Muzikant v lochu

Vše, co se netýká hudebního šílenství, MIDI a audia
jammix

Re: Muzikant v lochu

Příspěvek od jammix »

Nechcel som to moc spomínať ale v petržalke, v dome kde som vyrastal a mám tam stále trvalé bydlisko oficiálne , býval jeden chalan pekný hezký, gay , na úrovni , možno starší o rok odo mňa a raz proste bola polícia v tajnom aute , fotili každého kto vychádzal. Našli ho podrezaného vo vani, ukradnuté jeho auto atd.
Moje bydlisko je tiež bezpečné , najlepšie v petržalke ...

Ale ak by som mohol byť trochu spravodlivý ... Ignis .. prečo sa vyjadruješ že si hezký ?... Vieš ako je na tom biscuit? ... holá hlava .. nadváha ...
A tiež nejak neodpovedáš na konkrétne otázky. :wink: :roll:

biscuit

Příspěvek od biscuit »

Mohls rovnou napsat tlustej plešoun, já si na korektnost nepotrpím :-D

jammix

Příspěvek od jammix »

Myslel som to tak že sme tu všetci krásavci.. samozrejme :wink:

biscuit

Příspěvek od biscuit »

Tak určitě :-)

Jinak jsem teda myslel, že někdo zareaguje. Je to docela dobré počteníčko, skoro jako detektivní seriál na nějaké špatné komerční televizi...

jackies

Příspěvek od jackies »

Já četl. Zajímací. I tak nějak mi taková podobná divočina chodila do mysli i bez toho.
BTW: na mě s krásou tady nemáte ani jeden ;) :)
muzikant

vasek

Příspěvek od vasek »

bisciut: mě by spíš zajímalo, jak jsi to dohledal

biscuit

Příspěvek od biscuit »

vasek: rychle a jednoduše, milý Watsone ;-) Jak jsem psal, Modřany a okolí nejsou žádný Bronx, kde by bylo případů střelby několik do týdne...

jackies: už jsme asi něco zažili (takže to pak souvisí i s tou krásou - každej holt nemůže bejt Sean Connery) ;-)

jammix

Příspěvek od jammix »

Ktorá teda štvrť v Prage je bronx podla vás ? 8)

Ja som si istý, že pokiaľ sa telo nenachádza na ulici tak prípad sa nedostane do News a nebude to vedieť ani okolité obyvatelstvo.

biscuit

Příspěvek od biscuit »

V Praze žádnej Bronx není, ani žádná no go zóna. Samozřejmě jsou místa s trošku větší pravděpodobností konfliktu, ale je to hlavně o tom "jak se do lesa volá" - tzn. jak se chováš, nebo jaké vysíláš signály svému okolí. Ale to platí skoro všude v Česku. Dneska už to nedělám, ale dřív jsem poměrně často (s foťákem) lezl i do míst, do kterých se lidi moc nepouští. Samozřejmě jsem vícekrát narazil i na různá individua, ale nikdy jsem neměl problém. Naopak, když už došlo na nějaké to slovo, bylo spíš přátelské.

ignis

Příspěvek od ignis »

Tak. Aby bylo jasno. Kdo bude zkoumat můj rozsudek a mé sem neoprávněně umístěné osobní údaje (bude to mít právní následky, biscuite)...

Asi by bylo fajn si povšimnout následujíciho.

1) Ze zákona musí být pro vraždu (či pokus vraždy) jasný motiv a příprava. To se tady jednoznačně nestalo. A dokládají to soudem ignorované a soudem vyžádané soudní znalecké posudky z oboru psychologie a psychiatrie.

2) Sám první "poškozený" do protokolu přiznal, že mě, po slovní inzultaci, šel do onoho podchodu zbít. Proto to také z původně trojnásobného pokusu vraždy museli stáhnout na "pouze" dvojnásobný.

3) Jestliže bych opravdu chtěl vraždit, myslíte si, že poškození budou postřeleni do ruky, nohy a ramene? Ze 2m dálky? Až zas tak neschopnej imbecil nejsem, umím střílet velmi dobře, chodil jsem s tátou na střelnici s jeho legal gun, takže...

To jsou nepopiratelná fakta, pro které jsou všechny informace i v tom rozsudku. Myslete si, co chcete. Já... Kdybych dokázal žít s tím, že jsem zavraždil lidskou bytost (i kdyby zmrda), tak s tím žiju. Ale nedokázal jsem to a nikdy nechci.

ignis

Příspěvek od ignis »

Já jsem každopádně šťastný. Mám 17 let kluka, tanečníka, zpěváka, hudebníka, a na vás můžu...

Zajímavé... Samí nezletilí na mě v mých 40 letech letí. Že by osobní kouzlo? Asi. To je jedno. Mému ex bylo taky 18 a mně 33. Teď je to ještě větší rozdíl. A je ještě hezčí. Na co by mě měla zajímat nějaká Audiozone. Když v AJ se beztak dozvím víc.

Víte, když jsem takový nýmand... Proč já byl jediný ze všech "odborníků" tady, kdo jako první (a poslední) psal do tištěného Pixelu? To asi trochu o něčem svědčí... Kdo tam z vás píše ty sra*ky teď je mi jedno, první, koho si šéfredaktor sám vybral, může být jen jeden. A to já 🙂

ignis

Příspěvek od ignis »

Obrázek

Tak, aby bylo učiněno za dost všem těm řečem o tom, kdo jaký je...

A jinak, vyzývám všechny, aby se zdrželi šíření mých osobních informací. V opačném případě to bude (jako v případě biscuita) předáno k řešení Policii ČR.

Ano, studoval jsem tuzemské i evropské právo, měl jsem na to času dost, takže by byla na místě jistá obezřetnost.

ignis

Příspěvek od ignis »

A jinak...

Nikdo z vás, a tím myslím veškeré "hudebníky" a "zvukové inženýry" v ČR, nenapsal za posledních 20 let, resp. vůbec nikdy, nic kloudného o zpracování digitálního audia. Žadné základy ani pokročilejší věci ve vstřebatelné podobě (ne že kecy na fóru).

Já to během měsíce po propuštění vyklopil z hlavy:

https://pctuning.cz/article/editujte-a- ... niho-audia
https://pctuning.cz/article/editujte-a- ... obnohledem
https://pctuning.cz/article/jak-na-zvuk ... nenim-sumu
https://pctuning.cz/article/editujte-a- ... udioefektu

PS: Ano, šéfredaktror PCTuningu moc dobře ví, za co jsem seděl, takže kdyby si někdo myslel, že mi kontaktováním vedení uškodí... Neuškodí. A další věc: Mělo se to jmenovat Průvodce zvukovou magií 1. až 4., ale názvy změnil náš editor a já jsem línej to změnit (proti jeho vůli - můžu) v adminu zpátky. Tak jen ať víte.

Má to asi 100 stran, je to menší knížka. Není a nemůže tam být vše, ale to podstatné tam je.

biscuit

Příspěvek od biscuit »

Reaguji tímto veřejně na tři soukromé zprávy i na ty výplody tady:
Určitě doporučuji, abys oslovil jak PČR, tak svého přítele JUDr. Sokola, případně další odborníky. Myslím, že opravdu potřebuješ odbornou pomoc a pro společnost bude nejlepší, vyhledáš-li ji neprodleně.

jackies

Příspěvek od jackies »

můj ty bože dobrotivý
muzikant

Odpovědět