Zdravím, mám problém se Sonarem 7. Všechno funguje jak má ale když importuju do programu audio a pak si ho chci přehtrát tak to zadrhává a celý program se seká, ale když se kouknu na využití CPU tak nezabírá ani 6%. Nevíte čím to může být? Mohla byl by být problém se zvukovkou? Mám Realtek High Definition Audio. Díky za pomoc
TAP: zajímavý, já když nastavím v Sonaru typ driverů "ASIO", tak s tím posouvátkem nejde posouvat. V režimu WDM to jde (ale to nepoužívám, protože tam je větší minimální latence).
vasek píše:TAP: zajímavý, já když nastavím v Sonaru typ driverů "ASIO", tak s tím posouvátkem nejde posouvat. V režimu WDM to jde (ale to nepoužívám, protože tam je větší minimální latence).
Ony ty mrchy počítače to mají pokaždé jináč. Asi máš jinou zvukovku s jiným driverem
Vasek: A neni to proto, ze mas zakazane, aby ti aplikace menily nastaveni karty?
K me M-Audio karte mam softwarovou aplikaci Delta Panel, kde se tohle da nastavit.
Ne, tak to u Audiophila není. Dokonce když mám spuštěnej Sonar, tak nejde ani měnit latenci na ovládacím panelu karty. Když jsem měl nastavený WDM, tak to šlo a to posouvátko bylo aktivní.
Docela by mě zajímalo, co má TAP nastavený na kartě "advanced".
Lukawa píše:Používám Sonar 6. Když zapnu record na tracku tak se signál zesílí a přebudí. Volume tracku nemá vliv na hlasitost nahrávání. Jde to nějak nastavit?
Nastav úroveň na vstupu tracku do ktereho nahráváš a output volume na tracku nebo vstupu ze ktereho nahravas
ma tady nekdo sonar legalni nebo je fakt tak blbje nabořenej ? nedavno mi spadnul a totalne mi rozesr... comp a uz nejde ani znova nainstalovat, jedine to premastit komplet... jinak dobrej soft, mam ho radsi jak cubasi
Zdarec.
Mám Sonar 7. Nahraju tam projekt vytvořeným někým jiným. indikátory ukazují, že by se mělo vše přehrávat,ale zvuk mi z beden neleze. Jsem úplný antitalent na počítače - mohl by mi i přesto někdo pomoct, jak to rozjet? Mám windows 7.