Ako to je mozne ze kazdy vyrobca browseru si moze interpretovat tieto jazyky uplne PO SVOJOM ?
Nie je to postavene na hlavu ?
Za tychto podmienok je vlastne nemozne vytvorit webovu aplikaciu, ktora by fungovala presne tak ako ju niekto vymyslel.
Najvacsi problem nevidim ani tak v tom, ze komponenty a funkcie sa chovaju v kazdom browseri inak (to sa este s velkou snahou da nejako podchytit a zistit) ale to, ze vlastnosti a chovanie UZ EXISTUJUCICH komponentov sa moze kedykolvek ZMENIT s prichodom novej verzie akehokolvek browsera. Takze vlastne BEZ MOJHO VEDOMIA sa funkcnost mojho webu meni v case podla toho, ako si vyrobca browseru zmysli ze je potrebne nieco upravit po svojom. To nie je normalne.
Samozrejme vynovovat veci je OK. Ale ako hovorim, ide o zachovanie kompatibility. Ked napriklad pouzijem input pre file upload, tak by mal na mojom webe fungovat predsa vzdy tak, ako funguje v case ked som ho implementoval na web. A nie ze updatujem browser a ejha, file upload komponenta sa chova zrazu uplne inak a je AUTOMATICKY nahradena za povodnu verziu AJ NA mojom webe.
No nic, len som sa potreboval vypisat