SONAR

Vše o programu Cakewalk SONAR
Odpovědět
Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21308
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Re: SONAR

Příspěvek od Pytkin » 20 dub 2011 01:04

Blueevil : Ja myslim , ze kokot budes ty .. Ja som hovoril o pristrojoch ROLAND a ty sa ohanas Eventidom .. Myslis ze Roland rozdava Eventajdy po studiach ? Celkom som sa pobavil .. Daj este nejaky ..

jackies

Re: SONAR

Příspěvek od jackies » 20 dub 2011 01:24

Jsem pro :)

Uživatelský avatar
bluerecording
Příspěvky: 270
Registrován: 08 led 2004 15:18

Re: SONAR

Příspěvek od bluerecording » 20 dub 2011 07:08

blueevil, ked si tak citam tvoje reakcie, nemusis byt arogantny. Ja pouzivam Sonar uz 13 rokov a som s nim spokojny. X1 je naozaj dost bugova ale postupne sa to zlepsuje s updatmi. To, ze je kompresor rychly este neznamena, ze sa mi musi pacit jeho zvuk nie? To, ze je Sonar zvukovo lepsi ako napriklad Cubase je mi jasne uz niekolko rokov, takze preto ho pouzivam.... Stabilita X1 je uplne super, este vychytat bugy a bude to.

Uživatelský avatar
EXCOM
Příspěvky: 5627
Registrován: 10 črc 2005 10:43

Re: SONAR

Příspěvek od EXCOM » 20 dub 2011 07:45

blueevil : Stano, chovaj sa tu slusne...

Uživatelský avatar
IGGY
Příspěvky: 100
Registrován: 10 čer 2004 14:18
Vybavení

Re: SONAR

Příspěvek od IGGY » 20 dub 2011 09:50

Ja mam X1 od zacatku ledna a mam neskutecne problemy, na 1a to bylo nepouzitelne, ted na 1b se nektere problemy zmizely, ale jine se pridaly. Ted aktualne mi to spadne kdyz prehravam ve smycce, pad je navic doprovazeny odpojenim zvukovky (RME Fireface). Pravdou je, ze mam v pocitaci UAD1-2, Powercore, SSL a LINE6, coz muze pusobit potize s latenci, ale to ze mi hodne jejich Prochannel funguje hodne podivne me docela nici, navic jsem kvuli ovladani vyhodil kontroler od Korgu a koupil A500PRO a obcas je to velky ulet. Takze travim cas psanim referatu do Cakewalku, coz je vetsinou bez reseni.... :evil:

blueevil
Příspěvky: 247
Registrován: 03 dub 2010 21:58

Re: SONAR

Příspěvek od blueevil » 02 kvě 2011 22:39

Pytkin píše:Blueevil : Ja myslim , ze kokot budes ty .. Ja som hovoril o pristrojoch ROLAND a ty sa ohanas Eventidom .. Myslis ze Roland rozdava Eventajdy po studiach ? Celkom som sa pobavil .. Daj este nejaky ..

nemam naladu sa bavit s afektovanym opitym pubertiakom, amaterom, zvlašt, ked toto nieje pokec Pytkin. asi si ma z niekym pletieš, alebo nevieš čo si povedal ? toto: "mne to pride ze tam ma kopu zbytocnych kokotin .. lebo mu ich dal roland zadarmo" od veci, ani nevieš čo hovoriš, neskor si uviedol dalši nezmysel o synth ! keby si mal k hudbe vztah, tak si važiš akukolvek krabičku...v mojom študiu mam aj plno veci od Rolanda a nepripada mi to, že je to zbytočna K******* a to mam skutočne bohate skusenosti z akoukolvek študiovou značkou a dodnes sa nik nestažoval !tymto považujem našu dizkusiu uzatvorenu a nebudem na tvoje chore vyplody reagovat šašo

blueevil
Příspěvky: 247
Registrován: 03 dub 2010 21:58

Re: SONAR

Příspěvek od blueevil » 02 kvě 2011 22:49

bluerecording píše:blueevil, ked si tak citam tvoje reakcie, nemusis byt arogantny. Ja pouzivam Sonar uz 13 rokov a som s nim spokojny. X1 je naozaj dost bugova ale postupne sa to zlepsuje s updatmi. To, ze je kompresor rychly este neznamena, ze sa mi musi pacit jeho zvuk nie? To, ze je Sonar zvukovo lepsi ako napriklad Cubase je mi jasne uz niekolko rokov, takze preto ho pouzivam.... Stabilita X1 je uplne super, este vychytat bugy a bude to.
niesom arogantny, len mi pripada trochu čudne, ked niekto na Sonar X1 povie niečo take, že compressor z Prochanel sa mu nepači...mysliš že compressor ma robit zvuk lepšim ? v niečom ano, ale tam to je skutočne dobre, nieje nazor. čo považuješ za bugy konkretne ? ja sa tym zaoberam, lebo som bol beta tester pre nich a hodne si s nimi píšem o tom. všetko naraz nejde, no stabilita by mala byt vynikajuca, aj zvuk malinko sa zlepšil

blueevil
Příspěvky: 247
Registrován: 03 dub 2010 21:58

Re: SONAR

Příspěvek od blueevil » 02 kvě 2011 22:54

EXCOM píše:blueevil : Stano, chovaj sa tu slusne...
čo k tebe moderator ?
som tu krato s tym že si s vami normalne vymenim názor, namiesto toho tu Pytkina považuješ za slušneho ? niesom Stano, pre teba som art mgr Doc, aby sme sa rozumeli

blueevil
Příspěvky: 247
Registrován: 03 dub 2010 21:58

Re: SONAR

Příspěvek od blueevil » 02 kvě 2011 22:58

IGGY píše:Ja mam X1 od zacatku ledna a mam neskutecne problemy, na 1a to bylo nepouzitelne, ted na 1b se nektere problemy zmizely, ale jine se pridaly. Ted aktualne mi to spadne kdyz prehravam ve smycce, pad je navic doprovazeny odpojenim zvukovky (RME Fireface). Pravdou je, ze mam v pocitaci UAD1-2, Powercore, SSL a LINE6, coz muze pusobit potize s latenci, ale to ze mi hodne jejich Prochannel funguje hodne podivne me docela nici, navic jsem kvuli ovladani vyhodil kontroler od Korgu a koupil A500PRO a obcas je to velky ulet. Takze travim cas psanim referatu do Cakewalku, coz je vetsinou bez reseni.... :evil:
može byt aj niečo so systemom, to vieš, vírus...čo nastavenie controlera ? si si isty ?

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21308
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Re: SONAR

Příspěvek od Pytkin » 03 kvě 2011 00:49

Skoda ze nedal .. No ale co by sme chceli od docenta ..

Uživatelský avatar
TAP
Příspěvky: 449
Registrován: 20 črc 2004 10:04

Re: SONAR

Příspěvek od TAP » 03 kvě 2011 06:38

Jsou všude :-(

blueevil
Příspěvky: 247
Registrován: 03 dub 2010 21:58

Re: SONAR

Příspěvek od blueevil » 03 kvě 2011 09:49

Pytkin píše:Skoda ze nedal .. No ale co by sme chceli od docenta ..
čo ako som mal dat ty pometeny blbeček? ved nerozoznaš Roland od Eventide, aj ten tvoj odkaz jasne niečomu nasvedčuje. si sa tu prišiel hadat o debilinach? to je asi tak jedine čo dokažeš

blueevil
Příspěvky: 247
Registrován: 03 dub 2010 21:58

Re: SONAR

Příspěvek od blueevil » 03 kvě 2011 09:52

TAP píše:Jsou všude :-(
jo, někdo je amater kdo umi zančky a tabulaturi, někdo docent s papirem

Uživatelský avatar
IGGY
Příspěvky: 100
Registrován: 10 čer 2004 14:18
Vybavení

Re: SONAR

Příspěvek od IGGY » 03 kvě 2011 09:55

blueevil:K A500PRO, na 1A jsem s nim nemel problemy, koupil jsem ho, byl nadseny jak to funguje (predtim jsem mel NANOcontrol od KORGu a ten nemel mapy dobre pripravene, bylo s tim hodne prace). Po nainstalovani 1B se to zacalo chovat zmatecne, napriklad plugins bych mel ovladat kdyz sviti kontrolka ACT na kontroleru, ale stava se velice casto, ze je to presne naopak, kdyz nesviti mohu ovladat parametry (ale nejsou zobrazeny na display) a kdyz sviti nic nelze ovladat(krome vol a pan). Ma to jeste urcite varianty ale takto by se to dalo zjednodusene popsat.Problem viru me napadl, sice nemam compl pripojeny k netu, jen pri autorizacich softu ho pripojuji, ale nainstaloval jsem ESSETantivirus a bez vysledku. Pokud me Sonar pada, tak vetsinou na jeho vlastnich funkcich nebo plugins, ale obcas je hodne casove narocne zjistit, co se zrovna deje. Naprikla po frezze nebo bounce se mi zacal rozpadat zvuk bicich, obcas i pad sonaru, v hlaseni byly uvedeny postupne pluging od Tracku, ty jsem postupne vyhazel, az jsem se pri padu dostal na systemovy soubor sonaru. Pak jsem zacal vyhazovat plugins z bicich, vyhodil jsem SSL, UAD a zustal Perfek Space ze Sonaru, ten jsem vyhodil a zjistil, ze pricina je tady. Po kazdem bounce a frezze mi to v tomto projektu udela, obcas se stane, ze po spusteni slysim hihat ve fazi, opet to dela Perfek Space na snare, netusim proc.Pomuze zavrit a znovu otevrut projekt, Sonar shazovat nemusim.

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21308
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Re: SONAR

Příspěvek od Pytkin » 03 kvě 2011 10:00

blueevil : vaz slova .. mas tu 8 prispevkov a vo vacsine na niekoho utocis .. vyzera to tak , ze ty si sa prisiel hadat .. mozes kludne dostat za taketo spravanie BAN ..

Odpovědět