Zdravím,
píšu zde, abych znal Váš názor na můj neprofesionální a čistě amatérský rap. Rozhodně bych si vážil zpětné vazby. Předem díky.
https://www.youtube.com/channel/UCTyBTh ... eT9Zs2MlIQ
Názor na amatérský rap
Re: Názor na amatérský rap
Průšvih to není, ale jinak jsi to popsal sám přesně. Začal bych asi u textů, aby byly o něčem. U rapu se mi to zdá docela důležitý, i když ho vůbec neposlouchám.
Re: Názor na amatérský rap
myslíš, že by nebylo možný zkusit bejt víc sám sebou? vypustit ty rádoby drsný vsuvky a prvoplánově vyznívající sprostá slova a spíš se soustředit na sdělení a jeho trochu vyšší oduševnělost? netvrdím, že to musí bejt nějakej vysokej intelektuální level, ale všechno, co jsem si od tebe poslechl, je takový zastydlý a vlastně i docela srandovní. bejt sám sebou chce daleko víc odvahy než si hrát na drsňáka. obrovskou výhodou je, že ti to přinese hodně originality. a to je imho to, co je nejvíc potřeba v tomhle žánru, kterej se potácí v blátě, protože téměř každej si myslí, že k němu ten marast neodmyslitelně patří. ale to je holej nesmysl, zvlášť ve chvíli, kdy pro většinu zainteresovanejch je to jen póza a divadýlko.
piluj víc jednotlivý věci, pracuj na nich až do pocitu blížícímu se dokonalosti. vyprávíš nějakej příběh, tak se snaž, aby měl hlavu a patu, aby se vyvíjel a taky aby nějak začal a skončil. samozřejmě je třeba pracovat i na technický stránce. frázování máš celkem fajn a je znát, že cítíš rytmus, ale pořád je tam hodně co zlepšovat (výslovnost, dejchání i samotný flow). samozřejmě nakonec je třeba pracovat i na zvuku a třeba i na tom, abys měl originální instra... myslím si, že nějakej potenciál máš a jestli jsi schopnej a ochotnej na sobě opravdu makat, máš myslím šanci to posouvat dál.
piluj víc jednotlivý věci, pracuj na nich až do pocitu blížícímu se dokonalosti. vyprávíš nějakej příběh, tak se snaž, aby měl hlavu a patu, aby se vyvíjel a taky aby nějak začal a skončil. samozřejmě je třeba pracovat i na technický stránce. frázování máš celkem fajn a je znát, že cítíš rytmus, ale pořád je tam hodně co zlepšovat (výslovnost, dejchání i samotný flow). samozřejmě nakonec je třeba pracovat i na zvuku a třeba i na tom, abys měl originální instra... myslím si, že nějakej potenciál máš a jestli jsi schopnej a ochotnej na sobě opravdu makat, máš myslím šanci to posouvat dál.