OT ze "Specialne Effecty"

Vše, co se netýká hudebního šílenství, MIDI a audia
dano

Re: OT ze "Specialne Effecty"

Příspěvek od dano »

ziadneho advokata nerobim... len komentujem realitu, ktora ci chces alebo nie je presne taka ako vystizne zhrnul Bacon...

ako sa hovori, kto umi ten umi a kto neumi ten cumi, alebo picuje na Audiozone :-)

MDudas

Příspěvek od MDudas »

Hitler pocas krizy v Nemecku "zaujal" miliony nemeckych volicov.
Stalin desiatky milionov chudobnych Rusov, ktori si uprimne mysleli, ze je fajn chlapik a ze im pomoze z tej biedy....
Mein Kampf museli zakazat, lebo by ho dodnes predavali desattisice kusov. A v Rusku stale stoja stovky Leninovych a Stalinovych pomnikov....
Znamena to, ze to robili dobre ? Alebo je to snad len vec nazoru a vkusu ? :shock: :shock: :shock:

dano

Příspěvek od dano »

tak na tento argument si musel sakra dlho studovat. moja poklona! tomu sa hovori trafit klinec po hlavicke... neskutocne :-)

nuendo
Vybavení

Příspěvek od nuendo »

ja ho jebem, ani necumim ani nepicujem... cudujem sa .... odkial ma te prachy ked nie odomna ani od teba ani od jana ani od.........

dano

Příspěvek od dano »

Ale ved to ze ma sponzorov z mokrej stvrte predsa nie je tajomstvo...

Bacon

Příspěvek od Bacon »

Například ode mě (za CD), nebo od Markízy a Novy, nebo z koncertů, kam se lidi chodí bavit, CD si koupí asi málokdo.

rastis

Příspěvek od rastis »

podla mna neni vobec dobry, videl som ho v telke beatboxovat, vobec neslapal, par razy som ho videl live rapovat na festivaloch a tiez vobec neslapal. rymuje jak prvak v skolke a vsetko co od neho pride, ci uz klip alebo nejaka nahravka je strasna sedlacina, ale fakt uplne strasna. cim nechcem na neho nadavat, inak mi vobec nevadi, len davam, aky dojem z neho mam ja osobne...

ze tym dokaze zarabat je fakt fenomen... mal zjavne vela stastia, trafil spravnu dobu, je to na malinkom trhu, kde vlastne vsetko funguje uplne inac, ako je bezne, no a hlavne je chalan velmi usilovny, neflaka sa, nemudruje na internete, snazi sa, tak nech sa mu teda dari... :)

dano

Příspěvek od dano »

ja som ho zase videl live na Hodokvase s Kontrafaktom, ked na bicie s nimi hral Martin Valihora, na base Oskar Rozsa a klavesak bol nejaky newyorcan a slapali spolu vyborne az som bol prekvapeny.

s tym sedlakom suhlasim ale tak co chces od krupiera z Piestan ktoreho supportuje par typkov s Geckovymi Mercedesmi :-)

rastis

Příspěvek od rastis »

samozrejme s profickou rytmikou to moze byt fasa vystupenie... ja som ho videl jedno leto viacej razy, to chodil sam s CDckom a bola to nudaaaaaa na hovado.

nuendo
Vybavení

Příspěvek od nuendo »

ten chlapec ma obrovsky talent... talent "ako predat hnusne, smradlave HOVNO"
tiez by ste v tom chceli byt dobry ?!

rastis

Příspěvek od rastis »

vacsie pruseri sa deju okolo, skoda minat emocie na nejakeho zabavaca ludi.

nuendo
Vybavení

Příspěvek od nuendo »

suhlasim... treba tuto temu zmazat

Kermitak
Moderátor

Příspěvek od Kermitak »

Neni treba nic mazat.

dano

Příspěvek od dano »

naco mazat? ved normalne kecame... netreba vzdy riesit len vazne temy :-)

bassline

Příspěvek od bassline »

nuendo píše:ten chlapec ma obrovsky talent... talent "ako predat hnusne, smradlave HOVNO"
tiez by ste v tom chceli byt dobry ?!
BINGO :P ...Ale podla mna to ze sa predava, maju na svedomi ini ludia zo showbyznysu, on iba pozuje.

dano píše:nie som Rytmusov fanusik, ale musism uznat, ze to chalan proste vie robit. a potvrdzuju to nielen jeho fanusikovia (chalan ma na FB 255 tisic fanusikov, jeho videa na youtube si pozrie priemerne 500 000 ludi), ale aj vy pani, kedze vas donutil sa tu o nom rozpravat. to je cele... nemusite ho mat radi, nemusite si kupovat jeho veci, nemusite chapat ze si to niekto kupi a ide na jeho koncert, ale cisla a ine fakty proste nepustia... a nic sa na tom neda zmenit...
Tieto fakty a cisla nie su dokazom ziadneho umenia/sikovnosti/prinosu. Tieto cisla ukazuju kolko pubertakov si nechava vymyvat mozgy, pretoze doma ich nenaucili rozlisovat skutocne hodnoty.

dano píše: ako som uz vyssie napisal, nie som jeho fanusik, ale ked sa okolo neho nieco deje tak minimalne zbystrim pozornost a ked nieco vybehne na youtube tak na to kliknem...
Co vlastne znamena, ze to konzumujes a radis sa tak k tym 500 000 ludom, ktori sa o tohto umelca zaujimaju :).
Naposledy upravil(a) bassline dne 17 čer 2012 00:13, celkem upraveno 3 x.

Odpovědět