Re: Spotreba nasho 4kolesoveho tatosa
tak se vratme spis k tem jizdnim vlastnostem, jeste zbyva do hodnoceni nekolika zakladnich modelu, treba alhambra/sharon (vicemene to same jako galaxy asi...), touran, co dal?
moj brat ma mercedes R a velmi si ho pochvaluje .. sused ma Audio Q8 a tiez je velmi spokojny ..
pytkin, neser ma! ale ked uz si vyrukoval s mercedesom, take vito/vaneo by mozno spravilo dobru sluzbu, nie?
neni lepsi koupit uz caravellu? prijde mi to praktictejsi. nemam rad auta pro hodne lidi na podvozku pro sedan.
navic mi to prijde pro ty lidi i pohodlnejsi a taky se s tim dobre jezdi...
a v neposledni rade, ac nefanousek nafty a vw, jsou to auta co daj pulmega jak z praku
a v neposledni rade, ac nefanousek nafty a vw, jsou to auta co daj pulmega jak z praku
mas pravdu, ac nefanousek nafty, ale nekolik benzinovych vw mi proslo rukama a jsou to skvele auta, teda spis byly. ted poslednich 15 let uz je to stejne prast jak uhod...biscuit píše:neni lepsi koupit uz caravellu? prijde mi to praktictejsi. nemam rad auta pro hodne lidi na podvozku pro sedan.
na tu caravelle se podivam.
edit: ty caravelly jsou velice neprimerene predrazene...
Stačí o něco lépe číst - píšu "206SW" respektive "307SW" (toto je v podstatě také sedmimístné vozidlo - byť ne VAN typu). Rozhodně se ani v jednom případě nejednalo o základní modely, spíše o hodně dobře vybavené v té dané kategorii - což uznávám z mého příspěvku ale nevyplývalo. Takže to jen jako vysvětlení.fova píše:...A srovnavat 206 s 807 je dost nekorektni. 206 byl zakladni model s minimalni vybavou, kde nebylo moc veci, ktere by se mohly pokazit.
807 je premiovy vuz precpany elektronikou....
Nemínil jsem to dávat do korektního srovnání s VAN vozy, ale bral jsem to obecně ve smyslu "kvalita Peugeot".
P.
Zmínka o VITO - má ho kolega z práce, kupoval jeté (nevím bohužel stáří), celkem si pochvaluje; nevím o tom, že by se vyskytoval v servisu nějak extra často...
P.
P.
Jeden znamy si kupil vito, a ked odisiel od zeny, tak v nom chvilu aj byval..
Q8 ??? bud 7, alebo 5 alebo 1Pytkin píše:moj brat ma mercedes R a velmi si ho pochvaluje .. sused ma Audio Q8 a tiez je velmi spokojny ..

- ReaktoplazmAR
dendy nečitaš dobre, to neni Audi ale Audio Q8 - to bude nejake spešl edicia pre hifistov
a do R8 by som chcel vidiet vliezt 7 ludí

a do R8 by som chcel vidiet vliezt 7 ludí

- ReaktoplazmAR
čo sa týka tých 7 miestnych, tak brat má vo firme 2 Fiat Scudo (1 starší model a jeden predposledný) a 1 Vito.. všetko sice 9 miestne ale..
občas na nich jazdíme na výlety a dovolenky.. Vito je samozrejme krajšie a imho pohodlnejšie vozenie, ale zas vačšia spotreba.. Brat si zas nevie vynachválit tie Scudá čo sa týka spotreby a stavu motora k pomeru najazdených kilometrov a celkovej spolahlivosti, čo je na Fiat dost prekvapivé, ale fakt je to tak že to jazdí stále pekne.. no to Scudo je imho tak úžasne škaredé auto že to tažko aj napísat..
v každom tom aute denne jazdí 9 ludí min. 150-200 km.
jo a ešte som si spomenul na Renault Espace, tam ten symbol kosoštvorca pasuje presne, lebo to je presne taká P!č@ !! známy ho má a to auto presne plní svoje štatistiky poruchovosti ako sa píše, čiže ked každý mesiac spláchneš v zachode 1000 € tak ešte ušetríš
občas na nich jazdíme na výlety a dovolenky.. Vito je samozrejme krajšie a imho pohodlnejšie vozenie, ale zas vačšia spotreba.. Brat si zas nevie vynachválit tie Scudá čo sa týka spotreby a stavu motora k pomeru najazdených kilometrov a celkovej spolahlivosti, čo je na Fiat dost prekvapivé, ale fakt je to tak že to jazdí stále pekne.. no to Scudo je imho tak úžasne škaredé auto že to tažko aj napísat..

jo a ešte som si spomenul na Renault Espace, tam ten symbol kosoštvorca pasuje presne, lebo to je presne taká P!č@ !! známy ho má a to auto presne plní svoje štatistiky poruchovosti ako sa píše, čiže ked každý mesiac spláchneš v zachode 1000 € tak ešte ušetríš
Dendy : kurva ze Q7 

myslel som si.. moje vysnivane auto
raz si take kupim (pokial si nekupim X5
)

- ReaktoplazmAR
kup si radšej tu x5 alebo ešte lepšie x6.. q7 a q5 su jedine škarede auta v historii audi 

Kdybych si já mohl vybrat tak bych v této kategorii šel jednoznačně do tohoto. Stejný luxus a vlastnosti jako ty zmíněné, ale není to takový sváteční městský teréňák, ale poctivý
(Grand Cherokee)