Google Android a hudba
Re: Google Android a hudba
delay : mozes pouzit midi predsa .. zavisi co vlastne chces .. co od toho ocakavas .. atd ..
dendy už někde psal, že můžeš připojit usb/midi převodník a ten píchnout do kompu - půjde sice jen midi, ale lepší než nic.
btw nechcete tohle řešit mimo android topic?
btw nechcete tohle řešit mimo android topic?
ja som myslel ze hovorime o androide ..
celkom prijemna sprava pre a droidakov, Caustic 3.0 vyzera rozhodne dost zaujimavo...
http://www.musicalandroid.com/1/post/20 ... ready.html

http://www.musicalandroid.com/1/post/20 ... ready.html

caustic má snad i rozpoznat usb midi keyboard, kdyby to zvladlo i mapping knobů, bylo by to super.
ako je na tom latencia na androide?
- SoundsFine
A jak funguje připojení ke zvukovce? (A jaké konkrétně, jaké musí mít parametry?)
Musí se do Androidu doinstalovat nějaké speciální drivery pro zvukovku, nebo to funguje jako Class Compliant tak jako u Apple?
Sice jsem "AEM" moc testování nedal, ale vedle GarageBand se mi to zdá slabé.
Musí se do Androidu doinstalovat nějaké speciální drivery pro zvukovku, nebo to funguje jako Class Compliant tak jako u Apple?
Sice jsem "AEM" moc testování nedal, ale vedle GarageBand se mi to zdá slabé.
dalsie demo na caustic3... tie syntaky zneju fakt hodne moc dobre
Parada, to si musim nainstalovat nekdy.
Mel bych jeden trochu lamersky OT dotaz (jiny android thread tady neni): Mam samsung galaxy Young, nevim jestli je to ten uplne nejmensi, ale ma to dost maly displej. Potreboval bych do nej dostat nejake jednoduche free hry typu tetris. Kde se k nim n ejlip dostanu, abych nemusel instalovat nejake Google (apod) aplikace, ktere me budou otravovat reklamama...?
Mel bych jeden trochu lamersky OT dotaz (jiny android thread tady neni): Mam samsung galaxy Young, nevim jestli je to ten uplne nejmensi, ale ma to dost maly displej. Potreboval bych do nej dostat nejake jednoduche free hry typu tetris. Kde se k nim n ejlip dostanu, abych nemusel instalovat nejake Google (apod) aplikace, ktere me budou otravovat reklamama...?
peteness : ved si ich stiahnes na android shope ..
ten caustic3 to je normlane daco co androidakom zavidim
realne nic tak komplexne co sa tyka mnozstva (a kvality!!) syntakov a efektov v jedenj aplikacii na iOS ani NIEJE!!
tak zatim neni co zavidet, kdyz to jeste neni venku, ne? 
tak to je len otazka casu.. fakt len tak krutim usami a pozram specifikacie .. na iOS sa tomu nic ani nepriblizuje...