Google Android a hudba

Hudební software pro iOS, Android a Windows Phone
Odpovědět
Settler

Re: Google Android a hudba

Příspěvek od Settler »

dendy píše:neviem ci si retardovany alebo len dyslektik a mas problem porozumiet pisanemu textu ..
--//--

..ale bavis se o iOS a jeho nebezke zari v tematu o android aplikacich a dokonce sem strkas i odkazy na iOS aplikace

MDudas

Příspěvek od MDudas »

settler, ty toho Androida branis ako vlastne decko.... klidek... su to iba blbe bedne s elektronikou.
predsa sa tu nebudete hadat o tom, "kto ma lepsie auticko" alebo "vacsi kyblicek".
tento styl nechaj poslancom v parlamente... :wink:

Settler

Příspěvek od Settler »

V pohode.. dyt uz v tom dal nepokracuju.. ale jestli proti necemu bojuju, je to pouze a jenom lidska hloupost. Alias nejakej fanatik tady zase krmi lidi svyma iOS nesmyslama.. tentokrate v Android tematu.. dokonce sem sype i iOS APPky a jeste bavi okoli tim, ze ostatnim vycita OT.. lol.. :)

Ano.. jsem na tyhle placaly ponekud alergicky.. priznavam.. :)

delay

Příspěvek od delay »

A najde se tay vubec nekdo, kdo koupil nějakej kousek HW přímo pro Android?, ať již nějakej IK Multimeda šváb do sluchátkovýho konektoru nebo USB... Docela by mne zajímala možnost použití v praxi a latence. Dík.

delay

Příspěvek od delay »

Hm... tak jestli je to podmíněný Lollipopem, tak si si to můžou strčit na TrashCloud :)

demsky
Vybavení

Příspěvek od demsky »

try this link: http://www.synprez.com/SynprezFM/__ARCH ... 2.3-19.apk
but you'll have to authorize application installation from outside the official Google Play (in menu/security/unknown source)
Still, I cannot guaranty this will work, because often if the store refuses the installation, it may have a good reason. Nonetheless, it is worth a try

Toto funguje :-)

peterslaby

Příspěvek od peterslaby »

Este to tu asi nikto nedaval, celkom pekna aplikacia oscilab, spravena aj na android. Ovlada sa jednoducho, a generuje *teda aspon si myslim* velmi pekny zvuk, skusal som demo, tam zial nie je export projektu pristupny.
Naposledy upravil(a) peterslaby dne 05 dub 2015 16:45, celkem upraveno 1 x.

ReaktoplazmAR

Příspěvek od ReaktoplazmAR »

mate niekto skusenosti s nahravanim do mobilu cez kabel???
(na dovolenke by som si rad nahraval nejake syntaky do mobilu)

mach4

Příspěvek od mach4 »

Já si koupil n-Track, ten by to měl umět, i když já ho koupil kvůli editaci midi souborů. Jenže když jsem zjistil, jak příšerně to importuje midi soubory, tak jsem se akorát zdravě naštval. Ale support si vyžádal podrobnosti, tak to třeba opraví.

Odpovědět