Problemy v Sonaru

Vše o programu Cakewalk SONAR
daniela1234
Příspěvky: 2
Registrován: 09 dub 2008 21:59

Příspěvek od daniela1234 » 09 dub 2008 22:08

Zdravím, mám problém se Sonarem 7. Všechno funguje jak má ale když importuju do programu audio a pak si ho chci přehtrát tak to zadrhává a celý program se seká, ale když se kouknu na využití CPU tak nezabírá ani 6%. Nevíte čím to může být? Mohla byl by být problém se zvukovkou? Mám Realtek High Definition Audio. Díky za pomoc

Uživatelský avatar
TAP
Příspěvky: 449
Registrován: 20 črc 2004 10:04

Příspěvek od TAP » 10 dub 2008 12:10

V první řadě se pokus zvýšit latenci v nastavení audia
Obrázek

daniela1234
Příspěvky: 2
Registrován: 09 dub 2008 21:59

Příspěvek od daniela1234 » 10 dub 2008 16:45

Moc děkuju docela to pomohlo sice se to nepatrně pořád zadrhává ale je to o moc lepší, ještě jednou děkuji

Uživatelský avatar
TAP
Příspěvky: 449
Registrován: 20 črc 2004 10:04

Příspěvek od TAP » 10 dub 2008 22:05

daniela1234 píše:Moc děkuju docela to pomohlo sice se to nepatrně pořád zadrhává ale je to o moc lepší, ještě jednou děkuji
teď bych asi podezříval ovladače chipsetu základní desky. Několikrát mi pomohlo nahrát nejnovější drivery

vasek
Příspěvky: 1864
Registrován: 11 úno 2005 12:04

Příspěvek od vasek » 11 dub 2008 08:37

TAP: zajímavý, já když nastavím v Sonaru typ driverů "ASIO", tak s tím posouvátkem nejde posouvat. V režimu WDM to jde (ale to nepoužívám, protože tam je větší minimální latence).

Uživatelský avatar
TAP
Příspěvky: 449
Registrován: 20 črc 2004 10:04

Příspěvek od TAP » 11 dub 2008 09:41

vasek píše:TAP: zajímavý, já když nastavím v Sonaru typ driverů "ASIO", tak s tím posouvátkem nejde posouvat. V režimu WDM to jde (ale to nepoužívám, protože tam je větší minimální latence).
Ony ty mrchy počítače to mají pokaždé jináč. Asi máš jinou zvukovku s jiným driverem

Uživatelský avatar
fova
Příspěvky: 3941
Registrován: 21 říj 2004 14:52

Příspěvek od fova » 11 dub 2008 11:04

Vasek: A neni to proto, ze mas zakazane, aby ti aplikace menily nastaveni karty?
K me M-Audio karte mam softwarovou aplikaci Delta Panel, kde se tohle da nastavit.

vasek
Příspěvky: 1864
Registrován: 11 úno 2005 12:04

Příspěvek od vasek » 11 dub 2008 11:14

Ne, tak to u Audiophila není. Dokonce když mám spuštěnej Sonar, tak nejde ani měnit latenci na ovládacím panelu karty. Když jsem měl nastavený WDM, tak to šlo a to posouvátko bylo aktivní.
Docela by mě zajímalo, co má TAP nastavený na kartě "advanced".

fly_illusion
Příspěvky: 67
Registrován: 11 bře 2008 15:02

Příspěvek od fly_illusion » 30 srp 2008 23:51

Lukawa píše:Používám Sonar 6. Když zapnu record na tracku tak se signál zesílí a přebudí. Volume tracku nemá vliv na hlasitost nahrávání. Jde to nějak nastavit?
Nastav úroveň na vstupu tracku do ktereho nahráváš a output volume na tracku nebo vstupu ze ktereho nahravas

Neural_I
Příspěvky: 1256
Registrován: 09 zář 2005 12:20

Příspěvek od Neural_I » 02 zář 2008 17:59

ma tady nekdo sonar legalni nebo je fakt tak blbje nabořenej ? nedavno mi spadnul a totalne mi rozesr... comp a uz nejde ani znova nainstalovat, jedine to premastit komplet... jinak dobrej soft, mam ho radsi jak cubasi

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21308
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Příspěvek od Pytkin » 02 zář 2008 18:00

Mne kedysi tiez spadol Cakewalk 9 tak , ze som musel preinstalovat windows 98 .. mozno tuto feature prechovavaju aj v sonare :)

san
Příspěvky: 2
Registrován: 31 pro 2011 09:29

Re: Problemy v Sonaru

Příspěvek od san » 31 pro 2011 09:32

Zdarec.
Mám Sonar 7. Nahraju tam projekt vytvořeným někým jiným. indikátory ukazují, že by se mělo vše přehrávat,ale zvuk mi z beden neleze. Jsem úplný antitalent na počítače - mohl by mi i přesto někdo pomoct, jak to rozjet? Mám windows 7.

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21308
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Re: Problemy v Sonaru

Příspěvek od Pytkin » 31 pro 2011 10:50

Zrejme sa nastavenie vystupov uklada v projekte.. Musis to najst a nastavit podla svojej zvukovky..

san
Příspěvky: 2
Registrován: 31 pro 2011 09:29

Re: Problemy v Sonaru

Příspěvek od san » 31 pro 2011 11:21

To je přesně to, co jsem nechtěl slyšet. už jsem psal výše, že jsem počítačový antitalent. nešlo by to trošku podrobněji? :)

Uživatelský avatar
W.Cable
Příspěvky: 858
Registrován: 07 lis 2007 09:45

Re: Problemy v Sonaru

Příspěvek od W.Cable » 31 pro 2011 12:25

V tomhle videu je to hezky ukazano.

Odpovědět