zajimavosti ktere STOJI ZA TO VIDET

Vše, co se netýká hudebního šílenství, MIDI a audia
Odpovědět

biscuit

Re: zajimavosti ktere STOJI ZA TO VIDET

Příspěvek od biscuit »

takze by asi stalo za to, to tady promazat uplne ;-)

Ivo
Moderátor

Příspěvek od Ivo »

Asi ano, původní odkaz vypadal jak opravdová zajímavost k vidění, ale ... :)

dendy

Příspěvek od dendy »

http://www.trueactivist.com/these-17-ep ... nore-them/

stockholm ma uplne dostal.. ciste postapoalypticke scifi

biscuit

Příspěvek od biscuit »

opet se projevilo to, proc si lebedis v matrixu... jinak me jako cecha strasne stve a mrzi, ze na seznamu nemuzou byt prazske knihovny dve. diky tomu, ze se nedokazal prosadit projekt knihovny, ktera by v tomto seznamu mela sve misto take :-(

Oxyygen
Profesionál

Příspěvek od Oxyygen »

Obrázek

Nemůžu si pomoct, ale i s odstupem doby si myslim, ze se tahle obrovska stavba na Letnou nehodi a byla by jako pest na oko.. Navic ty agresivni barvy...To nekonecne planovanej rejnok v CB mi prisel mnohem vic vkusnejsi a do zastavby by se hodil
Výroba reklam, jingles a prom pro síť rádií Media Club.
http://www.semamastering.cz | http://www.kiss.cz | http://www.bandzone.cz/mellowpower

Axerathix

Příspěvek od Axerathix »

nuz, vyzera to ako nejaka bakteria, tiez by som to nechcel mat v meste.

dendy

Příspěvek od dendy »

je to paradne...

nehodi sa preto lebo okolo stoja same stare barabizne s cervenou skridlovou strechou a bledozltou omietkou ... treba postupne vsetky xx rokov stare budy burat a nahradzovat modernou architekturou... nalebo im aspon modernizovat fasady a strechy..

niekde zacat treba :-))

hombrefeo

Příspěvek od hombrefeo »

Garganta del Chorro, Alora, Andalucia.

Obrázek

dendy

Příspěvek od dendy »

na bycikli ??? !! magor...

Hammond

Příspěvek od Hammond »

Dendy: To je len vec psychiky... Ja som kedysi (ako brigadnik) robil vyskove prace na lane, tak viem o com hovorim. Keby som Ti polozil na zem 30cm siroku dosku a povedal by som prejdi po nej, tak bez problemov prejdes a nemas preco z nej padat. Ale keby bola ta ista doska nad 200m priepastou, uz by po nej presli mozno tak piati zo sto ludi..

Hammond

Příspěvek od Hammond »

Zo srandy sem hodim fotky, ktore som tu uz raz kdesi aj vesal. Ten na tom lane som ja v mojich pubertalnych casoch :D
036a.jpg
038a.jpg

MDudas

Příspěvek od MDudas »

Hammond píše:Dendy: To je len vec psychiky... Ja som kedysi (ako brigadnik) robil vyskove prace na lane, tak viem o com hovorim. Keby som Ti polozil na zem 30cm siroku dosku a povedal by som prejdi po nej, tak bez problemov prejdes a nemas preco z nej padat. Ale keby bola ta ista doska nad 200m priepastou, uz by po nej presli mozno tak piati zo sto ludi..
Neni to len vec psychicka. Je to aj objektivna bio-fyzika. Oci a mozog nezvladaju "gyroskopovat" podla vzdialenych objektov.

MDudas

Příspěvek od MDudas »

dendy píše:nehodi sa preto lebo okolo stoja same stare barabizne s cervenou skridlovou strechou a bledozltou omietkou ... treba postupne vsetky xx rokov stare budy burat a nahradzovat modernou architekturou... nalebo im aspon modernizovat fasady a strechy..
niekde zacat treba :-))
Anarchista....
Architektura a stavebne postupy (a tie stare barabizne) sa vyvyjali postupne ako prirodzeny dosledok technologie, materialov, matematiky, geometrie, estetiky, vnimania prirodzenych tvarov a prirody, respektu voci zakladnym fyzikalnym zakonom...
Hentaketo cudo je odtrhnute od vsetkeho. A to ani nehovorim o tom, ze vacsina takych experimentalych stavieb neprezije ani 30 rokov a uz sa to rozpada, zateka, plesnivie...
"Hlavne byt iny, nez ostatni" je moderne vo vsetkom a vsade.... :palec-:

Hammond

Příspěvek od Hammond »

MDudas píše:Neni to len vec psychicka. Je to aj objektivna bio-fyzika. Oci a mozog nezvladaju "gyroskopovat" podla vzdialenych objektov.
Odrzovanie rovnovahy tela, respektive ako senzor polohy funguje tzv. Cortiho organ v strednom uchu(ak si dobre pamatam z Biologie). Keby si "gyroskopoval" iba podla vizualneho vnemu, potom by si predsa nevedel udrziavat rovnovahu ani v tme, alebo so zavretymi ocami. Ale iste aj vizualna orientacia pomaha.

Odpovědět