Prosím, můžete mi srozumitelně přeložit anglické názvy jednotlivých kategorií barev do češtiny. Například jedna skupina barev spadá pod kategorii Audio Tracks a překládám to jako Zvukové stopy. Nastavení barev se v knize SONAR nachází na straně 54. Anglické názvy některých skupin barev nedokáži přeložit a ani překladač google si s nimi neví rady. Potřebuji stručný jednoduchý, krátký a srozumitelný překlad, který bych použil pro názvy složek pro barvy.
Tady jsou anglické názvy složek s barvami - uvítám i krátké vysvětlení o co se jedná
Buses -
Dialogs -
General -
Meters -
Rules -
Synth Tracks -
Track View Strips -
Děkuji, Petr
Změna barev Sonar X1 - skiny
Změna barev Sonar X1 - skiny
Naposledy upravil(a) SMM dne 03 pro 2014 21:33, celkem upraveno 1 x.
Re: Změna barev Sonar X1 - skiny
Easy 
Sběrnice
Dialogy
Obecné
Měřáky (nebo ukazatele; slangově se myslím v pohodě říká i "metry")
Pravítka
Syntezátorové stopy
Lišty vzhledů stop, nebo jen "Vzhledy stop"; tady bych to být tebou přeložil "vhodně", aby to vystihovalo účel - to moje je od boku otrocký překlad, což není ono. Chce to zapojit i myslivnu
P.

Sběrnice
Dialogy
Obecné
Měřáky (nebo ukazatele; slangově se myslím v pohodě říká i "metry")
Pravítka
Syntezátorové stopy
Lišty vzhledů stop, nebo jen "Vzhledy stop"; tady bych to být tebou přeložil "vhodně", aby to vystihovalo účel - to moje je od boku otrocký překlad, což není ono. Chce to zapojit i myslivnu

P.
Víš o nějakých barevných skinech pro Sonar X1? Budu rád, když mi napíšeš nějaký funkční odkaz na web ke stažení. Pak bych nemusel řešit složité nastavování barev v Sonaru u jednotlivých položek.
Dík, Petr
Dík, Petr
- Greyhound90
Je to sice pro starší verzi Sonaru, ale funguje i na X1. Mám to vyzkoušené. Prostě v Properties načteš patřičnou šablonu.
https://sites.google.com/site/sonartemplates/home
https://sites.google.com/site/sonartemplates/home
Tak jsem stáhl jeden skin na tom odkazu a má příponu CLR. Kam, do jaké složky ho mám vložit? A jak ho pak nastavit v properties? Dík P.
- Greyhound90
To je ono. Templaty mají koncovku ".clr". Ten soubor se skinem si dej do jakého adresáře chceš, to je jedno. Zobraz si okno "Properties" (nejrychleji jednoduše stiskem klávesy "p"), najdi sekci "Colours" a dole vpravo je tlačítko "Import colours". To stiskni, objeví se okno browseru, tam si najdi ten svůj skinv a vyber, klikni "OK" a skin je nainstalován.
MOCINKY DÍKY, už to umím už to je hotový a funguje to. Hodně štěstí, Petr
- Greyhound90
Rádo se stalo, není zač