Názor na amatérský rap

Vše, co se netýká hudebního šílenství, MIDI a audia
Odpovědět
fb_jan5

Názor na amatérský rap

Příspěvek od fb_jan5 »

Zdravím,
píšu zde, abych znal Váš názor na můj neprofesionální a čistě amatérský rap. Rozhodně bych si vážil zpětné vazby. Předem díky.

https://www.youtube.com/channel/UCTyBTh ... eT9Zs2MlIQ

vasek

Re: Názor na amatérský rap

Příspěvek od vasek »

Průšvih to není, ale jinak jsi to popsal sám přesně. Začal bych asi u textů, aby byly o něčem. U rapu se mi to zdá docela důležitý, i když ho vůbec neposlouchám.

biscuit

Re: Názor na amatérský rap

Příspěvek od biscuit »

myslíš, že by nebylo možný zkusit bejt víc sám sebou? vypustit ty rádoby drsný vsuvky a prvoplánově vyznívající sprostá slova a spíš se soustředit na sdělení a jeho trochu vyšší oduševnělost? netvrdím, že to musí bejt nějakej vysokej intelektuální level, ale všechno, co jsem si od tebe poslechl, je takový zastydlý a vlastně i docela srandovní. bejt sám sebou chce daleko víc odvahy než si hrát na drsňáka. obrovskou výhodou je, že ti to přinese hodně originality. a to je imho to, co je nejvíc potřeba v tomhle žánru, kterej se potácí v blátě, protože téměř každej si myslí, že k němu ten marast neodmyslitelně patří. ale to je holej nesmysl, zvlášť ve chvíli, kdy pro většinu zainteresovanejch je to jen póza a divadýlko.

piluj víc jednotlivý věci, pracuj na nich až do pocitu blížícímu se dokonalosti. vyprávíš nějakej příběh, tak se snaž, aby měl hlavu a patu, aby se vyvíjel a taky aby nějak začal a skončil. samozřejmě je třeba pracovat i na technický stránce. frázování máš celkem fajn a je znát, že cítíš rytmus, ale pořád je tam hodně co zlepšovat (výslovnost, dejchání i samotný flow). samozřejmě nakonec je třeba pracovat i na zvuku a třeba i na tom, abys měl originální instra... myslím si, že nějakej potenciál máš a jestli jsi schopnej a ochotnej na sobě opravdu makat, máš myslím šanci to posouvat dál.

Odpovědět