Photoshop

Vše, co se netýká hudebního šílenství, MIDI a audia
Odpovědět
Uživatelský avatar
komasix
Příspěvky: 1075
Registrován: 25 říj 2007 22:52

Photoshop

Příspěvek od komasix »

Potřebuju poradit jak ve Photoshopu CS3 "aktivuju" nově naistalovaný fonty.
Ve windows (7) je normálně vidim jako naistalovný, ale PS mi je nanabídne....
DÍKY!

edit: neměl sem vstávat tak brzo...
Naposledy upravil(a) komasix dne 14 dub 2012 12:07, celkem upraveno 1 x.


Uživatelský avatar
W.Cable
Příspěvky: 858
Registrován: 07 lis 2007 09:45

Re: Photoshop

Příspěvek od W.Cable »

To se mi u nejakych fontu take stavalo a u nejakych to fungovalo normalne, zvlastni. :roll:
Od te doby je instaluju do Common files do slozky Fonts v Adobe a vsechno jede.

Uživatelský avatar
komasix
Příspěvky: 1075
Registrován: 25 říj 2007 22:52

Re: Photoshop

Příspěvek od komasix »

Díky - nakopírování do složky Common files/Adobe/Fonts všechno vyřešilo

Uživatelský avatar
TOM-Thak
Příspěvky: 3854
Registrován: 19 čer 2004 22:38

Re: Photoshop

Příspěvek od TOM-Thak »

Je to vtipné, ale já musím vždycky po nakopčení do složky fonts vlézt do té složky ve windows a otevřít si tam ten font a pak to jde.. jako kdyby se tam něco refreshlo. Dělá mi to na XP i na W7.

Uživatelský avatar
komasix
Příspěvky: 1075
Registrován: 25 říj 2007 22:52

Re: Photoshop

Příspěvek od komasix »

čau potřebuju další radu...
Restartoval se mi system (asi aktualizace) a shodilo mi to neuloženej rozdělanej projekt. Kde by sem mohl najít nějakej záchranej autosave? jesti to hází nějaký baky jako třeba cubase?
Problém bych viděl v tom že projekt nebyl uloženej ani jednou. V nastavení PS jsem nic nenašel... Díky

Uživatelský avatar
demsky
Příspěvky: 2676
Registrován: 10 bře 2007 21:43

Re: Photoshop

Příspěvek od demsky »

Obavam sa ze je to lost, co viem tak PS nerobi ani automaticke backupy, ja pouzivam Version Cue/Bridge, kde pri kazdom Save sa vytvori nova verzia takze vidis pekne historiu predchadzajucich savov. Co sa tyka fontov odporucam pouzivat Linotype Font Explorer, ja mam verziu co bola este zadarmo (odrovnalo to konkurenciu Extensis Suitcase).

A co sa tyka toho Version Cue/Bridge, tak tusim uz seria CS6 ma to cez Cloud system, takze to uz cez lokalne disky asi nejde AFAIK.
Kurzweil Forte | Arturia MatrixBrute

Odpovědět