PS II: Velmi upřímně řečeno - už jsem si i ve skrytu říkal, že ted třeba uvidím něco velmi inspirujícího a nebudu mít žádný problém celé ty stránky nechat hned přestavět (nemám s tím fakt žádný problém) ... ale z toho co jsem viděl, je mi jasné že stojíme na uplně jiných polokoulích ... tenhle styl stránek mi přijde jako takové open office co tam sedí 50 korporátních úředníků u unifikovaných stolečků s high end technikou a pár moderními křivkami a koulemi na stropě ... chladné jak plechový dort se silikonovou šlehačkou
Uzavřel bych to ještě jinak - vyrozuměl jsem z toho že to je celé špatně, amatérské a vy víte jak to udělat dobře a profesionálně. To zní moc fajn. Pokud to můžete (v rámci konstruktivní kritiky) nějak v praxi demonstrovat a vytvoříte a nabídnete profesionální skvělý design nebo aspoň rámcový návrh deisgnu vystihujícího dokonale obsah, atmosféru a zaměřený na danou cílovou skupinu - velmi rád ho přijmu a rád se domluvím na veškerých podmínkách

To je seriozní reálná nabídka a myslím to úplně vážně ...
Takže těším se na návrhy ...
dendy píše:farebne su tazke a tmave, proste mi to udrie do oci ze brrr, co to je, len tak nahadzane texty bez zmyslu
Myslíš že jsou ještě tmavší než tyto ?
http://dendy.sk/ (ted jsem ze zvědavosti podíval ...) , ty tvoje jsou fajn, ale co se týče tmavosti, jsou černé jak bota

(což vůbec nevadí, ale zajímavé že ti ta mnohem menší tmavost tak vadí tady
Co se týče textů bez smyslu, nevím jestli sis např. všimnul že v savita yoga texty probíhají ve 3 liniích (v každém menu) a kontextuálně se při přepnutí na jiné menu mění: hlavní myšlenka k tématu (menu) se objeví vpravo nahoře , navazuje na druhou hlavní myšlenku vlevo dole a pak už to pokračuje podrobným textem v rámci tématu menu a v jiném menu se všechny tyhle obsahy zase vymění. To mi přijde docela zajímavé, interaktivnější a sdělnější než např. vše dát do jednolitého textového bloku. Lehce se měnící barevné odstíny na každé podstránce nejsou náhodné, ale vycházejí z prastaré barevné škály korespondující se základními energetickými úrovněmi člověka ... (atd.)
To jen na pro zajímavost na okraj, že to úplně bez ladu a skladu není, ale je to dost do detailů promyšlené a leccos tam má svůj hlubší smysl

Nemluvě o originálních fotkách špičkového slovenského fotografa, které na obou stránkách jsou (samozřejmě ne všechny) atd.