Pokud by se náhodou neujal můj námět "
sub-kategorizace témat"

, na každý pád bych rád tímto zažádal alespoň o vytvoření tématu SONAR na stejné "plnohodnotné" úrovni, jako je Cubase...
Zajisté není sporu o tom, že jde o stejně plnohodnotný, kompletní a univerzální DAW přesně totožné kategorie a druhu (nikoli jen nějaký specializovaný tracker), a snad má přeci jen i u nás dost uživatelů na to, aby téma "žilo".
Dostalo se mi návrhu na založení vlastního fóra (jako Cubase má) - to mi nicméně přijde už jako trochu zbytečné, komplikované a redundantní (a taky trochu kontraproduktivně "separatistické") - když tu máme takové krásné fórum, jako je audiozone...
Ale pochopitelně těch témat - podtémat bychom měli dost, které úzce souvisí přímo se Sonarem, ovšem míchat všechno dohromady někde v nějakém utopeném subtopicu není moc motivující ani k jejich zakládání... O listování v nich pak atd. nemluvě.
Kolega se vyjádřil, že ho zařazení Sonaru v sekci "alternativní..." vysloveně uráží

. A já bych s ním v podstatě i zcela souhlasil!

Ale o to tady samozřejmě primárně neběží. Běží o to, co jsem už výše popsal.
Nepřišlo by mi dobré zakládat další nové redundantní muzikantské fórum... Pod-fórum pod obecnějším je přeci sakra neskonale smysluplnější!
Děkuju velmi předem moderátorům za vyjádření. A popř. všem dalším Sonaristům (i neSonaristům!, souhlasícím z principu) za podporu, připojení se k iniciativě, atd. apod.
Žánr "pejsek/kočička dort" (folk-rock-pop-newage-symphonic-...), odrostlý na Elánech, na barovém hraní, později kytaristický vzor Plíhal...
SONAR X1 (historicky), EMU 0404 USB, MIDI keys / VSTi všech typů..., Rode NT1000, akust. kytara Aria.