Re: Spotreba nasho 4kolesoveho tatosa
My sme dnes tocili Porsche Cayenne , Porsche Panamera a Porsche 911 .. Tiez som z toho namlsany 

Shanim nejake auto na zimu, mam pouze tri podminky, slusny stav, ropak a dobra cena. Kdyby nekdo neco pekneho mel, sem s tim -)
ropak na zimu? ja dizle preferujem, ale winterauto je typicky benzin
tak tohle muzuPytkin píše:... Porsche Panamera a Porsche 911 ...
...já taky shánim. Ovšem s limitem 30.000,- kombíknunu píše:Shanim nejake auto na zimu, mam pouze tri podminky, slusny stav, ropak a dobra cena. Kdyby nekdo neco pekneho mel, sem s tim -)
jezis, neee. to mi neukazuj, prosim. setri mne. 
ta panamera je proste bozi. jak to vylezlo, tak mne to nejak nechytlo, ale postupem casu po par recenzich, videich, testech, atd. jsem tomu nejak prisel na chut. mit na tohle cash, tak je to idealni rodinej sedan a nevaham ani minutu. hlavne zeru ten porsackej interier, to je maso. :]

ta panamera je proste bozi. jak to vylezlo, tak mne to nejak nechytlo, ale postupem casu po par recenzich, videich, testech, atd. jsem tomu nejak prisel na chut. mit na tohle cash, tak je to idealni rodinej sedan a nevaham ani minutu. hlavne zeru ten porsackej interier, to je maso. :]
BS : ked budu videa hotove , dam ti link 

panamera je imo vedla 911 hnusna... to 911 su najkrajsie auta vobec, podla mna...
Ale strašně nepraktické, nic se do toho nevleze ... a dělá to strašný hluk ...
pri tvojom nazore na zeny ti musim pripominat ze krasne veci nikdy nie su prakticke? 

Tak na tuhle pozici mam jinyho kandidata :]
http://images.picturesdepot.com/photo/j ... 206990.jpg
http://images.picturesdepot.com/photo/j ... 206990.jpg
panamera je moc fajnove auto
- ReaktoplazmAR
imho až moc fajnove
nechcel by som sa starat o take rozmaznanča
ale vyzera krasne, to ano

no to je jasne ze by si sa nechcel, lebo zena a by ta kopla niekamReaktoplazmAR píše:imho až moc fajnovenechcel by som sa starat o take rozmaznanča
ale vyzera krasne, to ano