samozrejme to vyvazeni neni na skodu - nic proti tomu nemam, jen jsem uz dvakrat prisel do servisu a nebylo co delat

jo, nakoniec som zobral 235/65R17 104H TL 4x4WinterContact ... v porovnani s tymi nokianmi co daval ivo vyzerali byt lepsie na snehu aj zivotnostou.. tak uvidime .. na najlepsiepneu.sk ich mali po 148€/kusReaktoplazmAR píše:ja som posledné 2 razy kupoval Continental ContiWinterContact, tie sú super a aj pekne vyzerajú..
jasnee... ja to takto robim uz 4 roky.. absolutna pohoda.. nemusim sa ostarovat s kolesami... za prehodenie kolies + rocne uskladnenie v dodocars platim tusim 38€ .. to mi fakt nestoji za tu namahu prezivat sam alebo co i len vozit z/so servisu kolesa na prezutie a skladovat ich doma...Pytkin píše:ja som vzdy gumy prezuval .. a teraz som si povedal ze si kupim druhe disky a budem to skladovat v pneuservise .. dost ma to otravuje nakladat/vykladat, atd ..
to je super, tie co som kupil nakoneic su tam v tabulke na 1 miestebiscuit píše: jinak ja jako referenci vice nez testy adac pouzivam spise http://www.tyrereviews.co.uk je tam vetsi spektrum kol, i kdyz hodnoceni jsou jen amaterska a subjektivni.