Připojení na internet na Praze 2

Vše, co se netýká hudebního šílenství, MIDI a audia
Kermitak
Moderátor

Příspěvek od Kermitak »

Brooklyn: jak pomale ? Ja mam ven 512kb, coz je sice malo, ale bohuzel je to zatim stale jeste podivny "standard" vetsiny provideru (pomalejsi uplink)., kolik jsi mel predtim, pripadne kolik ocekavas ?

nathanael

Příspěvek od nathanael »

kexik: tak to už se nedivím, že je Pytkin proti nim :) tady v ČR se tu o tom asi nic neříkalo a my tu takovou kauzu pokud vím neměli, takže nemám důvod je nenávidět, ale jsou to asi pěkní hajzlíci...

Brooklyn / juanita juarez
Profesionál

Příspěvek od Brooklyn / juanita juarez »

Kermitak píše:Brooklyn: jak pomale ? Ja mam ven 512kb, coz je sice malo, ale bohuzel je to zatim stale jeste podivny "standard" vetsiny provideru (pomalejsi uplink)., kolik jsi mel predtim, pripadne kolik ocekavas ?
ja mam 3072 / 256.

doted jsem mel 3072 / 3072 (resp. v zavislosti na vytizeni domu). bylo to nejaky velky wi fi na strese, sam nevim. a bylo to i levnejsi (400 / mesic). taky ted zjistuju, ze pomalejsi up je nejak bezny.

redswift

Příspěvek od redswift »

k tematu: muzes se podivat na nabidky volny nebo cra. oba nabizi na dvojce internet pres vlastni linky, takze nemusis mit pevnou od o2. v casti dvojky je upc. sem sam presel z adsl od volny k upc (asi pred pul rokem) a jsem spokojenej.

parek

Příspěvek od parek »

tak jsem pozjiostoval co se dalo, ale vsechno naprd... telefonni linka by se musela pausalne platit a upc tam neni dostupny. ted jsem zjistil, ze je v jedny restauraci 160m od toho hotspot, tak si pucim nakou sektorovku a zkusim to chytit pres to, otherwise me ceka naka komercni wifi sit... mate nekdo pls tip na neco seriozniho?
Čí to byl proboha nápad se timdle živit??

Poklop

Příspěvek od Poklop »

UPC je super, navíc má ted nulové limity na objem dat, což je snad jako jedinný provider, tušim ...

ECSON WALDES
Profesionál

Příspěvek od ECSON WALDES »

ja byl spokojenej zakaznik spolecnosti AIRWAYNET.CZ - http://www.airwaynet.cz/

skvelej servis, rychly reseni problemu ci technickejch konzultaci. pohoda. Jejich antenu jsem mel na strese domu ve Vrsovicich.
Ted je budu volat na Vinohrady (mam byt u Flory), kde v nasem baraku neni zadna pripojka UPC ani nic jinyho.

parek

Příspěvek od parek »

ecson: supr, presne neco takovyho jsem hledal, dik moc! :wink:
Čí to byl proboha nápad se timdle živit??

Cyril

Příspěvek od Cyril »

tak co ty AIRWAYNET.CZ? Osvedcili se jeste nekomu dalsimu? Asi se pres ne ted pripojim...

peteness

Re: Připojení na internet na Praze 2

Příspěvek od peteness »

UPC ted bude rusit tarif co mam a za ten rychlejsi zase chteji neco navic, tak uvazuju jestli se mezitim neobjevilo nejake alternativni reseni. Nevite o necem? Stale plati ze UPC je nejlepsi reseni?

biscuit

Re: Připojení na internet na Praze 2

Příspěvek od biscuit »

nejak se s nima domluv, jde to. ja mam sluzby "na miru" (nic specialniho, ale urcitej hybrid s dohodnutou cenou).

Odpovědět