřezaných mrtvol ... co tím chtěl tvůrce říct ?

Odpovědět