Ukazka diskusie s internetovym trolom
Re: Nord Lead A1
mě přijde škoda, že CMM nejde víc do hloubky, například je-li témbr a průběh tónu skoro totožný, jak píše, v čem je tedy konkrétně problém?
cmm nejde do hlbky ? ze by ako pisal este dlhsie prispevky ? ty ich citas ?
CMM, ked uz si zacal s tymi ukazkami - dobra cesta.
Skus sem dat, prosim, nejake ukazky imitacie spominaneho akordeonu alebo trumpety na tych "starych kramech", kde to podla Teba zneju presvedcivo. Napr. z XP, ak nieco mas. Ale daj to do vlakna o porovnani syntakov. Toto tu je Nord Lead! Dik.

Pytkin: možná už jsem jich přečetl víc než by bylo zdrávo:), myslel jsem to spíš tak, že mi v litaniích CMM často chybí nějaká konkrétní výtka, buď se to točí kolem hlasitosti a/nebo sklouzává do subjektivně nostalgických dojmů...
na různých fórech jsem už párkrát z podobně "ubrečených" příspěvků zjistil zajímavý detail o nástroji, který by mi bez cíleného hledání v manuálu, recenzích apod. unikl (např. tempest neměl free running lfo, nějaký starý moog si prý k "punchi" pomáha interním clippingem atd.)
získal jsem pocit, že jedním z mnoha charakteristických rysů CMM-ovi web presence je důraz na vyhranost a zkušenosti s širokou škálou nástrojů, proto mi připadá škoda, když už si tu práci s psaním dává, že se neodváží být ve svých srovnáních a tvrzeních konkrétnější a jít do hloubky
MDudas: přimlouvám se za koňskou dávku expresivity do těch ukázek
na různých fórech jsem už párkrát z podobně "ubrečených" příspěvků zjistil zajímavý detail o nástroji, který by mi bez cíleného hledání v manuálu, recenzích apod. unikl (např. tempest neměl free running lfo, nějaký starý moog si prý k "punchi" pomáha interním clippingem atd.)
získal jsem pocit, že jedním z mnoha charakteristických rysů CMM-ovi web presence je důraz na vyhranost a zkušenosti s širokou škálou nástrojů, proto mi připadá škoda, když už si tu práci s psaním dává, že se neodváží být ve svých srovnáních a tvrzeních konkrétnější a jít do hloubky
MDudas: přimlouvám se za koňskou dávku expresivity do těch ukázek
ved pisal ze vsetky tie nastroje okrem XP30 a nord A1 nemaju vo vystupe 2 a 3 harmonicku, ze v tom je ten problem (facepalm)hangman píše:CMM často chybí nějaká konkrétní výtka, buď se to točí
dendy: neuvěřím, dokud neuvidím, jak to živýho trumpeťáka rozhodí, každopádně škoda, že výrobci nemusí povinně uvádět obsah harmonických kmitočtů, ušetřilo by to imho hodně přípěvků.
- Keyboarder
- Vybavení
Už se na tu ukázku taky těším, ve třídě nade mnou učí žestě kolega z filharmonie, tak se těším, jak to s ním sekne, až mu to pustím! 

bych se ale opravdu bal, ze to s nim sekne, az mu to pustis:)