Zacal jsem po 20ti letech zase jist maso, tak zas prestanu:) No problem.
Problem je s poctem lidi na Zemi, ale to se myslim zmeni - kdyz ne priroda, tak lidi to zaridej sami.
Zacal jsem po 20ti letech zase jist maso, tak zas prestanu:) No problem.
no za celosvetovy mier asi ne .. ale za to , ze zachvilu budu u nas majoritny , za to hej ..biscuit píše:ja myslim, ze cikani za tohle vazne nemuzou..Pytkin píše:jakoze vbehnut so samopalom do romskej dediny ?
To mě vždycky zajímalo jak se to počítá, jak je to vědecky dokázáno, že země může pojmout tolik a tolik miliard lidí a dost. Na světě je hodně oblastí, které mají malou hustotu zalidnění a jsou dobré k životu (části Ruska, Finsko, části USA, některé kouty Austrálie, Kanada, Bolívie, Argentina). Druhá věc jsou zdroje, zejména voda, což je problém hlavně Afriky a jiných nejčastěji pouštních oblastí. Osobně si myslím, že růst se globálně brzo velice zpomalí, hlavně z důvodů všech těch ekonomických a válečných krizí, možná ještě nějaký ten nový virus a bude...Vuid píše:Problem je s poctem lidi na Zemi...
Do istej miery s tymto suhlasim a podobne uvazujem.soimmo_two píše:Dneska se, myslím, vliv stravy na zdraví vcelku přeceňuje. Z mého pohledu je zásadnější celková psychika/duše člověka. Ta pak způsobuje nevhodné patologické chování a stravovací návyky. Když je člověk sám se sebou srovnaný, zdraví se dostaví samo aniž bychom se na stravu soustředili. Naopak přílišná vědomá soustředěnost na stravu potlačuje přirozené podvědomé vědění toho, co mám jíst. Člověk, který všecno neanalyzuje, je mnohem moudřejší, než by si současná "analytická věda" mohla kdy připustit.