Pochvalte sa vasimi kreslenicami
Re: Pochvalte sa vasimi kreslenicami
ja zas smekam pred tou kresbou kulturisty
to je shawn ray?

- ReaktoplazmAR
to s tou gitarou je parádne,aj dendyho halušky sú pekné také exotické
pridám aj ja teda, hadam sa vam niečo z toho zapáči
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
..
...
...

pridám aj ja teda, hadam sa vam niečo z toho zapáči

nahodou, mne sa dendyho malba paci (mozno aj ja sa na nieco take dam), ten prvy a treti obrazok. Potom ten kulturista od pete ness.
Davam sem moju staru tvorbu. Dufam ze nebude vadit ze to nebude len malba ale nieco pohyblive, ale s malbou a kreslenim to suvisi kedze pozadie som si nakreslil a namaloval sam.
http://www.youtube.com/watch?v=I1JkeMAnDsA
Davam sem moju staru tvorbu. Dufam ze nebude vadit ze to nebude len malba ale nieco pohyblive, ale s malbou a kreslenim to suvisi kedze pozadie som si nakreslil a namaloval sam.
http://www.youtube.com/watch?v=I1JkeMAnDsA
Buď, anebo Ronnie Colemanbiscuit píše:ja zas smekam pred tou kresbou kulturistyto je shawn ray?

Nevím, jestli se to počítá, ale tady mé pokůsky v kompu (PS).
(ten hrnek mi dal asi nejvíc zabrat a to slunce mělo být původně v prvotním nápadu volské oko
)
Ručně malované ( nějaké plátno i vekoformát ) mám nějaké také, ale nemám je bohužel po ruce na foto a pochlubení se

(ten hrnek mi dal asi nejvíc zabrat a to slunce mělo být původně v prvotním nápadu volské oko

Ručně malované ( nějaké plátno i vekoformát ) mám nějaké také, ale nemám je bohužel po ruce na foto a pochlubení se

jackies: ta zluta geometrie je fajn, tu bych si dal klidne na zed;)
hudba http://www.martinlinda.cz, práce http://www.cinemax.cz
reaktor:
aha toto si mal jednu dobu ako avatara nastavene

to sa mi paci to si viem predstavit ako motiv na tricku
aha toto si mal jednu dobu ako avatara nastavene

to sa mi paci to si viem predstavit ako motiv na tricku
- ReaktoplazmAR
Dendy, to je autoportret, na viacerych forach to mam ako avatara ale na tričko si to možeš dat
Temné to može pripadat.. neviem, rozhodne to neni žiadna forma "terapie od zlých duchov" a nemá to nič spoločné z nepríjemnými emociami typu depresia, zufalstvo etc.. takáto poloha mi pasuje najviac nech už tvorím čokolvek, sám neviem prečo, mám rád samotu, noc, hory, opustené miesta atd.. možno táto "úchylka" sa v tom nejak odzrkadluje, v podstate každá postava samotná a hlavne tie s palicou sú niečo ako autoportrét.. malujem rád také veci že ked sa ma to potom pozrem tak chcem aby to na mna posobilo prevažne "pohodlne", neni v tom nič zlé..
tiež sa mi velmi páči Jackiesova žltá geometria

Temné to može pripadat.. neviem, rozhodne to neni žiadna forma "terapie od zlých duchov" a nemá to nič spoločné z nepríjemnými emociami typu depresia, zufalstvo etc.. takáto poloha mi pasuje najviac nech už tvorím čokolvek, sám neviem prečo, mám rád samotu, noc, hory, opustené miesta atd.. možno táto "úchylka" sa v tom nejak odzrkadluje, v podstate každá postava samotná a hlavne tie s palicou sú niečo ako autoportrét.. malujem rád také veci že ked sa ma to potom pozrem tak chcem aby to na mna posobilo prevažne "pohodlne", neni v tom nič zlé..

tiež sa mi velmi páči Jackiesova žltá geometria
prihodím vám sem moju poslednu pracu
je to taká rýchlovka za pol dna

Taky sem neco prihodim, tohle jsou kresby delane k prijimackam na UMPRUM pred 15-ti lety. Omluvte kvalitu a muj odraz, spatne se to za sklem foti.
Pero a tuz na ctvrtce

Tyhle demoni a dabel od ReaktoplazmARa se mi libi.

Pero a tuz na ctvrtce

Tyhle demoni a dabel od ReaktoplazmARa se mi libi.

-
- Profesionál
taky se mi to libi.delay píše:Reakto...
Tohle je super:
CD cover pro Radiohead
Jinak skvělý, ale dost temný.