biscuit píše:kdybych mel penize na mercedes, koupim si lexus.
Re: Spotreba nasho 4kolesoveho tatosa
ivo ak riesis velkost - ako priestrannost kufra tak priestor vpredu aj v zadu - vyskusaj si Superb Kombi.. zena to ma ako sluzobne auto.. a fakt keby som nbol posadnuty SUV-ckami tak o rodinnom aute o nicom inom ani neuvazujem.. tolko miesta a phodlia som nikdy v ziadnom inom aute nezazil... ako hrba ludi ohrnie nos, ze skodovka, hlavne taki co v tom nesedeli.. ale fakt superb kombi je obrovska priestranna lod, ultimatne rodinne auto...
To je sice možné, ale má to zvuk jak traktor a sílu jak škodovka
Já jsem měl všechny škodovky od 100 po Octavii a zařekl jsem se že škodovku už nikdy v životě .... takový génius průměrnosti ... ale je pravda že jsem na to před pár dny koukal jako na alternativu .. četl nějaké recenze ... je to asi fajn ... ale nechce se mi downgradovat 
Tady je jedna z recenzí: http://auto.pravda.sk/testy/clanok/2892 ... nezmenila/
Já jsem v tom jel, je to ok ... uspokojí, ale nenadchne ...
Tady je jedna z recenzí: http://auto.pravda.sk/testy/clanok/2892 ... nezmenila/
Já jsem v tom jel, je to ok ... uspokojí, ale nenadchne ...
Mne ve statech dali v pujcovne Dollar tohle, prestoze byl dopredu objednany segment Clio/Corsa/Fiesta
Cena zustala stejna. Neni to ale zrovna pohodlne auto. Ma to ale dobry odpich (i s tim automatem). Jsem se jednou takhle rozjel na krizovatce na zelenou a vedle v pruhu byl chlapek s Mustangem a myslel, ze si chci dat zavody. Tak to rozkouril a pak se zklamane ohlizel, proc na to nedupnu 

Naposledy upravil(a) peteness dne 08 čer 2014 22:10, celkem upraveno 1 x.
dendy : mne pride superb nepouzitelny ako rodinne auto .. ked to porovnam s tym grandom co som si kupil .. to je absolutne inde ..
tak ale superb je treba brat hlavne s tim sestivalcem, to je aspon trochu auto... i kdyz ja nevim, to jsou takovy divnoauta konzumni stejne, to cloveka s dusi bohema nemuze nadchnout prece... zijeme jen jednou 
ivo kup si to volvo a neblbni
Naposledy upravil(a) biscuit dne 08 čer 2014 22:15, celkem upraveno 1 x.
Superb je dobry leda pro Zemana
Tatru 613 si kup, tam mas pekny kufr 
pro zemana a policii cr na dalnicich 
policie ma Passaty ... jedine Zeman, posledni moznost
Vidím to tak ... ale ten mercedes není o nic horší, v některých ohledech lepší (sofistikovanost, pohodlí, technika, síla, prostor - ale zase člověk sedí níž, Volvo zvládne i lehčí terén atd) ... ale ten co byl k mání (dokonce v liberci) za super cenu, je už pryč. Lexus jsou malé autabiscuit píše:to cloveka s dusi bohema nemuze nadchnout prece... zijeme jen jednou
Samozřejmě mi nejde o prostor za každou cenu - to si potom můžu koupit rovnou Peugot Boxer
jsi tezce opozdenejpeteness píše:policie ma Passaty ... jedine Zeman, posledni moznost
http://www.autoweb.cz/dalnicni-policie- ... b-3-6-fsi/
ivo: ja mam od lidi od aut na mercedesy spatne reference a navic osobne a tim padem subjektivne mi ta znacka prijde strasne nabubrela. tim nechci rict, ze amg modely me neberou
http://www.autoweb.cz/dlouhodoby-test-m ... ly-na-sto/
blby je, ze chces 4x4
btw Mercedesa nebrat! hnije to
Pote, co tu litaly za znacky (a kdybych nevedel co s prachama), nevim proc si nekoupis Audi
Mercedes je taky 4x4 (4matic)
Audi - má menší kufr než V70/XC70 .... Ono ale - jedna věc je objem kufru v litrech a druhá věc co a jak se do něj vejde .. Předtím jsem měl Opel Omega kombi, tam je objem kufru číselně ještě vyšší než u toho Volva, no ale když jsem pořídil to Volvo, tak jsem zjistil že se mi tam vejde víc nástrojů a snadněji než v tom Opelu. To Volvo má ideální kufr pro mě v tom, že se tam krásně vejdou ty dlouhé krabice s monochordy, violy, citery, bubny atd. atd (samozřejmě mluvím o kufru se sklopenými zadními sedadly a bez roletky
Je to osvědčené (a XC70 je úplně totéž co V70) Ty kvádrovité tvary kufru pomáhají ... (a když je nejhůř, můžu vždycky na střechu hodit 500l Thule box 
Audi - má menší kufr než V70/XC70 .... Ono ale - jedna věc je objem kufru v litrech a druhá věc co a jak se do něj vejde .. Předtím jsem měl Opel Omega kombi, tam je objem kufru číselně ještě vyšší než u toho Volva, no ale když jsem pořídil to Volvo, tak jsem zjistil že se mi tam vejde víc nástrojů a snadněji než v tom Opelu. To Volvo má ideální kufr pro mě v tom, že se tam krásně vejdou ty dlouhé krabice s monochordy, violy, citery, bubny atd. atd (samozřejmě mluvím o kufru se sklopenými zadními sedadly a bez roletky
audi jedine rs4 avant - a jsme zase u toho 
Naposledy upravil(a) biscuit dne 08 čer 2014 23:14, celkem upraveno 1 x.