protirecis si, najprv priamo ci nepriamo trvdis ze homepatika su podvod a nic nerobia (lebo je to len cista voda), a teraz pripustas ze mozu byt skodlive - cim v podste pripustas moznost ze v nich je nejaka aktivna latka - lebo ak by nebola ako by vobec mohla byt co len hypoteticka sanca ze by mohli byt skodlive ..Symphonic píše:Třeba ukáže, že stejně škodlivá jako DDT jsou homeopatika.

No ked somnou nechces diskutovat nediskutuj, asi sa sa nasiel v mojej definici fanatikov a urazilo ta to, tak si vypni moje prispevky tak ako som si ja vypol dudasove a budes vybaveny..Symphonic píše:dendy: Už jsem psal, že dokud se neomluvíš za své označování lidí na tomto fóru za fanatiky, nebudu s tebou diskutovat.
Za toto sa nemam najmensi dovod ospravedlnovat, stojim si za tym:
dendy píše:Najvacsia tragedia su fanatici co vsetko vidia ciernobielo. Na oboch stranach.
Ak si sa v tom nasiel, bohuzial s tym ja nic nenarobim.dendy píše:ja som to myslel skorej tak ze hadzat do kosa ockovanie ako celok, ci dokonca celu klasicku medicinu (len preto ze aj tu sa deju chyby a najdu sa lekari ktorim ide o nieco ine ako o pacientove dobro) je rovnako scestne ako hadzat do kosa celu homeopatiu (ci obecne alternaticnu medicinu) ako celok (len preto ze si z nej firmy ako Boiron sprsvili vynosny biznis, alebo sa tam najdu aj sarlatani a podvodnici)
oboje mi pride ako skodlivy sposob uvazovania a defakto fanatizmus .. nechcem nikoho urazit, nemyslim to ako urazku, len pomenovavam veci pravymi menami...
samozrejme je to len moj nazor, nebudem nikoho zabinat za to ak bude tvrdit ze sa mylim, akceptujem to