Re: Spotreba nasho 4kolesoveho tatosa
nechapu jak nekdo muze pouzivat hlasovou navigaci... posloucham hudbu, nebo motor a seveleni vetru a vsechny cancy me maximalne serou
takze vrchlicky nevrchlicky - shut up! 
3) -> prevdepodobne nizka presnost GPS chipu, nevie identifikovat spravne ktorym smerom ides, kedze pri odbocke vyrazne spomalis ...
inak tiez moc nemam rad hlasovu cast navigacie, riadim sa tym co vidim, ale naprikald moja zena sa riadi viac tym co navigacia hovori
kadzy to ma inak ..
zatial asi najlepsi voice-over zo vsetkych navigacii co som skusal ma Waze .. aj ked v najnovsej verzii maju nejaky bug, a uplne im tam chybaju hlasky kory zjazd z kruhoveho objazdu ma clovek pouzit
inak tiez moc nemam rad hlasovu cast navigacie, riadim sa tym co vidim, ale naprikald moja zena sa riadi viac tym co navigacia hovori
zatial asi najlepsi voice-over zo vsetkych navigacii co som skusal ma Waze .. aj ked v najnovsej verzii maju nejaky bug, a uplne im tam chybaju hlasky kory zjazd z kruhoveho objazdu ma clovek pouzit
No tak ono se přece nedá pořád koukat na obrazovku (je třeba i ven
a ty hlasové pokyny indikují potřebné manévry (které pak upřesním pohledem na obrazovku), tak to nějak mám ... je ale pravda že jak je u volva nastavený systém že když přichází pokyn navigace ztlumí se přehrávání, což mě znervozňuje když poslouchám třeba nějakou rozhlasovou hru a uniká mi děj
Tak jsem to u té vestavěné vlastně taky vypnul ... Ale bez hlasových pokynů člověk odbočku atd snadno promešká ...
tak ja to mavam nacapene na skle tak ze v pohode po oku na to zvladam kukat popri soferovani
.. hlas mam vacsinou vypnuty uplne nech ma to neotravuje
v tomto som na tom podobne ako biscuit ..
Ono - upozornění na radary je zase super věc ...
podla predpisov mas jazdit !!! 
(ze to vravim zrovna ja
)
(ze to vravim zrovna ja
Já jezdím bezpečně a s přehledem (což není vždycky rovnítko s byrokratickými limity a vybíráním policejního výpalného 
Jaké máte zkušenosti s MYTÍM AUTA ?
Já rozporuplné. Je jasné že víceméně čisté auto je příjemné na pohled i na pocit. Říká se že v myčce to prý není dobré na lak atd. Zkusil jsem houbou a vodou a též párkrát v ručním mycím boxu (vysokotlaké mytí - pěna - oplach) - výsledky katastrofální, auto ještě špinavější než předtím - spousta špinavých fleků atd. Na závěr těchto pokusů vždycky umytí v myčce s výsledkem jakž takž uspokojivým, ale s pocitem že asi nedělám laku dobře
Já rozporuplné. Je jasné že víceméně čisté auto je příjemné na pohled i na pocit. Říká se že v myčce to prý není dobré na lak atd. Zkusil jsem houbou a vodou a též párkrát v ručním mycím boxu (vysokotlaké mytí - pěna - oplach) - výsledky katastrofální, auto ještě špinavější než předtím - spousta špinavých fleků atd. Na závěr těchto pokusů vždycky umytí v myčce s výsledkem jakž takž uspokojivým, ale s pocitem že asi nedělám laku dobře
o zkusenosti s nemytim asi nestojis, ze? 
ivo, ja nechapu, jak dokazes umit auto tak, aby vypadalo hur nez predtim.
sam nejezdim do mycek s kartacem a davam prednost rucnimu myti pomoci wapky a houby nebo kartace. dobry je po namoceni taky odhmyzit nejakym pripravkem, ktery je pak zase dobre rychle oplachnout, kdyz odvede svou praci. auto je treba dukladne "vydrbat" a je to drina (u tebe mam pocit, ze tomu moc nedavas, protoze te to nebavi - byls na vojne vubec? - mazlak + banjo), kdyz se to dela poradne. auto se pak vyplati vytrit do sucha, nebo jeste lip navoskovat. jsou ruzne typy vosku s ruznou funkci (abrazivni jako treba klasicke tempo nejsou vhodne na auta s novym lakem). nektere vosky obsahuji i pigment.
sam nejezdim do mycek s kartacem a davam prednost rucnimu myti pomoci wapky a houby nebo kartace. dobry je po namoceni taky odhmyzit nejakym pripravkem, ktery je pak zase dobre rychle oplachnout, kdyz odvede svou praci. auto je treba dukladne "vydrbat" a je to drina (u tebe mam pocit, ze tomu moc nedavas, protoze te to nebavi - byls na vojne vubec? - mazlak + banjo), kdyz se to dela poradne. auto se pak vyplati vytrit do sucha, nebo jeste lip navoskovat. jsou ruzne typy vosku s ruznou funkci (abrazivni jako treba klasicke tempo nejsou vhodne na auta s novym lakem). nektere vosky obsahuji i pigment.
Jednoduché - umyju, je to fajn, uschne, hrůza
Zjištuju že opomíjím to vytření do sucha ... jdu si koupit nano utěrku k tomu účelu
hlavne dobre umyj ten prach, at si zaschlymi prachovymi casticemi lak neznicis! je to problem hlavne na bocich aut. ja na utirani do sucha pouzivam stara prosteradla (takova ta frote samonapinaci
)
i kdyz auto neutres, skvrny bys mel mit maximalne tak od zachychajici vody ("mapy", kapky). a ten vosk bych nepodcenoval. dela se i spousta jednoduchych, ktere se nemuseji pracne rozlestovat. ma to urcitou konzervacni funkci a nabuduce se to pak taky vetsinou lepe myje, protoze spina neulpiva skrze vosk primo na laku. o nanotechnologiich nemluve
jinak ja mam auto vetsinou nejvic spinave, kdyz ho v garazi neprikreju (garazovy dum = docela prasne prostredi)
i kdyz auto neutres, skvrny bys mel mit maximalne tak od zachychajici vody ("mapy", kapky). a ten vosk bych nepodcenoval. dela se i spousta jednoduchych, ktere se nemuseji pracne rozlestovat. ma to urcitou konzervacni funkci a nabuduce se to pak taky vetsinou lepe myje, protoze spina neulpiva skrze vosk primo na laku. o nanotechnologiich nemluve
jinak ja mam auto vetsinou nejvic spinave, kdyz ho v garazi neprikreju (garazovy dum = docela prasne prostredi)
Zásadně ruční mytí, tady máme jednoho šikulu kam to vozím https://www.facebook.com/pages/%C4%8Ci% ... 0405046636
Určitě v okolí najdeš někoho s podobnými referencemi
Určitě v okolí najdeš někoho s podobnými referencemi
audio::video::postprodukce
Studio ATLAS
Studio ATLAS
- ReaktoplazmAR
tak som to pred chvilkou schytal.. 280e za rýchlost v obci, vraj som išiel 81 km/h.. sice už kilometer za obcou ale stále ešte 10 metrov pred značkou, ukážková skovávačka v kríkoch, mal som chut im navrhnút maskáče a vetvičky do čapice.. bežne sa mi také niečo nestáva, ale prchal som zrovna zo spárov dentistu tak som bol asi trochu rozladení..
zhodou okolností pri rozhovore s tým fízlom vznikol dobrý diy vtip..
policajt: Pane, máte to za 280. šofer: Tolko penazí som v živote nemal.
p: A kde pracujete ? š: Nikde!
p: Z čoho teda žijete ? š: Z lásky!
p: A to ako sa dá ? š: Lahko, žena chodí do roboty a má ma rada...
Samozrejme to neni pravda, ale v tej chvíli som nemal zrovna chut chovat sa korektne
btw: ja umývam bežne v myčke, vždy zadám nech to aj navoskuje a to mi stačí.. ale lak nemám pekný
zhodou okolností pri rozhovore s tým fízlom vznikol dobrý diy vtip..
policajt: Pane, máte to za 280. šofer: Tolko penazí som v živote nemal.
p: A kde pracujete ? š: Nikde!
p: Z čoho teda žijete ? š: Z lásky!
p: A to ako sa dá ? š: Lahko, žena chodí do roboty a má ma rada...
Samozrejme to neni pravda, ale v tej chvíli som nemal zrovna chut chovat sa korektne
btw: ja umývam bežne v myčke, vždy zadám nech to aj navoskuje a to mi stačí.. ale lak nemám pekný
docela bych zkusil rucni myti, akorat me trochu stve ten mezikrok vylezt z auta a nekomu neco vysvetlovat. Jen jednou jsem dal Vectru "profikovi", kdyz jsem ji prodaval. Vysledek byl, ze to predoplachoval tlakem a lehce poskodil lak na narazniku v miste kde to bylo uz skrabnute. Nejvic se ale desim vlhkeho cisteni sedacek, protoze to musi dlouho schnout a vzdycky tam nejaka vlhkost zustane a smrdi to. Navic v bytovce to ani nejde nechat nejak moc a dlouho otevrene.