O Evo tam rika: This thing absolutely flies
ja bych skoncil radeji u neceho sportovnejsiho jak subaru? teda bud som si dosadil blbo premenne, ale (aj ked nemam vodicak) to znie ako hodne zabavna [s]kravina[/s]vetabiscuit píše:fova: to je jasny, ze stejne skoncis u japonce :-) ja bych ale naopak volil neco sportovnejsiho, kdyz deti odrostou. je to prece jenom jinej druh pojezdeni...
na stara kolena mam vyhlidnutou prave tuhle Buggatku. Zatim sporim po 500,-Kc mesicne a naky pekny duchod mi doufam priklepnou, takze to vypada nadejne. No fova jestli mas rad "stare ameriky" jak pises, tak muzu ti nabidnout nake PallMallky nebo Malbora co jeste furt skladuju od dob co nekourim. Clovek nikdy nevi, kdy zase zacne ze jo. Kazdopadne si ale zajed na tu Kubu nekdy, tech aut je tam dostatek. Motory to ma sice Zetor, ale vizualni efekt je uzasny.

a btw ne ze bych chtel furt propagovat Ameriku, to vubec, ale ve statech se taky vyrabeji sportaky:
Chrysler:

Dodge:

Cadillac:

Chevrolet:

a btw ne ze bych chtel furt propagovat Ameriku, to vubec, ale ve statech se taky vyrabeji sportaky:
Chrysler:

Dodge:

Cadillac:

Chevrolet:

no jasne sportovnejsiho nez legacy. je vim sportovni je sirokej pojem, rallye nebo okruh - rozdilny auta, presto obe sportovni. ja mel ale na mysli spis ty silnicne sportovni jako je zminenej lexus, nebo jako je tohle maso gt:kexik píše: ja bych skoncil radeji u neceho sportovnejsiho jak subaru? teda bud som si dosadil blbo premenne, ale (aj ked nemam vodicak) to znie ako hodne zabavna [s]kravina[/s]veta

nebo pro me asi nejkrasnejsi auto jaky znam - alfa romeo 8c:

nebo treba i neco dostupnejsiho a pro me taky srdcovka - supra:

-
Keitaro333
Osobně jsem fanoušek anglických aut. Spolehlivost je sice pramalá, ale když jezdí, tak jsou super 
Aktuálně jezdím tímhle (Defender 110SW, MY2007):

A v garáži mám ještě Austin Mini z roku 91, který mi slouží od roku 1997. Kdysi jsem ho měl jako jediné auto, ale nevešel se do něj sound, nedalo se v něm spát a neprojel po poli na party
Tohle všechno řeší defík. Spotřeba je cca. 10.5l nafty na sto kilometrů.
Saša
Aktuálně jezdím tímhle (Defender 110SW, MY2007):

A v garáži mám ještě Austin Mini z roku 91, který mi slouží od roku 1997. Kdysi jsem ho měl jako jediné auto, ale nevešel se do něj sound, nedalo se v něm spát a neprojel po poli na party
Saša