Připojení na internet na Praze 2
-
- Profesionál
ja mam 3072 / 256.Kermitak píše:Brooklyn: jak pomale ? Ja mam ven 512kb, coz je sice malo, ale bohuzel je to zatim stale jeste podivny "standard" vetsiny provideru (pomalejsi uplink)., kolik jsi mel predtim, pripadne kolik ocekavas ?
doted jsem mel 3072 / 3072 (resp. v zavislosti na vytizeni domu). bylo to nejaky velky wi fi na strese, sam nevim. a bylo to i levnejsi (400 / mesic). taky ted zjistuju, ze pomalejsi up je nejak bezny.
tak jsem pozjiostoval co se dalo, ale vsechno naprd... telefonni linka by se musela pausalne platit a upc tam neni dostupny. ted jsem zjistil, ze je v jedny restauraci 160m od toho hotspot, tak si pucim nakou sektorovku a zkusim to chytit pres to, otherwise me ceka naka komercni wifi sit... mate nekdo pls tip na neco seriozniho?
Čí to byl proboha nápad se timdle živit??
- ECSON WALDES
- Profesionál
ja byl spokojenej zakaznik spolecnosti AIRWAYNET.CZ - http://www.airwaynet.cz/
skvelej servis, rychly reseni problemu ci technickejch konzultaci. pohoda. Jejich antenu jsem mel na strese domu ve Vrsovicich.
Ted je budu volat na Vinohrady (mam byt u Flory), kde v nasem baraku neni zadna pripojka UPC ani nic jinyho.
skvelej servis, rychly reseni problemu ci technickejch konzultaci. pohoda. Jejich antenu jsem mel na strese domu ve Vrsovicich.
Ted je budu volat na Vinohrady (mam byt u Flory), kde v nasem baraku neni zadna pripojka UPC ani nic jinyho.
Re: Připojení na internet na Praze 2
UPC ted bude rusit tarif co mam a za ten rychlejsi zase chteji neco navic, tak uvazuju jestli se mezitim neobjevilo nejake alternativni reseni. Nevite o necem? Stale plati ze UPC je nejlepsi reseni?
Re: Připojení na internet na Praze 2
nejak se s nima domluv, jde to. ja mam sluzby "na miru" (nic specialniho, ale urcitej hybrid s dohodnutou cenou).