Mrchožrouti versus pažitkáři VERSUS SLEPIČÁRNA
Re: Mrchožrouti versus pažitkáři VERSUS SLEPIČÁRNA
Oxygen: aha tak to jsem nevěděl, dík za info ... Ad sádlo - tak na tom se asi shodnou lékaři a odborníci všech směrů a koutů, že sádlo je jedna z nejhorších věcí, které člověk do sebe může dávat. Tuky ano - ale jsou různého druhu a mají různé efekty (dobré a nedobré)
ten ekzem neni atypickej, ale atopickej, jen tak mimochodem
peteness: s tim sadlem bych si nebyl tak jistej. a jistej jsem si tim, ze jsou naprosto rozhodne daleko horsi tuky pro lidsky telo. napr vetsina beznejch levnejch rostlinejch oleju.. oleje, ktery se ziskavaj ze zbytku po lisovani chemickou cestou a nasledne se musi rafinovat zlatej zivocisnej tuk, klidne i z toho prasete!
peteness: s tim sadlem bych si nebyl tak jistej. a jistej jsem si tim, ze jsou naprosto rozhodne daleko horsi tuky pro lidsky telo. napr vetsina beznejch levnejch rostlinejch oleju.. oleje, ktery se ziskavaj ze zbytku po lisovani chemickou cestou a nasledne se musi rafinovat zlatej zivocisnej tuk, klidne i z toho prasete!
Bez sádlíčka se škvarkama ... by byl život smutný.
A tohle je taky fajnovost :
A tohle je taky fajnovost :
jackies, nedelej chute! hned to smazte!
Biscuit? to asi reaguješ na Iva, ne na mě.
Nejhorší jsou ztužené tuky, protože tělo je neumí ani využít ani odbourat.
Nejhorší jsou ztužené tuky, protože tělo je neumí ani využít ani odbourat.
jo, pardon jak si ivo zmenil avatar, tak jsem z toho celej nejakej vykolejenej jinak myslis, ze treba i takova ta ultra draha flora je problem? obcas si ji kupuju jinej margarin ale nejim
Vsechny rostlinne tuky, ktere nejsou tekute, jsou zpracovane nevybiravym posupem. Hydrogenace - transmasne kyseliny, tohle uz je v Nemecku zakonem zakazano. U nas ne. Ale aby i tohle nejak obcurali, vymysleji nove postupy, ktere jsou jeste horsi a vydavaji to za neco revolucniho a extrazdraveho.
Delej jak chces , ale Flora je margarin, nic vic. Krome chuti v ustech to jiny vyznam nema, jenom problemy.
Delej jak chces , ale Flora je margarin, nic vic. Krome chuti v ustech to jiny vyznam nema, jenom problemy.
- ReaktoplazmAR
ja milujem maslo, normálne tučné 80%. ale margarin, veto, flora alebo ako sa volajú do úst nedám
mast kupovanú tiež nedám. strašne mi to smrdí margarin aj kupovana mast.
zato doma vytopená krásne voní s domácou zeleninkou a "čajom" z čerstvých bylín,hmm neni nad také ranajky
mast kupovanú tiež nedám. strašne mi to smrdí margarin aj kupovana mast.
zato doma vytopená krásne voní s domácou zeleninkou a "čajom" z čerstvých bylín,hmm neni nad také ranajky
btw všechny ty shity produkuje jedna jedina firma
http://www.unilever.cz/naseznacky/potraviny/
i kdyby s tema olejema nic jineho nedelali, uz jenom to, ze je to tepelne zpracovane staci. U tech nizkotucnych je pak otazka, co tam vlastne davaji za "substance", kdyz to ma jen 25 % tuku.
http://www.unilever.cz/naseznacky/potraviny/
i kdyby s tema olejema nic jineho nedelali, uz jenom to, ze je to tepelne zpracovane staci. U tech nizkotucnych je pak otazka, co tam vlastne davaji za "substance", kdyz to ma jen 25 % tuku.
to ja vim. nejak mi nedocvaklo, ze je to normalni margarin jen obohacenej o steroly.
jinak o tom nemecku - normalni margariny se tam prece normalne prodavaji ne? vsechny ty ramy a podobne...
co se tyce chuti, nemam s florou zrovna zadny problem. neni to samozrejme maslo, ale nijak nesmrdi, ani spatne nechutna - proste neutralni pomazankovej tuk. ja si normalne na mazani nepotrpim, vzdycky jsem preferoval bez jen prilezitostne.. a ve zblblosti nad pomerem nasycenejch a nenasycenejch mastnejch kyselin jsem podlehl masazi
jinak o tom nemecku - normalni margariny se tam prece normalne prodavaji ne? vsechny ty ramy a podobne...
co se tyce chuti, nemam s florou zrovna zadny problem. neni to samozrejme maslo, ale nijak nesmrdi, ani spatne nechutna - proste neutralni pomazankovej tuk. ja si normalne na mazani nepotrpim, vzdycky jsem preferoval bez jen prilezitostne.. a ve zblblosti nad pomerem nasycenejch a nenasycenejch mastnejch kyselin jsem podlehl masazi
vsechny "moderni" margariny jsou opravdu svinstvo, bacha na ne, a nezapominejte, ze jsou temer v kazdem sladkem pecivu, a cukrovinkach!
Ufff .... lépe být asi opravdu soběstačný nebo nakupovat z osvědčených zdrojů...
http://www.novinky.cz/zahranicni/evropa ... zpravy-dne
http://www.novinky.cz/zahranicni/evropa ... zpravy-dne
ja myslim ze je vedecky potvrdene , ze BLESK snizuje ludom IQ ..