ako sa hovori, kto umi ten umi a kto neumi ten cumi, alebo picuje na Audiozone

BINGOnuendo píše:ten chlapec ma obrovsky talent... talent "ako predat hnusne, smradlave HOVNO"
tiez by ste v tom chceli byt dobry ?!
Tieto fakty a cisla nie su dokazom ziadneho umenia/sikovnosti/prinosu. Tieto cisla ukazuju kolko pubertakov si nechava vymyvat mozgy, pretoze doma ich nenaucili rozlisovat skutocne hodnoty.dano píše:nie som Rytmusov fanusik, ale musism uznat, ze to chalan proste vie robit. a potvrdzuju to nielen jeho fanusikovia (chalan ma na FB 255 tisic fanusikov, jeho videa na youtube si pozrie priemerne 500 000 ludi), ale aj vy pani, kedze vas donutil sa tu o nom rozpravat. to je cele... nemusite ho mat radi, nemusite si kupovat jeho veci, nemusite chapat ze si to niekto kupi a ide na jeho koncert, ale cisla a ine fakty proste nepustia... a nic sa na tom neda zmenit...
Co vlastne znamena, ze to konzumujes a radis sa tak k tym 500 000 ludom, ktori sa o tohto umelca zaujimajudano píše: ako som uz vyssie napisal, nie som jeho fanusik, ale ked sa okolo neho nieco deje tak minimalne zbystrim pozornost a ked nieco vybehne na youtube tak na to kliknem...