ignis píše: ↑17 kvě 2024 05:46Co takhle se mi místo anonymních sraček podívat do očí? Zvládneš to? Myslím, že ne, že jsi jen obyčejný slaboch, co se skrývá za net. Neboj, nemyslím fyzickou konfrontaci, na to jsem až moc rád venku a až moc lidí si mě zamilovalo. Jsem ochoten se s Tebou v Praze sejít. Máš na to?
Jinak... Rozsudek jménem republiky... Ono je to tak, že než vynesli rozsudek, stal se Breivik a byly toho plně noviny, byl jsem exenplární příklad. I policajti mi řekli "měls ty zmrdy všechny zabít, aspoň by nemluvili a dostal bys míň". A taky soudní znalci, co zkoumali můj skutek, doporučili mě vůbec nestíhat a propustit.
Jinak si zahráváváš s ohněm chlapče, předám šíření mého rozsudku a osobních údajů svému advokátovi a příteli JUDr. Tomáši Sokolovi.
ignis píše: ↑17 kvě 2024 06:21Ahoj,
doporučuji ti ukončit šíření mého rozsudku zde nebo kdekoliv jinde. Na základě GDPR nemáš právo šířit moje osobní informace v necenzurované podobě. Sám sebe tím vystavuješ tr. stíhání - které přijde. Protože zrovna teď s právníkem tyhle věci, kvůli mojí kariéře a budoucímu životu řeším. Neboj se tedy, že ty budeš mít nějaký pardon, budeš tam také zahrnut.
Jindra
ignis píše: ↑17 kvě 2024 06:31Máš 1 den na stažení toho rozsudku - screeny už jsem si udělal. Zítra, v případě, že to nestáhneš, to vytisknu a jdu s tím na stanici.
To totiž, kamaráde, už není sranda. Policie tě dohledá podle IP (škoda, že jsi navíc admin xD) a obviní. Takový je zákon. Měl jsem dost času na studium našeho i evropského tr. zákoníku, čili vím, co říkám.
Buď rád, že ti vůbec nějaký čas dávám.
Jenom dodám, že já s tebou (uživatel "ignis") nehodlám komunikovat v soukromých zprávách. Takže na ně nebudu reagovat a budu je pouze zveřejňovat.ignis píše: ↑17 kvě 2024 09:29Aby sis nemyslel, já ti ničím nevyhrožuji. Pouze
á propos konstatuji, jaké budou mé další kroky v případě, že se zneužití mých osobních údajů nepodaří vyřešit mimosoudní cestou, tzn. normální domluvou.
Biscuite, už není rok 2006, aby sis tohle ke mně mohl dovolit. GDPR je pro ČR nikoli dobrovolná, nýbrž závazná směrnice, a vztahuje se samozřejmě na úplně všechno - kdekoliv zmíníš celé mé jméno bez mého souhlasu, porušuješ to a musíš být tedy připraven nést právní následky.
Já samozřejmě preferuji osobní komunikaci, z očí do očí mi můžeš v Praze kdykoliv říct ty hnusy a teorie, co rozvádíš v mém tématu. Máš na svůj názor právo, i když mě mrzí, jak moc je scestný. Rád bych ti to upřesnil. Lidé, co mě opravdu znají (a to ty nejsi), vědí, jaký jsem a jak to bylo a nedají na mne dopustit. Asi k tomu mají důvod. Bohužel ty a tobě podobní, dokud mě osobně neznáš, si budeš udržovat obrázek mé osoby takový, jak se prezentoval roky tady na Ezone. A neříkám, že jsem se nechoval jako idiot. Choval. A občas pořád chovám. Ale neznamená to, že jsem zlý nebo špatný člověk. Kdybys mě znal, nikdy by tě to ani nenapadlo. Jen se prostě se životem peru víc než většina ostatních. To je celé. Na druhou stranu můj život není nudný a troufám si říct, že kdyby se tu konala soutěž, o kom z Ezone by se dal natočit nejzajímavější film, budu to bez diskuze já. Alespoň to mi nikdo neupře.
Co se hudby týče... Je to věc názoru a vkusu. Já to dělám pro radost, dělám harmonické postupy, které chci slyšet a nikde jinde je nejsem schopen nalézt, to je celé.