pre mna obrovske sklamanie ... mne prave to "sampler first" nevonia vobec ...
mozno dobre na hiphop (co je evidentne prva cielova skupina pre Beatmaker, je to jasne aj z nazvu:))
inak mi cely ten koncept co stoji a pada na padoch pride na moju produkciu takmer nepouzitelny .. vobec sa mi nepaci ten system ze v sekvenceri aj v mixeri vidis len tych 8 baniek "padov" .. takze jednotlive synth nastroje su schovane vnutri v banke, nemas sancu naraz v projekte vidiet v sekvenceri vsetky synth instrumenty aj s clipmi s nahladmi not tak ako v kazdom normalnom DAW ...
a detto mixer, vidim len tych 8 stop co su tie ich "Banky" a ked chcem vidiet jednotlive instrumenty musim vojst do banky a potom zase vidim len instrumenty z TEJ banky
cele mi to pride nanic a neprehladne, mozno dobre pre hiphom ale proste .. to jak to cele postavili na padoch a bankach padov .. cele mi to pride ze to ani neni DAW ale proste MPC na steroidoch .. za mna palec dole, ako univerzalny DAW u mna ovela lepsie funguje stary BM2
a to nehovorim o tom ze kod efektov evidetne vobec neprepisovali, reverby su rovnako zle ako v BM2, overdrive modul ostal len ten zaklady - ziadne nastavenia naviac a rozne rezimy skreslenia, len jednoduchy overdrive a streo delay je stale to iste co bolo v BM2 - evidentne v Intua nepochopili stale ako ma fungovat stereo delay

)
Este ze Nanostudio 2 bude uplne klasicke standardne DAW, uz sa tesim na jesen