Neuvěřitelný problém s Google Chrome (OSX)
Neuvěřitelný problém s Google Chrome (OSX)
Používám Chrome (Safari je pomalejší a nefungují tam dobře adblocky, Firefox nemá vyhledávání přímo v adresovém řádku) .Je to ok, ale je tam jeden bláznivý bug: za chvíli přestane z ničeho nic fungovat copy/paste (nedá se nic okopírovat a pastnout), , je třeba Chrome restartovat a pak to zase chvíli jde a pak to zase nejde a musím restartovat. Dokonce jsem to i znovu instaloval, pořád to samé. Nechápu to, je to strašně opruzující. Nechce se mi věřit že jsem jediný kdo má tento problém ? Ale odkaz jsem na to nenašel. Nesetkal se s tím někdo ?
Re: Neuvěřitelný problém s Google Chrome (OSX)
https://support.mozilla.org/cs/kb/prohl ... niho-radkuIvo píše: Firefox nemá vyhledávání přímo v adresovém řádku
audio::video::postprodukce
Studio ATLAS
Studio ATLAS
ivo : ja pouzivam chrome od kedy existuje .. aj na woknach aj na mekach .. a nikde tento problem nemam ..
ten problem mas na macku ? ked sa prepnes do inej aplikacie , tak tam copy/paste funguje ? ked sa prepnes naspat , tak v chrome nefunguje ?
ten problem mas na macku ? ked sa prepnes do inej aplikacie , tak tam copy/paste funguje ? ked sa prepnes naspat , tak v chrome nefunguje ?
Přesně tak - děje se pouze v chrome. Když v tom samém okamžiku přepnu kamkoliv jinam (třeba i do safari), normálně to funguje. Dokonce když už mám ve schránce něco okopírované a nejde to v chrome pastnout, restartuju ho a už to pak jde ...
presne jak pise pelf
chrome mi proste nikdy sedet nebude, bug nebug.
jinak ivo, kdybych videl jen nazev tematu a nevedel jsem kdo ho psal, s devadesati procentni jistou bych tipoval tebe. kazdej mame problemy, jen ty je mas jeste s pridavnym jmenem
(neber to zle)

jinak ivo, kdybych videl jen nazev tematu a nevedel jsem kdo ho psal, s devadesati procentni jistou bych tipoval tebe. kazdej mame problemy, jen ty je mas jeste s pridavnym jmenem

Věř tomu že v těch ostatních mnoha podstatnějších oblastech zase problémy moc nemám (a většina jiných ano
Ale kdybys ty seděl u mého počítače (nejnovější MBP retina s posledním OSX atd), taky bys toho moc nenakopíroval Nebudme esoteričtí, tohle má nějakou zcela konkrétní softwarovou příčinu ... jen by mě zajímalo jakou ...

Ale kdybys ty seděl u mého počítače (nejnovější MBP retina s posledním OSX atd), taky bys toho moc nenakopíroval Nebudme esoteričtí, tohle má nějakou zcela konkrétní softwarovou příčinu ... jen by mě zajímalo jakou ...
to je divne.. ja tiez pozuzivam chrome (koli developer tools ktore mi tam sedia najlepsie) ... s browserom robim od rana do vecera ... ale hentaky problem som nemal za tie roky ani raz... nemas tam nejake pluginy doinstalovane ??
Mám jedině adblock a adblock plus ... a projevuje se to nejvíc na facebooku, třeba když chci někomu poslat v chatu nějaký link, nebo okopírovat text apod. Dám jabko+c ... jabko+v a nic prázdno, at to opakuji kolikrát chci. Restartuju Chrome - a už pak ani nemusím dělat znovu jabko+c , a rovnou to pastnu (ve schránce to zůstalo). A za nějakou dobu zase ten samý problém. Nedává to smysl, ale je to tak. Nechápu. Taková blbost ... a to už pár měsíců ... Přepnu na safari nebo firefox, tam to funguje bez problémů.
Je ale pravda, když jsem se díval do extenzí že jsem tam viděl ještě nějakou podivnou extension mac ad (neaktivní - dělalo mi to občas nějaké nesmyslné hlášky a reklamy) a google doc. Obojí jsem ted vymazal, tak uvidíme
Je ale pravda, když jsem se díval do extenzí že jsem tam viděl ještě nějakou podivnou extension mac ad (neaktivní - dělalo mi to občas nějaké nesmyslné hlášky a reklamy) a google doc. Obojí jsem ted vymazal, tak uvidíme
pockaj teraz ma napada .. mne sa toto deje v tom facebook komponene na diskusiu co je na http://www.teraz.sk .. to je ale zjavne chyba toho komponentu, inde mi to nerobi
No jo, když se nad tím hlouběji zamýšlím, tak to asi má vždycky souvislost s facebookem, bud z něj někam jinam nebo v rámci něj chci něco pastnout (text nebo link) anebo odněkud tam (např. do chatu) a tam to nejde ... restartnu a zase jde ...
takze neuveritelny problem s facebookem 

Ale jenom v Chrome ... ostatní prohlížeče v pohodě ...
hmm .. tak uz viem preco som v zivote nemal problemy s chromom .. neviem co je adblock .. ani facebook ..
ja ani adblok ani fbok ai chrom.
adblock plus je vyborna vec, neviem si predstavit bez toho existovat .. odpali kopu reklamy ... potom je este vybone toto : https://chrome.google.com/webstore/deta ... niij?hl=en to si pradi z vecami ktore cez Adblock prejdu (rozne tracking pixely co zhromazduju data co kde ako browsuje clovek) .. tieto 2 veci dokopy dokazu opalit fkat 99% reklamy .. a ten zvysok sa da, ae na to uz treba CSS skill, odpalit cez toto : https://chrome.google.com/webstore/deta ... eoha?hl=en
Tieto 3 veci mam v chrome + este taky tool co meria Pagerank cez rozne search enginy .. A nic mi nepada.. jedine s tym FCB-kom su obcas problemy, zjavne javascriptovy coderi facebooku nie su az tak dobri muhehehehe ...
Inak len pre zaujimavost - Chrome na najlepsiu implementaciu HTML/JS/CSS standardov, dokonca co sa tyka HML5 ta najvyssie skore (mnozstvo kompletne funkcnych veci z HTML5 specifikacie) ma Chrome pre OSX
Tieto 3 veci mam v chrome + este taky tool co meria Pagerank cez rozne search enginy .. A nic mi nepada.. jedine s tym FCB-kom su obcas problemy, zjavne javascriptovy coderi facebooku nie su az tak dobri muhehehehe ...
Inak len pre zaujimavost - Chrome na najlepsiu implementaciu HTML/JS/CSS standardov, dokonca co sa tyka HML5 ta najvyssie skore (mnozstvo kompletne funkcnych veci z HTML5 specifikacie) ma Chrome pre OSX