Počítač na střih videa
Re: Počítač na střih videa
Ak si v tom urobil chybu , tak sa to nezapne 

Děkuji Pytkine, jo tyhle kablíky jsem zapojoval.. všechny kabely mají černou barvu, ale je na nich napsáno co je co, a zda + nebo - akorát kabel + 5 V DC tam není
+5V DC nepotrebujes .. Zapojil si spravne tlacitko POWER ?
Este ma napada ci si zapojil na doske aj +12V na procesor ? ne to na zdroji kablik vacsinou Cierno/ZLTY a ma konekto 2x2 alebo 4x2 .. Dalej je otazka , ci si napojil napajanie na grafiku .. Konektor na zdroji sa oznacuje EATX vacsinou ..
Este ma napada ci si zapojil na doske aj +12V na procesor ? ne to na zdroji kablik vacsinou Cierno/ZLTY a ma konekto 2x2 alebo 4x2 .. Dalej je otazka , ci si napojil napajanie na grafiku .. Konektor na zdroji sa oznacuje EATX vacsinou ..
Pripadne sprav fotky zapojenia
Tok, už se to rozjelo, zjistil jsem, že jeden kablík nebyl úplně zcela zastrčený, windows už instaluji, tak uvidím jak to půjde dál 

Jen tak pro zajímavost, v okamžiku, kdy se začnou instalovat windows 7 nejde klávesnice ani myš. Toto jsem našel na oficiálních stránkách MB http://www.asrock.com/microsite/Win7Install/index.html
tohle je casta chyba. chtel jsem napsat to samyPytkin píše:Este ma napada ci si zapojil na doske aj +12V na procesor ? ne to na zdroji kablik vacsinou Cierno/ZLTY a ma konekto 2x2 alebo 4x2 ..

grafiku podle vseho nema, jestli jsem vse pochopil spravne (jen onboard)Pytkin píše:Dalej je otazka , ci si napojil napajanie na grafiku .. Konektor na zdroji sa oznacuje EATX vacsinou ..
___
usb klavesnice a mys predpokladam...
kdysi jsem mel problem se s usb klavesnici dostat do biosu (gigabyte mb), takze neboj, ze to je jen asrock bolest. resil jsem to ps2 klavesnici. mozna po nejakym flashi fw to prestalo. dneska uz mi to nedela.
Tak po mnoha hodinách urputného hledání, na všech možných fórech jsem to nevyřešil. Win 7 prostě nejdou nainstalovat. Stáhnul jsem si teda desítky, ty se nainstalovat povedly bez problémů
Ještě jednou díky za vaše rady a doporučení. Počítač už je ve studiu a včera jsem na něm dělal první práci. Grafickou kartu jsem zatím nekoupil, ale i tak to funguje neskutečně rychle. To, že můžu v projektu, kde mám velký počet stop a pluginů, přehrávat, aniž by se mi sekal, je skutečný luxus. Nemluvě o tom, že můžu hrát na klávesy i bez latence... práci s videem jsem zkoušel a i to je mohutný posun v rychlosti a pohodlnosti. A pokud by to bylo s grafickou kartou ještě rychlejší, tak to už si ani nedokážu představit 

u videa ale i statickych obrazku bude. proste ten sw "dnes" vyuziva ten velikej grafickej vykon karet. narocnejsi video operace pak na tom doslova stoji.
Ještě jedna věc mě trápí. Určitě zde mnoho z vás budete vědět, co s tím.. dnes jsem zkusil něco s videem. Jakmile aplikuji nějaký efekt, luts, obraz zmizí, je černý anebo šedivý obraz přes který jsou horizontální čáry.. občas se video ukáže a pak zase zmizí.. nevíte čím by to mohlo být?
premiere? mas pro realtime okno nastavenej nejakej pomer rozliseni?
kazdopadne si myslim, ze az budes mit novou kartu (jestli to neosidis), tak budes moct mit realtime okno 1:1 a vse pujde hladce i se spoustou efektu i lookup tabuli
kazdopadne si myslim, ze az budes mit novou kartu (jestli to neosidis), tak budes moct mit realtime okno 1:1 a vse pujde hladce i se spoustou efektu i lookup tabuli

106 mala divny filter ..